Prosíím o radu,Namontovan sport filtr na 6g a zvuk nic mocc

vše ohledně modelové řady Celica
young mc
Člen Týmu

Prosíím o radu,Namontovan sport filtr na 6g a zvuk nic mocc

Příspěvek od young mc »

Zdareec lidičky,,vlastním žlutou v čelku 6 generace,bohužel je to jen 18,16v..Ale jsem zatím spokojjen..Bohužel mi na ni chyběll sexi zvuk..Takže jsem vyndal Air box a na orig.trubku nasadil EUFAB filtrr (velky).Vše šlo hladce,podle toho co jsem si tady přečetl.Ale zvuk jde trochu slyšet a to jen při níších otačkach...

Nevim jestli to nějak ovlivnuje řidicí jednotka(jestli nepotřebuje nějaky čas na zaregistrovaní otevřeneho filtru,,nebo jestli je naprdd ta originalní trubka..
Omlouvam se za trapny otazky,ale nevim jak docílit toho bručenííí.Díku díkk...Ps:jsem novaček,nafotim a hodím jsem nějaky fotky v čelky..
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

filtr poradnym fyfukem nenahradis :P Jinak zvuk by ti mel vzrustat otackama, zadne spozdeni tam byt nema. Cim vic otacek tim vic to musi rvat :) Spis ta trubka asi nebude nejlepsi, nejsem technik takze vic neporadim na to tu mame jine odborniky :wink:
Toyota Celica ST202, SS, LSD
young mc
Člen Týmu

Příspěvek od young mc »

Joo vyfuk je vyfuk,,fitr zas tak špatny neni..Takže dumam,že to bude tou hadici,pač před filtrem před ohybem je další vyvod ktery vede do nějake plastove nadobky.
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Asi budu dost zlej ale když chceš sexi zvuk tak si pořiď holku která má sexi hlas ale na filtr a laďák zapomeň na Celice s 1,8.Sedni za PC a projdi fórum.Laďák bude tě bolset hlava po 200 km , výkon nezvýší a filtr pokuď není v Airboxe - ale na,,volno" žádná sláva taky nic moc akorát ho dáš opět zpátky.Je to zkušenost veř myslím to moc , moc dobře.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
young mc
Člen Týmu

Příspěvek od young mc »

Heehhh holka s sexi hlasem, :D ,mě je udivilo,že kamoš ma blbou 13 obsah,,filttr s tržnice a ještě k tomu seriovy vyfuk jako ja´..Valaaa a syči mu to lípe než mě a ješte k tomu to ma na přímo bez hadice,,takže mu saje i teply vzduch..No nutilo mě to k zamyšlení..Věříím že maš zkušenosti s včelkama..Podle příspěvku jsem se dozvěděl,,že dost o tom víš,,ja jen bych chtěl aby ten filtr vydaval lepší zvuk než ta jeho 13... :evil:
young mc
Člen Týmu

Příspěvek od young mc »

nečekam od toho zvyšení vykonu,,atd..Vrta mi v hlavě,ta věc co vede do te černe nadobky v ohybu filtru,jestli to bude lepší bez ní,nebo vyměnit komplet hadici.
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

young mc píše:pač před filtrem před ohybem je další vyvod ktery vede do nějake plastove nadobky.
to je rezonátor na sacim potrubí, toho si nemusíš všímat, neni tam životně důležitej, ale trochu upravuje průběh kroutáku při určitejch otáčkách.

Jinak taky sem neodolal mánii konusovejch filtrů(ikdyž sem to vzal dost z gruntu) a zvuk sání je prostě suprovej, syčí, frká kašle, řve... ale zase je to jinej motor
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Ta bandaska na trubce sání má právě za ukol hluk snižovat. :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
young mc
Člen Týmu

Příspěvek od young mc »

Ouu takže libor 12,,ta bandaska mi to mu zvuku tak trochu braníí,,?..Tveho slova si važím,co jsem tady vše prolezal,tak ty a doky jste fakt včellkařii...
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

daj si tam vyrobit prirubu z antikoru, alebo niecoho kovoveho... a rezonator vynechaj, ajtak po instalacie otvoreneho filtra tam nema moc funkciu...
ked ide len o zvuk, tak viem co mas na mysli.

a nezabudni sa starat o ten filter, je na udrzbu 5krat narocnejsi :-)
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Výkon to nepřidá,ale celé to vyhod když Ti jde tolik o ten zvuk,gumotextilní hadici to protáhni do podběhu,tam dej konus a někam po cestě dej čidlo teploty nasavaneho vzduchu. Víc pro to udělat asi nemůžeš.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

libor12 píše:Výkon to nepřidá,ale celé to vyhod když Ti jde tolik o ten zvuk,gumotextilní hadici to protáhni do podběhu,tam dej konus a někam po cestě dej čidlo teploty nasavaneho vzduchu. Víc pro to udělat asi nemůžeš.
jj jak pise libor fiiltr by mnel byt v chadu aby nasaval chladnejsi okyslicenej vzduch... bud ho dej celej do podbehu nebo h ov motoraku odstin a do podbehu strc nejakou saci hadici...
Carlos Sainz limited 2468/5000
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

kurnik tak kolik těch žlutech vlastně máme, :D ano krásnej zvuk neuděláš jen filtrem,já si k tomu musel pořídit pod auto raketomet :D jinak pošli mě pls foto pampelišky :wink:
young mc
Člen Týmu

Příspěvek od young mc »

Oki to jsem potřeboval slyšet,,všem moc děkuji za rady.. 8) 8)
Baras- naleštim a vyfotim :D
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

biscuit píše:ot: garfe kam's dal baterku?
do kufru, Celica je homologovaná i bez rezervy, ověřoval sem si to
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Odpovědět

Zpět na „Celica“