zajmave piskani u kol
zajmave piskani u kol
čus lidi... koupil jsem Yariska 00 1L 50KW... v březnu měněne předni brzdy a před 14ti dny zadni. při rozjižděni a v zatačkach to piska
jenomže jsem zjistil že to piska ikdyž stojim na mistě, zjistil jsem to poskočenim na sedadle při urovnavani spoďaru
;) netušite čim to muže byt????? k mechanikum se mi s tim zatim nechce 
Re: zajmave piskani u kol
Píska,alebo vrže?
To je ťažko takto povedať,hlavne ako píšeš,že to robí aj keď stojíš-potom by to mohli byť napr.nejaké sylentbloky-ale to by skôr vrzalo jak starý koč než pískalo...
A pred tým,než si tie brzdy opravoval tak to nerobilo?-to by mohli byť možno tlmiče (napísal som blbosť??) -inak mi nič nenapadá.
To je ťažko takto povedať,hlavne ako píšeš,že to robí aj keď stojíš-potom by to mohli byť napr.nejaké sylentbloky-ale to by skôr vrzalo jak starý koč než pískalo...
A pred tým,než si tie brzdy opravoval tak to nerobilo?-to by mohli byť možno tlmiče (napísal som blbosť??) -inak mi nič nenapadá.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
vcelku snad nemusíš popisovat detaily toho, cos v autě vlastně dělal
, bude asi pro tebe užitečnější přibrat pomocníka a hledat a hledat.
Vrzat může sedadlem počínaje spousta věcí (tlumiče a jejich uložení, pružiny, silentbloky ramen...)
pokud nenajdeš někde nějakou vůli tak na akutní opravu to snad nebude
Vrzat může sedadlem počínaje spousta věcí (tlumiče a jejich uložení, pružiny, silentbloky ramen...)
Nevidím ja moc do toho,ale ak ti to robí aj keď stojíš a len "poskočíš" na sedadle ,tak to ložisko asi nebude..-ale neviem...,čo by na tom vtedy vrzalo,ak sa netočí...

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Ahojky,,,,tak nevim, zdajetotostejne,alepiskani znamtaky. Mela jsem strach ze to bude ( kloub??) ci lozisko!....a v servisu mi rekli, ze je to jen prach v brzdach...ze to nic nejni,ze mam teda jete nechat at mi omrknou zda nemam uz spatny brzdovy kotouce, ale pry to bude prach. A ten muze tak hloupe piskat.
S tim prachem jezdim uz tak pul roku a vse je ok
))