Čudlíky na uchycení výplně

vše ohledně modelové řady Camry
Odpovědět
Slovan
Navigátor

Čudlíky na uchycení výplně

Příspěvek od Slovan »

Hojte,mám takýto problém.Zespodu motorové kapoty je taková protihluková výpln.Je chycena do kapoty takovejma placatejma čudlama a protikusem co je zacvaklej v kapotě.Samec/samice zrejmě.V Toyotě samozřejmě mají,ale jen balení 400ks za 700kč.Já osobně bych potřeboval tak 5 kousku,nemáte někdo?at to nemusím kupovat celý! :? díky
Floki
Věčnej rejpal

Re: Čudlíky na uchycení výplně

Příspěvek od Floki »

Slovan píše:Hojte,mám takýto problém.Zespodu motorové kapoty je taková protihluková výpln.Je chycena do kapoty takovejma placatejma čudlama a protikusem co je zacvaklej v kapotě.Samec/samice zrejmě.V Toyotě samozřejmě mají,ale jen balení 400ks za 700kč.Já osobně bych potřeboval tak 5 kousku,nemáte někdo?at to nemusím kupovat celý! :? díky
Taky bych jich pár potřeboval. Ale myslím že by se dali sehnat i jinde v autodílech a třeba né přímo ty co by byly potřeba ale pasovali by tam.
Toyota Carina E 2.0 GLI
Slovan
Navigátor

Re: Čudlíky na uchycení výplně

Příspěvek od Slovan »

Floki píše:
Slovan píše:Hojte,mám takýto problém.Zespodu motorové kapoty je taková protihluková výpln.Je chycena do kapoty takovejma placatejma čudlama a protikusem co je zacvaklej v kapotě.Samec/samice zrejmě.V Toyotě samozřejmě mají,ale jen balení 400ks za 700kč.Já osobně bych potřeboval tak 5 kousku,nemáte někdo?at to nemusím kupovat celý! :? díky
Taky bych jich pár potřeboval. Ale myslím že by se dali sehnat i jinde v autodílech a třeba né přímo ty co by byly potřeba ale pasovali by tam.
Tak vToyotě-balení po 400kusech ato samec a samice zvlašt,takze 2x700kč,tak te vopruz,hned bych psal do Japonska stížnost na ty naše prodejce a dealery,kdybych vedel kam :!: kvuli 5 kusum prece nebudu kupovat dve baleni po 400?no te neco,to jsem celkem nasranej :evil:
chmelo
Řidič

Příspěvek od chmelo »

Tak ako píše Floki...skús v mototechne...zober si muster a vyber niečo podobné...tak som to vyriešil ja s čudlíkmi, čo držia tie priblblé plasty v motore na AVE a celkom sadli a hlavne boli za pár kačiek :wink:
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Slovan
Navigátor

Příspěvek od Slovan »

chmelo píše:Tak ako píše Floki...skús v mototechne...zober si muster a vyber niečo podobné...tak som to vyriešil ja s čudlíkmi, čo držia tie priblblé plasty v motore na AVE a celkom sadli a hlavne boli za pár kačiek :wink:
OK mrknu na to :idea: díkes
Odpovědět

Zpět na „Camry“