Čudlíky na uchycení výplně
Čudlíky na uchycení výplně
Hojte,mám takýto problém.Zespodu motorové kapoty je taková protihluková výpln.Je chycena do kapoty takovejma placatejma čudlama a protikusem co je zacvaklej v kapotě.Samec/samice zrejmě.V Toyotě samozřejmě mají,ale jen balení 400ks za 700kč.Já osobně bych potřeboval tak 5 kousku,nemáte někdo?at to nemusím kupovat celý!
díky
Re: Čudlíky na uchycení výplně
Taky bych jich pár potřeboval. Ale myslím že by se dali sehnat i jinde v autodílech a třeba né přímo ty co by byly potřeba ale pasovali by tam.Slovan píše:Hojte,mám takýto problém.Zespodu motorové kapoty je taková protihluková výpln.Je chycena do kapoty takovejma placatejma čudlama a protikusem co je zacvaklej v kapotě.Samec/samice zrejmě.V Toyotě samozřejmě mají,ale jen balení 400ks za 700kč.Já osobně bych potřeboval tak 5 kousku,nemáte někdo?at to nemusím kupovat celý!díky
Toyota Carina E 2.0 GLI
Re: Čudlíky na uchycení výplně
Tak vToyotě-balení po 400kusech ato samec a samice zvlašt,takze 2x700kč,tak te vopruz,hned bych psal do Japonska stížnost na ty naše prodejce a dealery,kdybych vedel kamFloki píše:Taky bych jich pár potřeboval. Ale myslím že by se dali sehnat i jinde v autodílech a třeba né přímo ty co by byly potřeba ale pasovali by tam.Slovan píše:Hojte,mám takýto problém.Zespodu motorové kapoty je taková protihluková výpln.Je chycena do kapoty takovejma placatejma čudlama a protikusem co je zacvaklej v kapotě.Samec/samice zrejmě.V Toyotě samozřejmě mají,ale jen balení 400ks za 700kč.Já osobně bych potřeboval tak 5 kousku,nemáte někdo?at to nemusím kupovat celý!díky
Tak ako píše Floki...skús v mototechne...zober si muster a vyber niečo podobné...tak som to vyriešil ja s čudlíkmi, čo držia tie priblblé plasty v motore na AVE a celkom sadli a hlavne boli za pár kačiek 
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C