moja cecilka ide komplet do laku ...je rozhodnta opät červena ale horsie je to uz s odtietnom ....chcel bych poradit ..najlepsie hodit nejaky kod barvy...
nieco do toho odtienu ako ma ferari cervenu len neviem aky sposobom ziskat kod farby..dikes
řekl bych že rozdíl je hlavně ve velikosti těch třpitivejch částeček(perlet je má úplně jemný), pak v tom že perlet na slunci trochu mění odstín, prostě ta barva na pohled vypadá hodnotně a dost možná v tom jak dobře ta barva kryje(resp. kolik musíš dát vrstev aby neprosvítal podklad). na odstín si zajed kamkoliv kde mýchaj nebo aspon prodávaj barvy a daj ti tolik vzorníků že nebudeš vědět kterou, jinač myslim že když řekneš červená Ferrari tak budou vědětALFkeeper píše:zdarek ..chcel bych sa spytat jednak aky je rozdiel medzi perletou a klasikou metalizou..teda okrem ceny
moja cecilka ide komplet do laku ...je rozhodnta opät červena ale horsie je to uz s odtietnom ....chcel bych poradit ..najlepsie hodit nejaky kod barvy...
nieco do toho odtienu ako ma ferari cervenu len neviem aky sposobom ziskat kod farby..dikes
libor12 píše:A odkdy je chilli odstín ferrari metaliza nebo perleť?
Já myslím, že by to moc nepomohlo. Bez zkalibrovanýho monitoru (ideálně S-IPS LCDčka nebo aspoň pořádnýho CRTčka) by to stejně vypadalo jinak než v originále při focení. Jo, sladit a zkalibrovat barvy je alchymie podobná výrobě zlata na dvoře Rudolfa II.micron píše:recht recht... no ono by to šlo, ...