klepání
-
- Člen Týmu
klepání
Dobrý den.Prosím nevíte co to je na pravé straně vzduchivého čističe:je to malinký asi 2krát 2 cm a vedou k tomu drátky a vzduchová hadička.Docela dost mi v tom klepe .Mohla by s tím souvyset vyší spotřeba paliva?Děkuji Pepa.
Pepa
-
- Člen Týmu
josuk píše:zkus to vyfotit a dát obrazek třeba na imageshack, bude to lepší, ne každej chce od PC odbíhat k autu![]()
neni to tohle?
Video s obrázky jsem umístil zde
http://www.stream.cz/video/392733-auto
děkuji
Pepa
elektromagnetický odvzdušnovací ventil - přepouští benzínové páry do sání a řídící jednotka to ovládá ... ta zvýšená spotřeba by s tím imho neměla souviset ale TO NEVÍM PŘESNĚ!
poslední oprava: jak jsem zjistil ten ventil se dá vyndat a vyzkoušet, při odpojení 12V má být zavřený, po připojení 12V otevřený průchozí, lambda řízení motoru reaguje na ten dodatečný benzín co ventil přivede. Tolik vyčtená teorie, žádnou zkušenost s tímto ventilem nemám!!
poslední oprava: jak jsem zjistil ten ventil se dá vyndat a vyzkoušet, při odpojení 12V má být zavřený, po připojení 12V otevřený průchozí, lambda řízení motoru reaguje na ten dodatečný benzín co ventil přivede. Tolik vyčtená teorie, žádnou zkušenost s tímto ventilem nemám!!
-
- Člen Týmu
Děkuji Pepajosuk píše:elektromagnetický odvzdušnovací ventil - přepouští benzínové páry do sání a řídící jednotka to ovládá ... ta zvýšená spotřeba by s tím imho neměla souviset ale TO NEVÍM PŘESNĚ!
Pepa