Netěsnící písty
Netěsnící písty
Zdravím. Má někdo zkušenost s netěsnícími písty u Avensise 1.6 81kw, rv98? Projevuje se to klepáním motoru ve vyšších otáčkách, tak od 3500, nicméně auto normálně táhne. Četl jsem o motoru 1.8 VVT-i, kde byl velký únik oleje v důsledku netěsnosti. Nicméně nám olej neuniká, všechno je v pohodě. Mechanik nám řekl, že motor se ve vyšších otáčkách nestíhá dobře promazávat, nicméně nemělo by to způsobit zadření nebo něco podobného. Procházel jsem forum a o tomhle jsem nic nenašel, jenom ten problém s 1.8 motory, nicméně ty jsou jiné než 1.6 že. Četl jsem o Militec1, máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji
Toyota Corolla liftback 1.6 77kw rv.91
Toyota Avensis kombi 1.6 81kw rv.99
Toyota Avensis kombi 1.6 81kw rv.99
Klepani ve vyssich otackach rozhodne nebude zpusobene netesnosti pistu. Pokud by pisty(krouzky) netesnily tak to papa olej, coz v tvem pripade neni pravda jak pises.
Klepani bych prisoudil ventilum i kdyz nevim jakym zpusebem je to na tvem motoru vyreseno. A s promazavanim motoru taky nemuze mit netesnost nic spolecneho. Motor se muze spatne promazavat jen tehdy kdyz je v nem malo oleje.
Nechtel bych se toho mechanika dotknout, ale uz bych mu asi neveril, jestli rekl tohleto.
Klepani bych prisoudil ventilum i kdyz nevim jakym zpusebem je to na tvem motoru vyreseno. A s promazavanim motoru taky nemuze mit netesnost nic spolecneho. Motor se muze spatne promazavat jen tehdy kdyz je v nem malo oleje.
Nechtel bych se toho mechanika dotknout, ale uz bych mu asi neveril, jestli rekl tohleto.
Avensis 2.0i 1998