jo bobr je beaver, tak to je jiná... ovšem... beaverovi děkuju hlavně a pohlavně v tom, že mi pomoh jako jednomu z prvních( možná i prvnímu v CR sehnat mý čirý kukadla z holladnu... tak to sem netušil... beavera si vážim. tahle změna kukadel mi po bouračce udělalla mega radost!!!!
<<<start>>>
Jinak prostě říct to: "že si dělám tady z lidí prdel na jednu stranu pravda je, ale neni to myšlený tak negativně a agresivně jak to napsal Idaho na muj účet... Idaha si vážim jako člověka co se vyzná v xxx motorech, libora na Ntou víc, protože sem dostal rady pro mě důležitý, Dokyho si vážim taky, i když takovou investici do 6g nechápu a jo, jak si psal že si někdo může myslet, že jsi "magor" jo, myslim si to... ale i tak si tě vážim... nikdo se mi ale nenavážejte do mýho auta, všechno co dělám tak promejšlim Xx a taky na Ntou, a prostě až víc lidí odsoudí a ukáže důkazy! že to a to je šmejd díl... ale jen na CELICU... tak pak se může vést kloudnej dialog (výsostnej rozhovor) aby měl Idaho pocit, že je to tu na úrovni... ale já sem lezu pro-to, abych se odreagoval, ne proto, abych se tu snažil vést profesionální dialogy, ne ne... o tom tohle forum neni. Forum je o tom, že se najde výsledek a neřeší se forma... já si tu házim určitou formu prezenace, ale to neni realita... nic neni realita, to je jen iluze. Moje verbální i psaná komunikace má takovejch možností, že nelze definovat kohokoliv a případně ho odsuzovat za to, jak působí na toho, či onoho... Každej na každýho působí totiž JINAK. takže RESPECT
<<<konec>>>
Ale prostě nikdo netestoval JC až na mě (bavim se JEN o celice, mam v předsíni lamelu AISIN a na pc stole ložisko KOIO... takže si hodlám počkat a až se něco případně potentononc, umeju mejdlem, vysušim a nafotim, pak se uvidí jestli kupuju shit a nebo dobrý "hulení"za podpultovní cenu, za kterou si nedovolim ani žádat slevu... protože bych se musel stydět

) jiný auta mě nezajímaj, teda jen FJ cruiser, kterýho sem pořád Komanche neni schopen zařadit, a challenger, ale spíš mě láká FJ. toyota je toyota (když jedete v teréňáku pár KM a pak přesednete do celicy... je to MAZEEEEEC, vysoko a proklatě nízko!!!! i když tenhle model FJ zavání USA krizí. to každopádně a tváří se nevhodně na evropu. (opak je ale možnou i nemožnou pravdou) no při prasečí krizi už nikdo neví skoro nic že? kvíííík
ps: k thunderbirdu... cena podle toho inzerátu je ccccca 250000,- ale podle kámoše ze servisu sem dostal sdělení, že onen majitel sháněl přední okno asi přes 4 roky a nakonec ho okénko stálo 40.000,- a to je ta prdel o kteý mluvim... tak to ne e e e. to bych se bál asi vyject na silnici- a proto radši něco o 20 let mladšího. díky, nemám zájem.
k celice: hlava (údajně velkááááá moc velkáááá

je profouklá, "šrouby jako nový- YES YES" (všimli jste si jak foukal vítr???" srovnaná na micrometry + novej 10w40 + filtr značkovej tentokrát CHAMPION (vzal bych JC, ale nemam čas na srandy)
nemusel bych psát nic dál, ale proč ne... je to moje a bude moje auto... zjištěna malinko horší komprese na 3.válci takže pár micro-nano kapiček oleje bude kapat do vejfucku- moh sem dát 2000,- navíc, ale seru na to, jedná se o "pakatel" a auto točilo a točí a frčí bez jakýchkoliv mnou možných viditelných rozdílů, poklesů výkonu- neEXISTOVALO a nebude EXISTOVAT jak dlouho? Tak to nikdo neví, právě proto na to dlabu... 3 roky? 6 let? 10 let? nikdy? někdy? (a jak dlouho tu budu já? 3,6,10,15,30... hehehe řikám: "zavřít a stand ALONE", až bude třeba problem, pudeme do toho, já řešim to, že mam sračku na víčku a chlastá mi potvora vodu

tahle investice by se mi teď nevyplatila. ona si umí říct, holčička když jí něco tíží... ale počítám že teď bude mít akorát radost bejby.