Jj, přesně tak, to je přesně ta jejich nabídka na vyndání a podlepení palubky, kterou jsem dostal. Jenže ono to vrže skoro všude, takže asi jedině podlepit celoukakaf píše:Pýtal som sa na to vŕzganie palubovky v servise a povedali že to Toyota začala riešiť nejakými podložkami. Pokiaľ budem mat s tím vŕzganím problémy že mam povedať na ktorých miestach to vŕzga a oni sa to pokúsia tímy podložkami vyriešiť. Ja s tím zatiaľ také problémy nemám ako tu píšete. Občas tam niečo vrzgne ale naozaj len občas tak to zatiaľ nebudem riešiť ale vy by ste to mohli skúsiť.
Je zajímevé, že u mě je taky auto "háklivé" na teplotu. Vrzání a loupání palubní desky a spony u bezp. pásů je slyšet cca při teplotě 20 C, pod a přes 20 C nic nevrže. MP3 přehrávač zase nemáká jak má také do teploty cca 20 C. Když natankuju plnou nádrž, zase něco vrže vzadu u kol - asi tlumiče. Odkládací schránka pod sedadlem spolujezdce vrže při každé větší nerovnosti. Je fakt, že toho vrzání je na můj vkus trochu moc, člověk ani neví zda je to "normální" nebo je něco v nepořádkujohny2000 píše:Dneska v tom mrazu co bylo (-4) auto venku na mrazu, mi zacala vrzat sedacka spolujezdce. Az se auto ohralo tak to prestalo.
mate nejaky trik jak ohrat vymrzle auto co nejrychleji.