stredovy panel 6th generation

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
newcelicaSR
Člen Týmu

stredovy panel 6th generation

Příspěvek od newcelicaSR »

Zdravim cesky kolegovia dnes som dal repasnut tlmice ... je to skoro podobne ako som aj mal takze asi neboli zle :)
nuz dost mi stredovy panel ten cely z plastu sa hybe proste vydava zvuky ked ho stlacim prstom na jednom mieste je to tichucko
co poraditE?niecim to podlozit alebo vyvrtat dieru a dat srob ?? pls radte nieco kde nemusim zasahovat moc do vozu dik:
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Hoj, ja jsem se docela drnceni stredovyho panelu s radiem a ostatnich zvuku zbavil tak, ze jsem to vytahl a zkontroloval sponky na kterych to drzi a trosku je naohybal. Pak kdyz jsem to zacvakl tak uz to bylo ohodne lepsi.
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
newcelicaSR
Člen Týmu

Příspěvek od newcelicaSR »

treba nieco odpojit alebo to pojde von len taq
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

Jak máš řadící páku tak plast pod ní odděláš a tam najdeš dva šroubky co ti držijou středovej panel ty odmontuješ a pak vycvakáš ven
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
MichalS
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalS »

Mám v plánu zkoncovat s lupavýma pazvukama v interieru 8) . Když jsem Celicu koupil tak tolik nekřupala / nevrzala, za tu dobu jsem ale alespoň 10x rozebral plasty v interiéru.

Mám sehnanou lepicí pásku která má z jedné strany vrstvu molitanu vysokou až 5mm, páska se nalepí a do 30 minut se molitan začne sám roztahovat, drží perfektně není to nějaká mrcha co se dává do starých oken.

Potřebuju sehnat - páska na kabely která je z jedné strany chlupatá :twisted: , s ní bych potřeboval obalit prakticky všechny kabely za palubovkou.

A do třetice existuje i páska která se nalepí mezi dva plasty které se překrývají přes sebe a ona jakoby "naboptná" z 1mm až na 4mm - perfektní na zlikvidování pazvuků.

Měl by nekdo nějakej tip kde tyhle věci sehnat ? V mototechnách většinou nemaj a v elektroshopech se součástkama koukaj jak vyorané myši. :idea:
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
Odpovědět

Zpět na „Celica“