Roleta kufru kombi
Roleta kufru kombi
Zdravím kolegy motoristy, řeším problém s roletkou v kufru své kombíkové t25, po straně roletky jsou takové plastové čudlíky, které rdží roletku vytaženou, při mé šikovnosti se mi povedlo jeden tento pazmek ztratit a nemůžu zakrýt obsak kufru, nějak mě nenapadá, čím to nahradit a kupovat celou roletu se mi nechce, řešil to někdo z Vás nebo máte Nějaký nápal na alternativní řešení. Díky Jirka
Re: Roleta kufru kombi
Ja to mam tiez odlomene, ale moje riesenie je take ze som celu roletu dal prec a kedze mam folie do vnutra nie je vidietchudy píše:Zdravím kolegy motoristy, řeším problém s roletkou v kufru své kombíkové t25, po straně roletky jsou takové plastové čudlíky, které rdží roletku vytaženou, při mé šikovnosti se mi povedlo jeden tento pazmek ztratit a nemůžu zakrýt obsak kufru, nějak mě nenapadá, čím to nahradit a kupovat celou roletu se mi nechce, řešil to někdo z Vás nebo máte Nějaký nápal na alternativní řešení. Díky Jirka

Avensis T25 2,0D4-D 85kW, 2004
musis roletku trochu povytahnout a jeji přední část dát dospodu celeho baliku, pote se da zakryt bez problémujelinek4 píše:Ja tiez nenosim roletu pretoze mi zavadzia ked nosim nieco vacsie ale na nejakom obrazku v manuali som videl ze sa da ulozit do tej priehradky dvojiteho dna aj sa mi ju tam podarilo dat len neviem ako ju potom zakryjem tou krytkou. Nosi ju niekto takto ulozenu?
Re: Roleta kufru kombi
Myslim ze vim co myslis, kdyz jsem si vybiral toyotu par takovych kousku s ulomenymi cudliky jsem videl, vetsinou to resili samoreznym sroubkem ktery do mist kde byl cudlik nasroubovali. A po te aby nenicil ty plastove kolejnicky ho obalili nejakym tmelem, ci jsem videl i izolacku nekde .. pokud se pouzije cerna, ani to na prvni pohled neni videt.chudy píše:Zdravím kolegy motoristy, řeším problém s roletkou v kufru své kombíkové t25, po straně roletky jsou takové plastové čudlíky, které rdží roletku vytaženou, při mé šikovnosti se mi povedlo jeden tento pazmek ztratit a nemůžu zakrýt obsak kufru, nějak mě nenapadá, čím to nahradit a kupovat celou roletu se mi nechce, řešil to někdo z Vás nebo máte Nějaký nápal na alternativní řešení. Díky Jirka
Ja na sve cudliky zatim jdu velmi opatrne ...