jaká může být závada ? radu prosím . našel jsem vypálenou pojistku v motoru je to taková kostička se sklíčkem. dá se někde koupit ? a jaká může být příčina vyhoření pojistky . děkuji
chce se to podivat jaka pojistka to byla - mel by tam byt popis ktere funkce hlida , kosticka se sklickem - to bude nejaka 30A nebo jedna z tech silnejch - koupit asi v toyote , nevim na kolik jsou tyhle pojistky rozsireny
( ja jich mam doma dost z bouracek )
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
a jak na to mám přijít ? nemůže to být sněhem . u nás napadla hromada sněhu ... dojel jsem v poho a po hodině nastartuju a kontrolka nezhasla ... foto pošlu až v pondělí
takže po čem myslíte že mám jít ? jaká mohla být příčina vypálení pojistky ?
má někdo tyhle pojistky na prodej ? a za kolik ? Koupil bych raději hned dvě . dejte vědět . dík moc
Zajdi si do dobrého obchodu s autodíly a tam je určo budou mít.Určitě nejsme jediní kdo to má.Jinak je možné cokoli,skrat díky vodě,nebo někde odtrhnutá izolace a přebilo uvidíš,kup novou nahod ji tam a uvidíš jestli střelí nebo ne.
zdravím tak jsem po dlouhé době vyřešil můj problém kontrolky ve tvaru kohoutku.... byl jsem v toyotě a tam mi to napíchly a říkaly že je to nespíš katík nebo sonda . zajel jsem proto na emise a tam mi potvrdily katík . hned ten den jsem ho vyměnil za BOSALL a kontrolu resetl přes pojistku v motoru . a ejhle ... kontrolka se již nerosvítila . emise po výměně jako u nového vozu ..
mundik píše: kontrolu resetl přes pojistku v motoru . a ejhle ... kontrolka se již nerosvítila
tak tohle jde možná u starších jednotek ale u obd2 bohužel ne. Všechny chyby se vkládají do paměti a jdou vyvolat na diagnostice v režimu "freeze frame data". Chyba na obd2 a svítící kontrolka motoru obvykle zmizí sama potom co důvod její aktivace pominul po 10startech.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp