Prosíím o radu,Namontovan sport filtr na 6g a zvuk nic mocc
Prosíím o radu,Namontovan sport filtr na 6g a zvuk nic mocc
Zdareec lidičky,,vlastním žlutou v čelku 6 generace,bohužel je to jen 18,16v..Ale jsem zatím spokojjen..Bohužel mi na ni chyběll sexi zvuk..Takže jsem vyndal Air box a na orig.trubku nasadil EUFAB filtrr (velky).Vše šlo hladce,podle toho co jsem si tady přečetl.Ale zvuk jde trochu slyšet a to jen při níších otačkach...
Nevim jestli to nějak ovlivnuje řidicí jednotka(jestli nepotřebuje nějaky čas na zaregistrovaní otevřeneho filtru,,nebo jestli je naprdd ta originalní trubka..
Omlouvam se za trapny otazky,ale nevim jak docílit toho bručenííí.Díku díkk...Ps:jsem novaček,nafotim a hodím jsem nějaky fotky v čelky..
Nevim jestli to nějak ovlivnuje řidicí jednotka(jestli nepotřebuje nějaky čas na zaregistrovaní otevřeneho filtru,,nebo jestli je naprdd ta originalní trubka..
Omlouvam se za trapny otazky,ale nevim jak docílit toho bručenííí.Díku díkk...Ps:jsem novaček,nafotim a hodím jsem nějaky fotky v čelky..
Asi budu dost zlej ale když chceš sexi zvuk tak si pořiď holku která má sexi hlas ale na filtr a laďák zapomeň na Celice s 1,8.Sedni za PC a projdi fórum.Laďák bude tě bolset hlava po 200 km , výkon nezvýší a filtr pokuď není v Airboxe - ale na,,volno" žádná sláva taky nic moc akorát ho dáš opět zpátky.Je to zkušenost veř myslím to moc , moc dobře.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Heehhh holka s sexi hlasem,
,mě je udivilo,že kamoš ma blbou 13 obsah,,filttr s tržnice a ještě k tomu seriovy vyfuk jako ja´..Valaaa a syči mu to lípe než mě a ješte k tomu to ma na přímo bez hadice,,takže mu saje i teply vzduch..No nutilo mě to k zamyšlení..Věříím že maš zkušenosti s včelkama..Podle příspěvku jsem se dozvěděl,,že dost o tom víš,,ja jen bych chtěl aby ten filtr vydaval lepší zvuk než ta jeho 13... 

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to je rezonátor na sacim potrubí, toho si nemusíš všímat, neni tam životně důležitej, ale trochu upravuje průběh kroutáku při určitejch otáčkách.young mc píše:pač před filtrem před ohybem je další vyvod ktery vede do nějake plastove nadobky.
Jinak taky sem neodolal mánii konusovejch filtrů(ikdyž sem to vzal dost z gruntu) a zvuk sání je prostě suprovej, syčí, frká kašle, řve... ale zase je to jinej motor

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
daj si tam vyrobit prirubu z antikoru, alebo niecoho kovoveho... a rezonator vynechaj, ajtak po instalacie otvoreneho filtra tam nema moc funkciu...
ked ide len o zvuk, tak viem co mas na mysli.
a nezabudni sa starat o ten filter, je na udrzbu 5krat narocnejsi
ked ide len o zvuk, tak viem co mas na mysli.
a nezabudni sa starat o ten filter, je na udrzbu 5krat narocnejsi

ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen

IS 300
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Výkon to nepřidá,ale celé to vyhod když Ti jde tolik o ten zvuk,gumotextilní hadici to protáhni do podběhu,tam dej konus a někam po cestě dej čidlo teploty nasavaneho vzduchu. Víc pro to udělat asi nemůžeš.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- elviiis
- Manager Týmu
jj jak pise libor fiiltr by mnel byt v chadu aby nasaval chladnejsi okyslicenej vzduch... bud ho dej celej do podbehu nebo h ov motoraku odstin a do podbehu strc nejakou saci hadici...libor12 píše:Výkon to nepřidá,ale celé to vyhod když Ti jde tolik o ten zvuk,gumotextilní hadici to protáhni do podběhu,tam dej konus a někam po cestě dej čidlo teploty nasavaneho vzduchu. Víc pro to udělat asi nemůžeš.
Carlos Sainz limited 2468/5000
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
do kufru, Celica je homologovaná i bez rezervy, ověřoval sem si tobiscuit píše:ot: garfe kam's dal baterku?

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)