zajmave piskani u kol

vše ohledně modelové řady Yaris
Dodatek
Člen Týmu

zajmave piskani u kol

Příspěvek od Dodatek »

čus lidi... koupil jsem Yariska 00 1L 50KW... v březnu měněne předni brzdy a před 14ti dny zadni. při rozjižděni a v zatačkach to piska :( jenomže jsem zjistil že to piska ikdyž stojim na mistě, zjistil jsem to poskočenim na sedadle při urovnavani spoďaru :D;) netušite čim to muže byt????? k mechanikum se mi s tim zatim nechce :)
muco
Věčnej rejpal

Re: zajmave piskani u kol

Příspěvek od muco »

Píska,alebo vrže?
To je ťažko takto povedať,hlavne ako píšeš,že to robí aj keď stojíš-potom by to mohli byť napr.nejaké sylentbloky-ale to by skôr vrzalo jak starý koč než pískalo...
A pred tým,než si tie brzdy opravoval tak to nerobilo?-to by mohli byť možno tlmiče (napísal som blbosť??) -inak mi nič nenapadá.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

vcelku snad nemusíš popisovat detaily toho, cos v autě vlastně dělal 8) , bude asi pro tebe užitečnější přibrat pomocníka a hledat a hledat.

Vrzat může sedadlem počínaje spousta věcí (tlumiče a jejich uložení, pružiny, silentbloky ramen...) :D pokud nenajdeš někde nějakou vůli tak na akutní opravu to snad nebude
Dodatek
Člen Týmu

Příspěvek od Dodatek »

mnooo ja taky myslel něco s tlumiči nebo silent... raději s tim zajdu než bude pozdě :D;) ale jinač vše puvodni až na brzdy a po 9ti letech jako z linky :D
OndraFF
Člen Týmu

Příspěvek od OndraFF »

Přesně tohle mi to (asi) dělá taky - píská mi pravé přední kolo při rozjíždění a v zatáčkách. Doufal jsem v to, že by to mohly být brzdy...
Dodatek
Člen Týmu

Příspěvek od Dodatek »

mě to robi zase leve předni jenomže jsem si všimnul že to někdy piska a někdy zase ne a taky, někdy to piska i v jizdě rově :( v patek se jdu na to poptat tak jsem zvědav, dam vědět :);)
OndraFF
Člen Týmu

Příspěvek od OndraFF »

Určitě dej vědět, vypadá to, že ti to dělá to samý jako mě, tak ať vim na co se mám připravit... ;)
Dodatek
Člen Týmu

Příspěvek od Dodatek »

snad to stihnu, chci si jet ještě pro PC tak uvidim jestli to bude v patek ale do tydne snad jo :);)
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

OndraFF píše:Přesně tohle mi to (asi) dělá taky - píská mi pravé přední kolo při rozjíždění a v zatáčkách. Doufal jsem v to, že by to mohly být brzdy...
to bude lozisko...podla mna...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
OndraFF
Člen Týmu

Příspěvek od OndraFF »

mio: Já si taky myslim, že to bude ložisko. Ale ve skrytu duše doufám, že by to mohly být brzdy a nemuselo by to být tak drahý :/...
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Nevidím ja moc do toho,ale ak ti to robí aj keď stojíš a len "poskočíš" na sedadle ,tak to ložisko asi nebude..-ale neviem...,čo by na tom vtedy vrzalo,ak sa netočí... :? :?
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
wampinka
Člen Týmu

Příspěvek od wampinka »

Ahojky,,,,tak nevim, zdajetotostejne,alepiskani znamtaky. Mela jsem strach ze to bude ( kloub??) ci lozisko!....a v servisu mi rekli, ze je to jen prach v brzdach...ze to nic nejni,ze mam teda jete nechat at mi omrknou zda nemam uz spatny brzdovy kotouce, ale pry to bude prach. A ten muze tak hloupe piskat. :wink: S tim prachem jezdim uz tak pul roku a vse je ok :)))
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

wampinka píše:S tim prachem jezdim uz tak pul roku a vse je ok :)))
btw přední brzdy prostříknu občas wapkou, při přezouvání kol někdy i sprejem na čistění brzd, jinak na servisních prohlídkách se povolí šroub a brzdy se čistí (za pár korun).. jednoduché, levné, účinné
wampinka
Člen Týmu

Příspěvek od wampinka »

A muzu ti auti pristavit???? se mi parkrat stalo ze tlak wapky me odstrelil do vedlejsiho boxu:)))) :lol: :lol: diky....
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

wampinka píše:A muzu ti auti pristavit???? se mi parkrat stalo ze tlak wapky me odstrelil do vedlejsiho boxu:)))) :lol: :lol: diky....
neříkej, že na to nějakýho ... neseženeš?? instrukce už znáš!! :D (já toho mám moc :wink: )
Odpovědět

Zpět na „Yaris“