Kvalita plastů
Kvalita plastů
Ahoj, mám s mojim Aurískem problém takový problém
Asi díky špatnému dílenskému zpracování a kvalitě plastů mi povrzává přístrojovka a dokonce i " držák pásů" Pár let jsem jezdil dva Yarise litra a 1.5 TS a zdaleka, tak plasty nevrzaly.Máte někdo podobnou zkušenost 
Jj, mám to taky. Vrže mi kde co (D-4D, najeto 30.000). V sevisu občas něco vyřešíme, naposledy mám nabídku na vyndání palubky a pokus o její podlepení v místech dotyku atd.. Kašlu ale na to, protože v létě vrzalo a skřípalo něco jinýho než v zimě. Smířil jsem se s tím, ale fakt mi to vadí a zbytečně to sráží celý auto 
Držák pásů - pokud myslíš spodní sponu tak mi promazali její uložení a bylo to v pohodě.
Držák pásů - pokud myslíš spodní sponu tak mi promazali její uložení a bylo to v pohodě.
Tak vidím, že máme všichni stejné zkušenosti, kde asi udělali soudruzi z Japonska (či Turecka a Anglie) chybu?
To loupání a vrzání přístrojovky a pásů se mi objevuje jen při teplotě okolo 20 C, když se vytápí auto. Poté co jde teplota přes cca 20 C je to už v pohodě. Je to dost otravné u nového auta. Dřív se za toto kritizovali Fiaty a teď už to je standard i u Toyoty. Co píšou v recenzi je všechno pravda, zkrátka už to není Japonec, ale jen Turek.
Auris 1,4 D-4D Sol
Pýtal som sa na to vŕzganie palubovky v servise a povedali že to Toyota začala riešiť nejakými podložkami. Pokiaľ budem mat s tím vŕzganím problémy že mam povedať na ktorých miestach to vŕzga a oni sa to pokúsia tímy podložkami vyriešiť. Ja s tím zatiaľ také problémy nemám ako tu píšete. Občas tam niečo vrzgne ale naozaj len občas tak to zatiaľ nebudem riešiť ale vy by ste to mohli skúsiť.
Jj, přesně tak, to je přesně ta jejich nabídka na vyndání a podlepení palubky, kterou jsem dostal. Jenže ono to vrže skoro všude, takže asi jedině podlepit celoukakaf píše:Pýtal som sa na to vŕzganie palubovky v servise a povedali že to Toyota začala riešiť nejakými podložkami. Pokiaľ budem mat s tím vŕzganím problémy že mam povedať na ktorých miestach to vŕzga a oni sa to pokúsia tímy podložkami vyriešiť. Ja s tím zatiaľ také problémy nemám ako tu píšete. Občas tam niečo vrzgne ale naozaj len občas tak to zatiaľ nebudem riešiť ale vy by ste to mohli skúsiť.
vrzajici sedacka
Dneska v tom mrazu co bylo (-4) auto venku na mrazu, mi zacala vrzat sedacka spolujezdce. Az se auto ohralo tak to prestalo.
mate nejaky trik jak ohrat vymrzle auto co nejrychleji.
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
no na to neni trik, ne? Proste az se zahreje trosku motor tak se zacne ohrivat vnitrek...
Pokud mas automatickou klimu, tak ta dela vse sama a myslim, ze v Aurisu funguje skvele...nebo pak jedine, das si ven do konektoru zapalovace
Pokud mas automatickou klimu, tak ta dela vse sama a myslim, ze v Aurisu funguje skvele...nebo pak jedine, das si ven do konektoru zapalovace
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

Re: vrzajici sedacka
Je zajímevé, že u mě je taky auto "háklivé" na teplotu. Vrzání a loupání palubní desky a spony u bezp. pásů je slyšet cca při teplotě 20 C, pod a přes 20 C nic nevrže. MP3 přehrávač zase nemáká jak má také do teploty cca 20 C. Když natankuju plnou nádrž, zase něco vrže vzadu u kol - asi tlumiče. Odkládací schránka pod sedadlem spolujezdce vrže při každé větší nerovnosti. Je fakt, že toho vrzání je na můj vkus trochu moc, člověk ani neví zda je to "normální" nebo je něco v nepořádkujohny2000 píše:Dneska v tom mrazu co bylo (-4) auto venku na mrazu, mi zacala vrzat sedacka spolujezdce. Az se auto ohralo tak to prestalo.
Auris 1,4 D-4D Sol