Zdravim cesky kolegovia dnes som dal repasnut tlmice ... je to skoro podobne ako som aj mal takze asi neboli zle
nuz dost mi stredovy panel ten cely z plastu sa hybe proste vydava zvuky ked ho stlacim prstom na jednom mieste je to tichucko
co poraditE?niecim to podlozit alebo vyvrtat dieru a dat srob ?? pls radte nieco kde nemusim zasahovat moc do vozu dik:
stredovy panel 6th generation
- newcelicaSR
- Člen Týmu
Hoj, ja jsem se docela drnceni stredovyho panelu s radiem a ostatnich zvuku zbavil tak, ze jsem to vytahl a zkontroloval sponky na kterych to drzi a trosku je naohybal. Pak kdyz jsem to zacvakl tak uz to bylo ohodne lepsi.
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- newcelicaSR
- Člen Týmu
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Mám v plánu zkoncovat s lupavýma pazvukama v interieru . Když jsem Celicu koupil tak tolik nekřupala / nevrzala, za tu dobu jsem ale alespoň 10x rozebral plasty v interiéru.
Mám sehnanou lepicí pásku která má z jedné strany vrstvu molitanu vysokou až 5mm, páska se nalepí a do 30 minut se molitan začne sám roztahovat, drží perfektně není to nějaká mrcha co se dává do starých oken.
Potřebuju sehnat - páska na kabely která je z jedné strany chlupatá , s ní bych potřeboval obalit prakticky všechny kabely za palubovkou.
A do třetice existuje i páska která se nalepí mezi dva plasty které se překrývají přes sebe a ona jakoby "naboptná" z 1mm až na 4mm - perfektní na zlikvidování pazvuků.
Měl by nekdo nějakej tip kde tyhle věci sehnat ? V mototechnách většinou nemaj a v elektroshopech se součástkama koukaj jak vyorané myši.
Mám sehnanou lepicí pásku která má z jedné strany vrstvu molitanu vysokou až 5mm, páska se nalepí a do 30 minut se molitan začne sám roztahovat, drží perfektně není to nějaká mrcha co se dává do starých oken.
Potřebuju sehnat - páska na kabely která je z jedné strany chlupatá , s ní bych potřeboval obalit prakticky všechny kabely za palubovkou.
A do třetice existuje i páska která se nalepí mezi dva plasty které se překrývají přes sebe a ona jakoby "naboptná" z 1mm až na 4mm - perfektní na zlikvidování pazvuků.
Měl by nekdo nějakej tip kde tyhle věci sehnat ? V mototechnách většinou nemaj a v elektroshopech se součástkama koukaj jak vyorané myši.
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz