Kvalita plastů

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
turboun
Člen Týmu

Kvalita plastů

Příspěvek od turboun »

Ahoj, mám s mojim Aurískem problém takový problém :( Asi díky špatnému dílenskému zpracování a kvalitě plastů mi povrzává přístrojovka a dokonce i " držák pásů" Pár let jsem jezdil dva Yarise litra a 1.5 TS a zdaleka, tak plasty nevrzaly.Máte někdo podobnou zkušenost :?:
cuba66
Manager Týmu

Příspěvek od cuba66 »

Jj, mám to taky. Vrže mi kde co (D-4D, najeto 30.000). V sevisu občas něco vyřešíme, naposledy mám nabídku na vyndání palubky a pokus o její podlepení v místech dotyku atd.. Kašlu ale na to, protože v létě vrzalo a skřípalo něco jinýho než v zimě. Smířil jsem se s tím, ale fakt mi to vadí a zbytečně to sráží celý auto :(
Držák pásů - pokud myslíš spodní sponu tak mi promazali její uložení a bylo to v pohodě.
turboun
Člen Týmu

Příspěvek od turboun »

:( mrzí mě, že zrovna Toyota má tydle mouchy. Máš pravdu rezonuje mi ta spona u pásu. Jinak je to fajn autí :wink: , taky s motorem D-4D (1.4 66KW)
holecekm1
Člen Týmu

Příspěvek od holecekm1 »

Tak vidím, že máme všichni stejné zkušenosti, kde asi udělali soudruzi z Japonska (či Turecka a Anglie) chybu? :) To loupání a vrzání přístrojovky a pásů se mi objevuje jen při teplotě okolo 20 C, když se vytápí auto. Poté co jde teplota přes cca 20 C je to už v pohodě. Je to dost otravné u nového auta. Dřív se za toto kritizovali Fiaty a teď už to je standard i u Toyoty. Co píšou v recenzi je všechno pravda, zkrátka už to není Japonec, ale jen Turek.
Auris 1,4 D-4D Sol
THIMLICK
Člen Týmu

Příspěvek od THIMLICK »

Nechci Vas moc strasit, ale bude to horsi.....Ja mam najeto 50tkm a skripe to pri kazdem pridani plynu, nebo brzdeni. A servis vam v tomhle nepomuze. Je to zatim me nejhorsi auto a to jsem jezdil snad se vsim.....
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Ty jo mi zatim nevrze nic...to asi budu povazovat za zazrak, kdyz ctu Vase prispevky :)
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
kakaf
Člen Týmu

Příspěvek od kakaf »

Pýtal som sa na to vŕzganie palubovky v servise a povedali že to Toyota začala riešiť nejakými podložkami. Pokiaľ budem mat s tím vŕzganím problémy že mam povedať na ktorých miestach to vŕzga a oni sa to pokúsia tímy podložkami vyriešiť. Ja s tím zatiaľ také problémy nemám ako tu píšete. Občas tam niečo vrzgne ale naozaj len občas tak to zatiaľ nebudem riešiť ale vy by ste to mohli skúsiť.
Max8888
Navigátor

Příspěvek od Max8888 »

Me take nic nevrze ani neklepe, a to mam najete k 50t.
Jedine kdyz v lete auto stoji dlouho na sluncise, zapnu klimu, tak slysim praskani plastu, jak se to ochlazuje, ale trva to cca 5m, stejny efekt je i v zime.
VOLVO S80 2,4 D5
AURIS 1,6 MM LUX EX
johny2000
Manager Týmu

Příspěvek od johny2000 »

Me take nic nevrze zatim, ale je to nove auto.

Ale obcas pri nejakem narazu mi rachoti v zadu kryt zavazadloveho prostoru. Musim se na nej jeste podivat.
cuba66
Manager Týmu

Příspěvek od cuba66 »

kakaf píše:Pýtal som sa na to vŕzganie palubovky v servise a povedali že to Toyota začala riešiť nejakými podložkami. Pokiaľ budem mat s tím vŕzganím problémy že mam povedať na ktorých miestach to vŕzga a oni sa to pokúsia tímy podložkami vyriešiť. Ja s tím zatiaľ také problémy nemám ako tu píšete. Občas tam niečo vrzgne ale naozaj len občas tak to zatiaľ nebudem riešiť ale vy by ste to mohli skúsiť.
Jj, přesně tak, to je přesně ta jejich nabídka na vyndání a podlepení palubky, kterou jsem dostal. Jenže ono to vrže skoro všude, takže asi jedině podlepit celou :-)
johny2000
Manager Týmu

vrzajici sedacka

Příspěvek od johny2000 »

Dneska v tom mrazu co bylo (-4) auto venku na mrazu, mi zacala vrzat sedacka spolujezdce. Az se auto ohralo tak to prestalo.

mate nejaky trik jak ohrat vymrzle auto co nejrychleji.
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

no na to neni trik, ne? Proste az se zahreje trosku motor tak se zacne ohrivat vnitrek...
Pokud mas automatickou klimu, tak ta dela vse sama a myslim, ze v Aurisu funguje skvele...nebo pak jedine, das si ven do konektoru zapalovace :D
Obrázek
turboun
Člen Týmu

Příspěvek od turboun »

8) zapnu přídavný topení, funguje ale jen s nastartovaným motorem.
holecekm1
Člen Týmu

Re: vrzajici sedacka

Příspěvek od holecekm1 »

johny2000 píše:Dneska v tom mrazu co bylo (-4) auto venku na mrazu, mi zacala vrzat sedacka spolujezdce. Az se auto ohralo tak to prestalo.

mate nejaky trik jak ohrat vymrzle auto co nejrychleji.
Je zajímevé, že u mě je taky auto "háklivé" na teplotu. Vrzání a loupání palubní desky a spony u bezp. pásů je slyšet cca při teplotě 20 C, pod a přes 20 C nic nevrže. MP3 přehrávač zase nemáká jak má také do teploty cca 20 C. Když natankuju plnou nádrž, zase něco vrže vzadu u kol - asi tlumiče. Odkládací schránka pod sedadlem spolujezdce vrže při každé větší nerovnosti. Je fakt, že toho vrzání je na můj vkus trochu moc, člověk ani neví zda je to "normální" nebo je něco v nepořádku
Auris 1,4 D-4D Sol
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

tak nic z toho mi nedela a mp3 i po mrazive noci fungujou skvele...
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Auris“