klepání

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Josef Seifert
Člen Týmu

klepání

Příspěvek od Josef Seifert »

Dobrý den.Prosím nevíte co to je na pravé straně vzduchivého čističe:je to malinký asi 2krát 2 cm a vedou k tomu drátky a vzduchová hadička.Docela dost mi v tom klepe .Mohla by s tím souvyset vyší spotřeba paliva?Děkuji Pepa.
Pepa
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

zkus to vyfotit a dát obrazek třeba na imageshack, bude to lepší, ne každej chce od PC odbíhat k autu :wink:

neni to tohle?
Obrázek
Josef Seifert
Člen Týmu

josuk píše:zkus to vyfotit a dát obrazek třeba na imageshack, bude to lepší, ne každej chce od PC odbíhat k autu :wink:

neni to tohle?
Obrázek

Video s obrázky jsem umístil zde

http://www.stream.cz/video/392733-auto

děkuji
Pepa
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

elektromagnetický odvzdušnovací ventil - přepouští benzínové páry do sání a řídící jednotka to ovládá ... ta zvýšená spotřeba by s tím imho neměla souviset ale TO NEVÍM PŘESNĚ!

poslední oprava: jak jsem zjistil ten ventil se dá vyndat a vyzkoušet, při odpojení 12V má být zavřený, po připojení 12V otevřený průchozí, lambda řízení motoru reaguje na ten dodatečný benzín co ventil přivede. Tolik vyčtená teorie, žádnou zkušenost s tímto ventilem nemám!!
Josef Seifert
Člen Týmu

josuk píše:elektromagnetický odvzdušnovací ventil - přepouští benzínové páry do sání a řídící jednotka to ovládá ... ta zvýšená spotřeba by s tím imho neměla souviset ale TO NEVÍM PŘESNĚ!

poslední oprava: jak jsem zjistil ten ventil se dá vyndat a vyzkoušet, při odpojení 12V má být zavřený, po připojení 12V otevřený průchozí, lambda řízení motoru reaguje na ten dodatečný benzín co ventil přivede. Tolik vyčtená teorie, žádnou zkušenost s tímto ventilem nemám!!
Děkuji Pepa
Pepa
Odpovědět

Zpět na „Yaris“