otazka na toyotu corollu kombi1.6 z 2007 z AAAAuto.cz

vše ohledně modelové řady Corolla
mangas
Člen Týmu

otazka na toyotu corollu kombi1.6 z 2007 z AAAAuto.cz

Příspěvek od mangas »

Zdravim, prosim vas, nepoznate niekto tuto corollu: http://www.aaaauto.cz/sl/toyota-corolla ... &model=159

Vyzera to vcelku dobre, a prave preto sa mi to zda trochu nedoveryhodne. Dakujem
Toyota Avensis, 2007, 2.2 D-4D, 110 kw
andy.gee
Řidič

hm

Příspěvek od andy.gee »

tak ta cena je podozrivo nizka .. ale auticko pekne

tazko hodnotit stav z fotiek, opticky vyzera dobre, nevyzera byt ani velmi opotrebovana a ani burana

v kazdom pripade by som si na AAA auto daval velky pozor, netvrdim, ze sa tam neda kupit schopne auto ale vela ludi s nimi nebolo spokojnych

jedina sanca ako zistit co je to za auto je ist sa nanho pozriet, vyskusat, pripadne podla servisnej knizky zistit kde bolo servisovane a ist sa do toho servisu popytat, ci tam o nom maju zaznamy

alebo si so sebou zober nejakeho sikovneho automechanika alebo niekoho, kto sa do takychto veci rozumie
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: hm

Příspěvek od Tonda »

andy.gee píše:............v kazdom pripade by som si na AAA auto daval velky pozor, netvrdim, ze sa tam neda kupit schopne auto ale vela ludi s nimi nebolo spokojnych...............

nejsou to milodárci kteří dávají levně auta-ve finále to přijde dráž než kvalitní někde jinde!!!
Určitě bych si dal velkej pozor - určitě vzít sebou nějakýho borca kterej proleze vše a řekne přímo odhad na případný opravy-jinak budeš litovat
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
1.3 55kw
Manager Týmu

Příspěvek od 1.3 55kw »

Já mám z AAAauto koupenou fábii a bez problémů já si na ně nemůžu stěžovat:).Jinak to auto je fakt podezřivě levné a ještě k tomu je to facelit se mi zdá že?Ale vypadá dobře.
mangas
Člen Týmu

no, ako som tak pozeral

Příspěvek od mangas »

na nete skusenosti s aaa, tak to ani nema cenu skusat :-(
Ivan.66
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan.66 »

Rav4, 2,0VVti, 110 kW, LPG, automat r.v. 02,
Mitsubishi Colt 1,3, 70kW, Cleartec, r.v. 10
ex Corolla E 11, 1,4. 63kW- r.v. 98
ex Mitsubishi Colt, 1,3, r.v. 89
ex Corolla E12, 2,0 D4d,66kW.combi r.v.03
ex Corolla E9,1,8Dxl 49kW,r.v.90
andy.gee
Řidič

corolla

Příspěvek od andy.gee »

Ivan.66 píše:A co toto,to vypada velmi pekne.
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... la/7757333
14 000 km .. ved to ani nie je poriadne zabehnute :D

pekny kusok, tiez sa asi oplati pozriet sa, ci niekde nie je zakopany pes jak sa hovori 8)
deto
Navigátor

Re: corolla

Příspěvek od deto »

Na ten vek auta je to hodne malo :)
andy.gee píše:
Ivan.66 píše:A co toto,to vypada velmi pekne.
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... la/7757333
14 000 km .. ved to ani nie je poriadne zabehnute :D

pekny kusok, tiez sa asi oplati pozriet sa, ci niekde nie je zakopany pes jak sa hovori 8)
Skoda Octavia Tour II 1,6MPI 75kW 06/2011
Toyota Corolla E15 1,4VVTi 71kW 12/2008
vibam
Řidič

Příspěvek od vibam »

no tezko rici, osobni zkusenost s aaa nemam, to ze ceny mivaji nizko to je vseobecne znamo, ale proc to nevim...tak treba kdyz jsem chtel koupit 5kovyho golfa, tak vychazel i treba o 40000 levneji nez jinde, mel vetsinou malo najeto, max 2 roky stary, hodne kusu ve stejne barve, cistopis - coz bylo nejzajimavejsi a jeste garance vymeny vozu..nebourany, jasny puvod atakove ty lapave roci kolem, ale neco me nakonec odradilo a koupil jsem corolu o od dilera:-D takze s bazarem moc zkusenosti nemam.. a nyni k vozum ta cervena me lepsi vybavu, slabsi motor a a cervena je slabsi barva - metaliza je odolnejsi lak (drazsi na opravu) a taky mam malo najeto, ale ta seda corola ma zase silnejsi motor, coz pri delsich cestach a nalozeny jiste ocenis..hlavne kopce a predjizdeni...jinak je to sul nul.. rozhodni se sam..ale neni nic lepsiho, nez si auto zapujcit jako zkusebni jizdu a projet se do toyota servisu, oni sece nemaji moc radi kdyz tam takhle nekdo jezdi si kontrolovat auto, ktere chce jinde koupit, ale vse se da domluvit..a kdyz jim reknes, at se kouknou, jestli to neni bourany, sila laku, vin kod - kradeny diagnoistika..to cele za 500, tak urcite neprodelas a budes vedet, jaky zajic je v tom pytli, o ktery mas zajem:)
Toyota Avenis 1,8 VVTi, 2007
Toyota Corolla 2017 1,6 MT Trend+
Toyota Starlet 1,3i, 1997
Toyota Verso 1,8 VVTi, 2010
Toyota Corolla E12, 1.6 VVTi, 3HB, 2005
Toyota Corolla E10, 1,6 LXi, SD, 1995
Toyota Starlet 1,3i, 1993
j a p o n e c n a k o n e c
cimik
Člen Týmu

Příspěvek od cimik »

Tak na AAA auto opravdu velký pozor! Těmto lumpům není svaté vůbec nic, totální bouračky a vraky si sami lepí do kopy. Jeden známý u nich několik let dělal a vyprávěl mi, co je to zač. Dovést za pár korun vrak ze zahraničí, tady mu hodit pěknou šlupku a prodat.
mangas
Člen Týmu

Příspěvek od mangas »

No ved prave, som z toho ostal znechuteny co som sa docital, fakt hnus :-( tieto cesko-slovenske realie ma tak vzdy rozladia - na jedneho cestneho desat odrbkavacov. Neviem, tak si asi kupim nove auto, ale mam iba na kiu... Ale keby nahodou niekto predaval toyotu corollu alebo avensis kombi 2006 (2007) s km pod 100 000 do 12 000 euro tak dajte viediet :-)
vibam
Řidič

Příspěvek od vibam »

hele, nehazej flintu do zita...koukej na www.toyota.cz - ojete vozy a urcite tam neco najdes..i za cenu, ze bys musel jet do prahy, tak bych se toho nebal..treba emilfrey mi dokonce natankoval plnou... nebo zkus www.trendcar.cz novy jicin nebo olomouc nebo www.toyota-ostrava.cz , ti take maj ojetiny..je to fajn koupit auto od dilera a jeste, kdyz to bylo u nich servisovano,tak znaj uplnou historii vozu, dokonce davaj i zaruku na ojete vozy.. chce to pockat..a urcite se neco objevi..
Toyota Avenis 1,8 VVTi, 2007
Toyota Corolla 2017 1,6 MT Trend+
Toyota Starlet 1,3i, 1997
Toyota Verso 1,8 VVTi, 2010
Toyota Corolla E12, 1.6 VVTi, 3HB, 2005
Toyota Corolla E10, 1,6 LXi, SD, 1995
Toyota Starlet 1,3i, 1993
j a p o n e c n a k o n e c
andy.gee
Řidič

toyota

Příspěvek od andy.gee »

mangas píše:tak si asi kupim nove auto, ale mam iba na kiu...
ako hovori vibam 8) tiez by som radil pockat kym sa objavi nejaky kusok alebo podla mna lepsi napad by bol ist do nemecka alebo belgicka nieco pekne najst (taktiez si myslim, ze auta urcene na zapadny trh by mali byt o nieco lepsie ako tie urcene pre nas trh)

napr. v belgicku bezi tzv. car pass, je to hodnoverny doklad o stave km (za kazdy rok je tam napisany stav km) a uz sa to velmi neda obabrat pokial viem od znameho co tam mam, pri predaji auta si to kupca vyzaduje a je to oficialny doklad ktory vystavia majitelovi a ktory plati iba nejaky kratky cas pocas predaja .. funguje to ako nejaka databaza a stale ked sa s autom nieco robi (servis, vymeny a pod) tak sa posiela stav km do databazy (ked som to dobre pochopil)

taktiez je tam nieco co dokladuje stav viacerych veci na aute (asi kombinacia emisnej a technickej) .. neviem ako sa to vola (mozno je to ich technicka) ale je tam vsetko rozpisane napr. ze vyfuk je v dobrom stave, motor vyborny stav a pod. ale viem zistit aj presnejsie ak by si potreboval
Naposledy upravil(a) andy.gee dne sob 02.01.2010, 23:22, celkem upraveno 1 x.
mangas
Člen Týmu

Příspěvek od mangas »

Diky za rady; ono s tym Belgickom - hovorim len po anglicky a to by mi asi v tom frankofonnom prostredi moc nepreslo :-)..
Pravdu povediac sa tej cesty do Nemecka ci Belgicka tak nejako obavam - som kludne ochotny tych 1000 euro prihodit, ak by som to mal v ramci CR-SR..A diky za odkazy na stranky, idem si to pozriet
mangas
Člen Týmu

Příspěvek od mangas »

a co hovorite na tuto http://www.cars.cz/xchanger/custom/toyo ... uc/cd2.jsp - trochu drahsia, ale vyzera to vcelku doveryhodne, nie?
Odpovědět

Zpět na „Corolla“