http://ojetevozy.toyota.cz/detail-vozu.html?vuz=3143
Jelikož jsem dosud jezdil pouze s Mazdou a Opelem, rád bych se Vás zeptal na několik věcí:
1. spojka - je možné že při tak málo kilometrech zabírá až na konci a člověk si při řazení připadá jako by právě opustil autoškolu?
2. ošoupaný volant - je to vidět i na fotce, vlevo mezi věncem a ramenem je docela ošoupaný - nevím, kolik tento obyč vydrží, zatím jsem měl vždy kožené volanty a i po 210t km jako nové.
3. volnoběžné otáčky teplého motoru jen 600 ot/min???
4. oloupaný práh - na první fotce je vidět zhruba uprostřed světlejší místa - ve skutečnosti je to zhruba na polovině práhu oloupaná stříbrná barva a pod tím trošku jiný odstín - hodně do bíla - je to v místech kde je pod lakem asi nějaká antikorozní, příp. úprava proti kamínkům - na druhém práhu není žádný problém.
Může mi tedy, prosím, někdo z Vás, kteří tento typ Toyoty vlastní říci, zda je to u těchto aut běžné? Prodejce tvrdí, že vůz není bourán, poslední servis dle záznamu v počítači podle VIN z roku 2008 a stav tachometru v té době něco kolem 60t km.
Potřebuji sehnat autíčko na ježdění do práce - roční nájezd max. 15t km a z MAZDY (323F r.v.1992) jsem zvyklý měnit pouze olej a brzdové destičky

Předem všem děkuji za jakékoliv postřehy a rady příp. doporučení nějakého podobného vozu.