Roleta kufru kombi

vše ohledně modelové řady Avensis
chudy
Řidič

Roleta kufru kombi

Příspěvek od chudy »

Zdravím kolegy motoristy, řeším problém s roletkou v kufru své kombíkové t25, po straně roletky jsou takové plastové čudlíky, které rdží roletku vytaženou, při mé šikovnosti se mi povedlo jeden tento pazmek ztratit a nemůžu zakrýt obsak kufru, nějak mě nenapadá, čím to nahradit a kupovat celou roletu se mi nechce, řešil to někdo z Vás nebo máte Nějaký nápal na alternativní řešení. Díky Jirka
sato.sk
Člen Týmu

Re: Roleta kufru kombi

Příspěvek od sato.sk »

chudy píše:Zdravím kolegy motoristy, řeším problém s roletkou v kufru své kombíkové t25, po straně roletky jsou takové plastové čudlíky, které rdží roletku vytaženou, při mé šikovnosti se mi povedlo jeden tento pazmek ztratit a nemůžu zakrýt obsak kufru, nějak mě nenapadá, čím to nahradit a kupovat celou roletu se mi nechce, řešil to někdo z Vás nebo máte Nějaký nápal na alternativní řešení. Díky Jirka
Ja to mam tiez odlomene, ale moje riesenie je take ze som celu roletu dal prec a kedze mam folie do vnutra nie je vidiet 8)
Avensis T25 2,0D4-D 85kW, 2004
Stanley
Navigátor

Příspěvek od Stanley »

naj riešenie sú fólie, nieje cez ne vidieť a nesvieti do auta slnko - menšie teplo
drž sa. :D
Stanley T. Avensis 2.0 D-4D, 10/2001, combi
keko
Manager Týmu

Příspěvek od keko »

v mestach je najlepsie riesenie bez folii a bez roletky aby sa fetak mohol pozriet ze tam fakt nic nie je..
Corolla Verso D-CAT 130kw
olaf
Člen Týmu

Příspěvek od olaf »

Stalo sa mi to isté, ulomené čudlíky som nahradil nejakou rúrkou a zalepil to chemoprénom. Už to drží dva roky. Fólie doporučujem oficiálne, pred dvoma dňami policajti od kamaráta pýtali certifikát od fólií.
jelinek4
Věčnej rejpal

Příspěvek od jelinek4 »

Ja tiez nenosim roletu pretoze mi zavadzia ked nosim nieco vacsie ale na nejakom obrazku v manuali som videl ze sa da ulozit do tej priehradky dvojiteho dna aj sa mi ju tam podarilo dat len neviem ako ju potom zakryjem tou krytkou. Nosi ju niekto takto ulozenu?
chudy
Řidič

Příspěvek od chudy »

jelinek4 píše:Ja tiez nenosim roletu pretoze mi zavadzia ked nosim nieco vacsie ale na nejakom obrazku v manuali som videl ze sa da ulozit do tej priehradky dvojiteho dna aj sa mi ju tam podarilo dat len neviem ako ju potom zakryjem tou krytkou. Nosi ju niekto takto ulozenu?
musis roletku trochu povytahnout a jeji přední část dát dospodu celeho baliku, pote se da zakryt bez problému
Craken
Manager Týmu

Příspěvek od Craken »

mne sa zasa urval drziak, ktorym sa roletka vytahuje
Toyota Avensis 2,2 D4D, 150 HP, r.v 2006
chudy
Řidič

Příspěvek od chudy »

Craken píše:mne sa zasa urval drziak, ktorym sa roletka vytahuje
Ten mam utrenej uz od koupe v bazaru, nejdriv jsem si myslel, že neco vyrobím z hliníkového plechu, jako že hezkej doplněk, ale vy.ral jsem se na to roletka se da drzet i jinak, tak to neřesim.
Craken
Manager Týmu

Příspěvek od Craken »

ja som myslel ze kupim v Toyote novu roletku, ale ked mi chlapik povedal cenu, tak som si to rozmyslel... 200 €
Toyota Avensis 2,2 D4D, 150 HP, r.v 2006
Vrabčák
Člen Týmu

Příspěvek od Vrabčák »

Ahoj.Jestli někdo z vás potřebujete roletu,jednu mám.Sice chybí jeden zadní uchyt,za sedadly,ale jinak kompletní a funkční.Tak za 700kč.muj tel.603512317,Plzen
Martin Vrabec
jamescz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Roleta kufru kombi

Příspěvek od jamescz »

chudy píše:Zdravím kolegy motoristy, řeším problém s roletkou v kufru své kombíkové t25, po straně roletky jsou takové plastové čudlíky, které rdží roletku vytaženou, při mé šikovnosti se mi povedlo jeden tento pazmek ztratit a nemůžu zakrýt obsak kufru, nějak mě nenapadá, čím to nahradit a kupovat celou roletu se mi nechce, řešil to někdo z Vás nebo máte Nějaký nápal na alternativní řešení. Díky Jirka
Myslim ze vim co myslis, kdyz jsem si vybiral toyotu par takovych kousku s ulomenymi cudliky jsem videl, vetsinou to resili samoreznym sroubkem ktery do mist kde byl cudlik nasroubovali. A po te aby nenicil ty plastove kolejnicky ho obalili nejakym tmelem, ci jsem videl i izolacku nekde .. pokud se pouzije cerna, ani to na prvni pohled neni videt.

Ja na sve cudliky zatim jdu velmi opatrne ...
trca
Manager Týmu

Příspěvek od trca »

zdarec tak mi dnes ten posraný čudl taky upadl
Derry_CV
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Derry_CV »

trca píše:zdarec tak mi dnes ten posraný čudl taky upadl
Přijeď si, dám ti ho.:-)
Toyota Avensis Combi T25 2,2 D-CAT 130kW (2AD-FTV) r.v.2005
trca
Manager Týmu

Příspěvek od trca »

no ja ten čudl mám,a dneska sem se to pokusil přilepit chemoprénem ale vypadá že to moc držet nebude.ty tu roletku ještě máš?
Odpovědět

Zpět na „Avensis“