otazka na toyotu corollu kombi1.6 z 2007 z AAAAuto.cz
otazka na toyotu corollu kombi1.6 z 2007 z AAAAuto.cz
Zdravim, prosim vas, nepoznate niekto tuto corollu: http://www.aaaauto.cz/sl/toyota-corolla ... &model=159
Vyzera to vcelku dobre, a prave preto sa mi to zda trochu nedoveryhodne. Dakujem
Vyzera to vcelku dobre, a prave preto sa mi to zda trochu nedoveryhodne. Dakujem
Toyota Avensis, 2007, 2.2 D-4D, 110 kw
hm
tak ta cena je podozrivo nizka .. ale auticko pekne
tazko hodnotit stav z fotiek, opticky vyzera dobre, nevyzera byt ani velmi opotrebovana a ani burana
v kazdom pripade by som si na AAA auto daval velky pozor, netvrdim, ze sa tam neda kupit schopne auto ale vela ludi s nimi nebolo spokojnych
jedina sanca ako zistit co je to za auto je ist sa nanho pozriet, vyskusat, pripadne podla servisnej knizky zistit kde bolo servisovane a ist sa do toho servisu popytat, ci tam o nom maju zaznamy
alebo si so sebou zober nejakeho sikovneho automechanika alebo niekoho, kto sa do takychto veci rozumie
tazko hodnotit stav z fotiek, opticky vyzera dobre, nevyzera byt ani velmi opotrebovana a ani burana
v kazdom pripade by som si na AAA auto daval velky pozor, netvrdim, ze sa tam neda kupit schopne auto ale vela ludi s nimi nebolo spokojnych
jedina sanca ako zistit co je to za auto je ist sa nanho pozriet, vyskusat, pripadne podla servisnej knizky zistit kde bolo servisovane a ist sa do toho servisu popytat, ci tam o nom maju zaznamy
alebo si so sebou zober nejakeho sikovneho automechanika alebo niekoho, kto sa do takychto veci rozumie
Re: hm
andy.gee píše:............v kazdom pripade by som si na AAA auto daval velky pozor, netvrdim, ze sa tam neda kupit schopne auto ale vela ludi s nimi nebolo spokojnych...............
nejsou to milodárci kteří dávají levně auta-ve finále to přijde dráž než kvalitní někde jinde!!!
Určitě bych si dal velkej pozor - určitě vzít sebou nějakýho borca kterej proleze vše a řekne přímo odhad na případný opravy-jinak budeš litovat
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
no, ako som tak pozeral
na nete skusenosti s aaa, tak to ani nema cenu skusat 

- Ivan.66
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
A co toto,to vypada velmi pekne.
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... la/7757333
Rav4, 2,0VVti, 110 kW, LPG, automat r.v. 02,
Mitsubishi Colt 1,3, 70kW, Cleartec, r.v. 10
ex Corolla E 11, 1,4. 63kW- r.v. 98
ex Mitsubishi Colt, 1,3, r.v. 89
ex Corolla E12, 2,0 D4d,66kW.combi r.v.03
ex Corolla E9,1,8Dxl 49kW,r.v.90
Mitsubishi Colt 1,3, 70kW, Cleartec, r.v. 10
ex Corolla E 11, 1,4. 63kW- r.v. 98
ex Mitsubishi Colt, 1,3, r.v. 89
ex Corolla E12, 2,0 D4d,66kW.combi r.v.03
ex Corolla E9,1,8Dxl 49kW,r.v.90
corolla
14 000 km .. ved to ani nie je poriadne zabehnuteIvan.66 píše:A co toto,to vypada velmi pekne.

pekny kusok, tiez sa asi oplati pozriet sa, ci niekde nie je zakopany pes jak sa hovori

Re: corolla
Na ten vek auta je to hodne malo 

andy.gee píše:14 000 km .. ved to ani nie je poriadne zabehnuteIvan.66 píše:A co toto,to vypada velmi pekne.
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... la/7757333![]()
pekny kusok, tiez sa asi oplati pozriet sa, ci niekde nie je zakopany pes jak sa hovori
Skoda Octavia Tour II 1,6MPI 75kW 06/2011
Toyota Corolla E15 1,4VVTi 71kW 12/2008
Toyota Corolla E15 1,4VVTi 71kW 12/2008
no tezko rici, osobni zkusenost s aaa nemam, to ze ceny mivaji nizko to je vseobecne znamo, ale proc to nevim...tak treba kdyz jsem chtel koupit 5kovyho golfa, tak vychazel i treba o 40000 levneji nez jinde, mel vetsinou malo najeto, max 2 roky stary, hodne kusu ve stejne barve, cistopis - coz bylo nejzajimavejsi a jeste garance vymeny vozu..nebourany, jasny puvod atakove ty lapave roci kolem, ale neco me nakonec odradilo a koupil jsem corolu o od dilera:-D takze s bazarem moc zkusenosti nemam.. a nyni k vozum ta cervena me lepsi vybavu, slabsi motor a a cervena je slabsi barva - metaliza je odolnejsi lak (drazsi na opravu) a taky mam malo najeto, ale ta seda corola ma zase silnejsi motor, coz pri delsich cestach a nalozeny jiste ocenis..hlavne kopce a predjizdeni...jinak je to sul nul.. rozhodni se sam..ale neni nic lepsiho, nez si auto zapujcit jako zkusebni jizdu a projet se do toyota servisu, oni sece nemaji moc radi kdyz tam takhle nekdo jezdi si kontrolovat auto, ktere chce jinde koupit, ale vse se da domluvit..a kdyz jim reknes, at se kouknou, jestli to neni bourany, sila laku, vin kod - kradeny diagnoistika..to cele za 500, tak urcite neprodelas a budes vedet, jaky zajic je v tom pytli, o ktery mas zajem:)
Toyota Avenis 1,8 VVTi, 2007
Toyota Corolla 2017 1,6 MT Trend+
Toyota Starlet 1,3i, 1997
Toyota Verso 1,8 VVTi, 2010
Toyota Corolla E12, 1.6 VVTi, 3HB, 2005
Toyota Corolla E10, 1,6 LXi, SD, 1995
Toyota Starlet 1,3i, 1993
j a p o n e c n a k o n e c
No ved prave, som z toho ostal znechuteny co som sa docital, fakt hnus
tieto cesko-slovenske realie ma tak vzdy rozladia - na jedneho cestneho desat odrbkavacov. Neviem, tak si asi kupim nove auto, ale mam iba na kiu... Ale keby nahodou niekto predaval toyotu corollu alebo avensis kombi 2006 (2007) s km pod 100 000 do 12 000 euro tak dajte viediet 

hele, nehazej flintu do zita...koukej na www.toyota.cz - ojete vozy a urcite tam neco najdes..i za cenu, ze bys musel jet do prahy, tak bych se toho nebal..treba emilfrey mi dokonce natankoval plnou... nebo zkus www.trendcar.cz novy jicin nebo olomouc nebo www.toyota-ostrava.cz , ti take maj ojetiny..je to fajn koupit auto od dilera a jeste, kdyz to bylo u nich servisovano,tak znaj uplnou historii vozu, dokonce davaj i zaruku na ojete vozy.. chce to pockat..a urcite se neco objevi..
Toyota Avenis 1,8 VVTi, 2007
toyota
ako hovori vibammangas píše:tak si asi kupim nove auto, ale mam iba na kiu...

napr. v belgicku bezi tzv. car pass, je to hodnoverny doklad o stave km (za kazdy rok je tam napisany stav km) a uz sa to velmi neda obabrat pokial viem od znameho co tam mam, pri predaji auta si to kupca vyzaduje a je to oficialny doklad ktory vystavia majitelovi a ktory plati iba nejaky kratky cas pocas predaja .. funguje to ako nejaka databaza a stale ked sa s autom nieco robi (servis, vymeny a pod) tak sa posiela stav km do databazy (ked som to dobre pochopil)
taktiez je tam nieco co dokladuje stav viacerych veci na aute (asi kombinacia emisnej a technickej) .. neviem ako sa to vola (mozno je to ich technicka) ale je tam vsetko rozpisane napr. ze vyfuk je v dobrom stave, motor vyborny stav a pod. ale viem zistit aj presnejsie ak by si potreboval
Naposledy upravil(a) andy.gee dne sob 02.01.2010, 23:22, celkem upraveno 1 x.
Diky za rady; ono s tym Belgickom - hovorim len po anglicky a to by mi asi v tom frankofonnom prostredi moc nepreslo
..
Pravdu povediac sa tej cesty do Nemecka ci Belgicka tak nejako obavam - som kludne ochotny tych 1000 euro prihodit, ak by som to mal v ramci CR-SR..A diky za odkazy na stranky, idem si to pozriet

Pravdu povediac sa tej cesty do Nemecka ci Belgicka tak nejako obavam - som kludne ochotny tych 1000 euro prihodit, ak by som to mal v ramci CR-SR..A diky za odkazy na stranky, idem si to pozriet
a co hovorite na tuto http://www.cars.cz/xchanger/custom/toyo ... uc/cd2.jsp - trochu drahsia, ale vyzera to vcelku doveryhodne, nie?