Teplota u 3SGE

vše ohledně modelové řady Celica
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Yamato , 555
Idaho mi je tehdy objednal a potvrzuji ze co vyndam z auta je totozne s tim co nandam a zadne problemy sem nemel ( to neni jako levny olejovy filtr ktery se mi tu vyskytl z Italie a z neho jsem loupal ocelove kulicky od svareni :D )
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Idaho> každej může mít svuj názor, hele muj pohled je takovej- od JC mam celou spojku, fachá výborně takže nějaký přiblbý těsnění - z toho mi opravdu hlava nebere- až se mi posere spojka a nebo se mi rozpadnou třeba kotouče JC, pak ti dám vědět...

a svoje auto rád mam, o to neměj strach, ale nehodlám v ní po tak dlouhý době a ještě dlouhá bude topit prachy- to si radši zajedu na dovolenou, nebo utratim prachy jinak. Názory že co je levný, musí bejt blbý v týhle době nemusej vždycky platit. Pak je otázka jak s autem kdo jezdí- já slušně, takže nepotřebuju extrémní a předražený "těsnění" atd... sice bych si to dovolit moh, ale nemam chuť "topit prachy" to se radši bavim jinak. Až budu někdy chtít auto na rasení tak to bude nový auto- třeba FJ cruiser/nebo Challenger, ale k celice se chovám tak, "že jí je skoro 20let". Takže jemně(dobře málem sem jí 1x upek- ale proto, že se neupekla tak si jí vážim o to víc!) - protože prostě se k ní chovám jako by to už veteránka byla. Rozdíl oproti starším veteránům je parádní právě v tom, že je a bude spousta dílů za skvělý ceny... tak nebudu muset řešit 3prdele věcí-zvednu telefon a mam.

Víš co já to mam hozený jinak- seru na to jaká je jakoby cena auta, rasil bych radši drahý nový auto, protože si vždycky budu vážit víc 20+letý celicky, která se mnou prožila hodně HOOODNĚ a má pro mě tim pádem vyšší cenu než auto za 600.000 - 1.5mil. kde mi škody zaplatí pojišťovna.

+ kdybych to neřešil, tak to nechám na servisu- ten objedná od kelly kus těsnění za 1500,- ale já řikám ne, beru za 560,- nevěřim že to bude těsnit hůř a to ani omylem... ale já mam peněženku těžší o 1000,- což je fain a navíc nemusim čekat- večer objednám a ráno to mam. a to i na "exota" greaaat!

ps: a to že nějakej "bobr" nebo co měl nějakej problém, tak to je tak akorát k smíchu.... až já budu mít problem, protože prostě testuju kvalitu JC na celice, tak to teprve bude objektivní. mimochodem spojkový ložisko "koyo" original japan mam na pc stole jako dekoraci-těžítko, a čekáááám a čekat budu.... testování mě baví. proto to dělám!

a na závěr> už si mě urazil u destiček (laser beam pochopil přesně narozdíl od tebe co sem myslel)- takže tentokrát to máš po 2.... je takový rčení 3x a dost... takže máš ještě 1 pokus, ale radši se na něj vyZer. protože si uškodíš. nedělej ze sebe boha, já ze sebe nedělám... já si píšu co chci, a nechci aby mě někdo kopíroval, ať si každej dělá co myslí, ale to, že ty něco vyplácneš, neznamená globální pravdu, ale jen tvojí. takže já na nikoho neútočil, neútočim ale nikdo neútočte, protože sem na to háklivej. :twisted: nevíš o mně nic, z hola nic. Takže piš si co chceš, ale ne na mojí adresu. Na to abys mě soudil, nemáš.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Dovolím si něco Mikrone napsat to jak se staráš o auto je jen tvoje a tvoje věc/mimochodem topic o deskách měna rozdíl od Honzu moc pobavil a považoval jsem ho za vtipnej/ , tak jako moje jak se starán například já a že si lidi nyní klepou na čelo.Mně je to úplně ukradený je to moje věc a taky jsem na pár aut použil díly z vrakáče a byl za ně vděčnej dokonce i levné díly.Ale zas musíš uznat jednu takovou a teď trošku Microne popremýšlej :lol: že když někdy a to neříkám vždy napíšeš něco pod svou ,,ne zcela ojedinělou hladinkou" tak ten přípzěvek je fakt jetej a to mě nepresvědčíš :lol: víme oba co tím myslím :lol: .To že nejseš blb mi je jasné ale povězme že tvůj přísptup k nákupu dílů ala vrakovistě a ala nejlesvnější díl mírně může iritovat lidi kteří se musej pak zodpovídat lidem ohledně kvality atd.dílů,lidičkám kteří jsou míň ulítlí jako jseš ty a vysvětlovat jim že to nejlevnější řešení ala MICRON v jejich případě není to nejlepší.Myslím podle tvých přízpěvků že si mě i docela vážíš jak mi vždy odpovídáš a proto jsem si dovolil zereagovat.Víš sám že si neodpustím někdy i rejpavou poznámku a že se snažím ti i nějak někam posunout myšlenky :lol:.Trošku si ale za některé reakce lidí můžeš sám, vždyť jsi soudnej a musíš uznat že někdy ty tvé výmysly a teď nemyslím nákup dílů jsou fakt totálně,,prdlé" :lol: a někdy nad tím jak a co okomentuješ zůstává stát rozum.

To:Idaho co dělá Micron není optimální podle Tebe a asi i chápu že jsi tím sledoval ať se z toho nestane pro lidi nějaká orientační věc, myslím že Microna lidi berou s velkou rezervou ale Tobě jako člověku kterej musí na každou věc dávat záruky a dohadovat se o každé ceně atd. ti to zvedá hladiny nadlevinných hormonů.Kluci dohady cestou SZ :lol:

TO Micron jsem zvědavej kolik pokusů dáš mně :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) Doky dne čtv 23.04.2009, 23:14, celkem upraveno 1 x.
Nějaké ty auta doma jsou.
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Micron zrejme uz nejaky den vstava blbou nohou a jak na svinu dycky ten den placne nejaky prispevek... rikej si jak si celdy vazis, jak ji mas rad, ale nechat ji vyvarit jednou, ci dvakrat... to je tupohlavost a inteligentni muzes byt jak chces...jen diky japonske kvalite te ten motor jeste nenakopal do zadku :!:
Meritka kvality v tvem podani netreba komentovat, bo toto...:idea: :?:

P.S.: Ja zadnej pokus nepotrebuju 8) Peace
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
ALFkeeper
Řidič

Příspěvek od ALFkeeper »

Kysi píše:Micron zrejme uz nejaky den vstava blbou nohou a jak na svinu dycky ten den placne nejaky prispevek... rikej si jak si celdy vazis, jak ji mas rad, ale nechat ji vyvarit jednou, ci dvakrat... to je tupohlavost a inteligentni muzes byt jak chces...jen diky japonske kvalite te ten motor jeste nenakopal do zadku :!:
Meritka kvality v tvem podani netreba komentovat, bo toto...:idea: :?:

P.S.: Ja zadnej pokus nepotrebuju 8) Peace
:)))>>>>micron .. ja bych len co sa tyka veku celici ...pokial sa oto auto staras ako hovoris...tak by ta veru trapit vek vozidla nemal.. pretoze to auto potom nesmie citit ten vek.. pokial ho citit pri jazde je zle!!! ptom by som o tvojej starostlivosti mierne pochyboval..
s autom taham 9 rok svojho zivota a davam mu pocitit to naco ho japoncici robili :)) a ide ako hodinky...a nemam strach ze by sa to zmenilo aj keby mam mat o dalsich 10 rokov naviac.. pretoze vzdy dostane to co potrebuje a este mozno i viac..

PS na zaver iba tolko: ze vzdy stav vozidla je adekvatny od potencialu jeho majitela ...na veku vobec ale vobec nezalezi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
treba si uvedomit ze vlastnit celicu 5gen je drahy konicek ..preto setrit na tom aute sa jednak neda a pokial to niekto dokaze tak ide aj tak sam proti sebe ...vid niektore chudatka ktore skonicli na strankach autobazaru ako vraky a trcia tam uz nejake tie roky vid autobazar.eu
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Doky> jo, jo a jo berte mě s velkou a velkou rezervou / mimochodem sem si kontroloval svojí rezervu v kufru a byla naprosto vyfouklá :lol: tak sem jí dofouck i přes to, že sem jí nikdy nepotřeboval a potřebovat nebudu- "berte mě s rezervou- přesný! 8) já prostě testuju kvalitu JC a to "globálně-celica" vzato--- tzn. pokud se mi posere jakejkoliv díl na celice měněnej- vim kterej to byl, a vim kdy byl měněnej- základ je ta spojka- mam mimo ložiska na stole i v předsíni- jako dekoraci lamelu AISIN original zrasenou- takže jakmile odejde jeden z dílů JC tak dám vědět- nevěřim na testy tipu- " brundibár, nebo bobr řikal.... já řikám.... a bavíme se tu o dílech na celicu 5G jen! takže když nikdo!!!! si nedovololí tenhle test, já jo... končim se státnicema a prachy budou- takže tenhle test nedělám jen pro sebe, ale pro majitele celic- pro studenty jako sem já a počítám každej halíř- nedělám to pro sebe, ani abych někym pohrdal- jak to podal idaho, ale dělám to pro to, protože to ještě nikdo neudělal- muj obor je marketing- a když vidim ten časopis JC co sem si vzal na prodejně- kde jsou jen žvásty typu: NO FAKE TAKE THIS AND THAT ORIGINAL. "BEWARE of FAKE" :-):-) ... ale JC reklamu nemá... nepotřebuje... okej okej jen čas ukáže pravdu- nikdo NIKDO nemůže tvrdit že to, a nebo to co sem koupil je sračka... až se to případně posere, pak jo, napíšu... a budu varovat ostatní... do tý doby je lepší držet HUBU.

prostě to dělám proto- že nevěřim kecům v katalozích... a nevěřim kecům tipu "bobr" věřim jen a jen sobě a co mam já. NIKDO mě NIKDY nezmanipuluje kam chce, protože o manipulaci toho vim víc, než ten, co by se o to moh pokusit... marketing chápu a proto mu nevěřim. jsou to jen KECY (a jestli se mýlim, tak to ukáže jen ČAS) já tvrdim, že jak spojka, tak kotouče a i kus těsnění jsou naprosto stejný kvality jako konkurenční produkty- cenovej rozdíl je jen v tom, že maj nižší- efektivnější náklady. A nežerou mi prachy- za 1000,- ušetřených můžu mít 2 lehké slečny a každou na hodinu...a nebo jiný blbosti... ne, že bych byl ten typ člověka, co by utrácel- nebo by měl tu potřebu utrácet zrovna za tohle- ale je to jen příklad- spíš bych si nechal platit naopak já :lol: :lol: a o tom nepochybuju.

Kysi- nakopal sem ho víc než kdokoli odsud- a základ je a bude JAPAN- ovšem doba se zmněnila... a když je alternativa, beru jí na TEST. jestli projde nebo neprojde budu vědět JÁ a PAK TŘEBA I TY, do tý doby jsou to jen výstřely do tmy... takže o lejnu

Alf> prosimtě.... nebuť jouda... už si seděl-řídil si nový auto úplně nový auto? ... auto co je 20let starý NIKDY nepřejede díry na silnici-nerovnosti- přejezd kolejí atd jako nový auto a to ani kdybys vymněnil cokoli bys chtěl (ale může je zdolat lépe, než třeba 3 roky starý auto po magorovi)...vždycky uslyšíš alespoň minimální zvouček, kterej nový auto nevydává pár 1000km prostě nový je nový. NIKDY nedocílíš stavu novýho auta ani kdybyses postavil na hlavu.

ps: jestli někdo chce zpochybňovat kvalitu určitýho produktu, pak chci vidět test, kterej ale nebude stavěnej pro určitýho "vítěze do předu" ukaž te mi ho!!!! ale neni a nebude, nikdo nemá na to nasrat takovejch lidí a na to aby mu následně explodovalo jeho auto před domem že :-)úúúúú

a teď pár fotek... pro uklidnění a relaxaci 8)
Obrázek
JC micrOn test

Ford Thunderbird 1970+ (čeká na celicu- dobře já počkám, ptáček je o 20let starší, neni kam spěchat, že :-) , musej bejt vedle sebe, "US Koráb V8 a Japan žihadlo" to budou moooc hezký fotky... v pondělí wow to se fakt jen tak nevidí...Brutal koráb!
Obrázek
Obrázek
tady si dovolim jen pár dalších fotek podobnýho korábu- Fuckin nice ASS!!! http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... rd/6825686 fuckin funny price! :-)

o čem si tak budou asi "povídat" až budou parkovat vedle sebe? no kdy se celice poštěstí parovat vedle takový rarity na Ntou... asi jen v servisu :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Thunderbird je krasnej, jen doplnim ze bobr je Beaver :idea: aby s vedel o kom je rec
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

jo bobr je beaver, tak to je jiná... ovšem... beaverovi děkuju hlavně a pohlavně v tom, že mi pomoh jako jednomu z prvních( možná i prvnímu v CR sehnat mý čirý kukadla z holladnu... tak to sem netušil... beavera si vážim. tahle změna kukadel mi po bouračce udělalla mega radost!!!! :wink:
<<<start>>>
Jinak prostě říct to: "že si dělám tady z lidí prdel na jednu stranu pravda je, ale neni to myšlený tak negativně a agresivně jak to napsal Idaho na muj účet... Idaha si vážim jako člověka co se vyzná v xxx motorech, libora na Ntou víc, protože sem dostal rady pro mě důležitý, Dokyho si vážim taky, i když takovou investici do 6g nechápu a jo, jak si psal že si někdo může myslet, že jsi "magor" jo, myslim si to... ale i tak si tě vážim... nikdo se mi ale nenavážejte do mýho auta, všechno co dělám tak promejšlim Xx a taky na Ntou, a prostě až víc lidí odsoudí a ukáže důkazy! že to a to je šmejd díl... ale jen na CELICU... tak pak se může vést kloudnej dialog (výsostnej rozhovor) aby měl Idaho pocit, že je to tu na úrovni... ale já sem lezu pro-to, abych se odreagoval, ne proto, abych se tu snažil vést profesionální dialogy, ne ne... o tom tohle forum neni. Forum je o tom, že se najde výsledek a neřeší se forma... já si tu házim určitou formu prezenace, ale to neni realita... nic neni realita, to je jen iluze. Moje verbální i psaná komunikace má takovejch možností, že nelze definovat kohokoliv a případně ho odsuzovat za to, jak působí na toho, či onoho... Každej na každýho působí totiž JINAK. takže RESPECT
<<<konec>>>

Ale prostě nikdo netestoval JC až na mě (bavim se JEN o celice, mam v předsíni lamelu AISIN a na pc stole ložisko KOIO... takže si hodlám počkat a až se něco případně potentononc, umeju mejdlem, vysušim a nafotim, pak se uvidí jestli kupuju shit a nebo dobrý "hulení"za podpultovní cenu, za kterou si nedovolim ani žádat slevu... protože bych se musel stydět :-)) jiný auta mě nezajímaj, teda jen FJ cruiser, kterýho sem pořád Komanche neni schopen zařadit, a challenger, ale spíš mě láká FJ. toyota je toyota (když jedete v teréňáku pár KM a pak přesednete do celicy... je to MAZEEEEEC, vysoko a proklatě nízko!!!! i když tenhle model FJ zavání USA krizí. to každopádně a tváří se nevhodně na evropu. (opak je ale možnou i nemožnou pravdou) no při prasečí krizi už nikdo neví skoro nic že? kvíííík :-)

ps: k thunderbirdu... cena podle toho inzerátu je ccccca 250000,- ale podle kámoše ze servisu sem dostal sdělení, že onen majitel sháněl přední okno asi přes 4 roky a nakonec ho okénko stálo 40.000,- a to je ta prdel o kteý mluvim... tak to ne e e e. to bych se bál asi vyject na silnici- a proto radši něco o 20 let mladšího. díky, nemám zájem.

k celice: hlava (údajně velkááááá moc velkáááá :-) je profouklá, "šrouby jako nový- YES YES" (všimli jste si jak foukal vítr???" srovnaná na micrometry + novej 10w40 + filtr značkovej tentokrát CHAMPION (vzal bych JC, ale nemam čas na srandy)
nemusel bych psát nic dál, ale proč ne... je to moje a bude moje auto... zjištěna malinko horší komprese na 3.válci takže pár micro-nano kapiček oleje bude kapat do vejfucku- moh sem dát 2000,- navíc, ale seru na to, jedná se o "pakatel" a auto točilo a točí a frčí bez jakýchkoliv mnou možných viditelných rozdílů, poklesů výkonu- neEXISTOVALO a nebude EXISTOVAT jak dlouho? Tak to nikdo neví, právě proto na to dlabu... 3 roky? 6 let? 10 let? nikdy? někdy? (a jak dlouho tu budu já? 3,6,10,15,30... hehehe řikám: "zavřít a stand ALONE", až bude třeba problem, pudeme do toho, já řešim to, že mam sračku na víčku a chlastá mi potvora vodu :-) tahle investice by se mi teď nevyplatila. ona si umí říct, holčička když jí něco tíží... ale počítám že teď bude mít akorát radost bejby.
ObrázekObrázekObrázek
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Micronku ty si nedáš pokoj :lol: tak abys měl radost tak ti tu jízdu s klukem z Plzně kterej FJ má vybavím :lol: mám ale podmínku týden nebudeš jetej :lol: - budeš mít dost endorfinů z jízdy.

A máš pravdu invetsice kterou jsem poslal do 6 G. měla jít do 1.G a byla na to určena tak jsem jí jen přesunul.Je pravda že za ty peníze když si to člověk spočte se dá koupit v podstatě asi nové auto střední neli vyšší třídy :lol: ale já si z 6.G dělám již veterána pro sebe tak jako se bude dělat 1.G a to teprve Microne bude mazec!!!To se ti bude líbit, motor je již připraven a je to lahůdka povedlo se ho dát na 150k :lol: .Je mi absolutně jedno co si lidi o tom myslí jsou to jen a jen mé peníze a já rozhoduju o jejich použití.Mnoho lidí by tak nedřelo jako já v tolika nočních a neučilo se po nocích pořád jako já a radši by sedělo doma na pr... a koukalo na hokej :lol: .

Víš kartičky hokejistů, Céčka a obrousky :lol: i známky jsem přestal zbírat v 1O, kouřit jsem nezačal vůbec,alkohol příležitostně, drogy jsem nestihl tak do čeho má doktor kerej nemá rád dovolený ale auta tlačit peníze :lol: Mimochodem víš jak jsem napsal že skončím na GT4 :lol: s motorem 45OHp tak ten si dám jako odměnu když budu pracovat již na sebe někde v soukromí.Nekoupím si jako kolegové kombíka a nepůjdu na měsíc do Mexika nebo na Srí Lanku :lol: za 100000 Kč jak to udělal kolega abych měl nafoceno co jsem viděl a ukazoval to kolegům :lol: - to si radši kouknu na tvůj oblíbený net.Mimochodem chtěl jsem původně nějakou Ameriku ale zjistil jsem že mít zbírku Celic taky není špatné :lol: :lol: :lol: a mám ještě doufám tolik času abych ji skompletisoval.Budu jako nyní odkládat penízky stranou a možná se mi to povede.

Celkem se mi líbí že jsi někdy uvědomíš a dáš brzdu když zjistíš některé věci viz Bobr :lol:

Jmenuju tě tím pádem testovacím jezdcem JC :lol: :lol: :lol:
Nějaké ty auta doma jsou.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

JC těsnění celica nechce. prej nepasuje Takže beru VICTOR REINZ. mno a je to vyřešený grrr :lol:
To co je nahoře neplatí...
-----------------------------------------------------------------------------------
JC pasuje, naprosto přesně... selhal lidskej faktor. Stačilo těsnění otočit vzhůru nohama :lol: červeně označená bejvá TOP strana, ale JC to má opačně... červená je dole :lol: Bude tam a basta fidli. 8)
Naposledy upravil(a) micron dne čtv 30.04.2009, 13:53, celkem upraveno 2 x.
ObrázekObrázekObrázek
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

miluju japan a usa cars ale fakt jako že jo !!! já bych chtěl k čeldě a sx-ku jendou připarkovat buick riviera :inlove:
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

tak složeno, ale vyskyt se 1 problem... svítí kontrolka "check-engine" byla vydedukována chyba v rozpadlým Knock-senzoru - více viz "co nám přebejvá a chybí..."
ObrázekObrázekObrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

micron píše:tak složeno, ale vyskyt se 1 problem... svítí kontrolka "check-engine" byla vydedukována chyba v rozpadlým Knock-senzoru - více viz "co nám přebejvá a chybí..."
a ty máš 3sge 125 nebo 129kw? Pokud ne,tak 115kw čidlo klepání nemá. Promiň ale co je to za mechanika se vší úctou který nedokáže správně posadit těsnění na pod hlavu? A jak udělat diagnostiku a co blik kódy ukáží je tu několikrát.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

no je to nějaký divný... byl sem v toyotě a podle VIN... a tam to čidlo našli... 115 samo. Já mam ale taky pocit, že by tam bejt nemělo... viděl sem ale na tom obrázku u toy, že tam bylo napsáno "knock sensor" :shock: takže teď fakt nevim... co to je za čidlo.
fotky jsou nahoře...
tohle je jakoby podobný, "olejový tlakový spínač" ale tohle moje má takovej váleček s konektorem uvnitř... what a hell???
http://www.mjauto.cz/_kfoto/NIPPJ5614001.JPG
ObrázekObrázekObrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

No podle vin jsem v epc toyoty našel i že 3sge 115kw má MAF a v životě tam nebyl,takže vždy postupuji podle toho co na autě konkrétně je. Ale 115kw ho 100% nemá. Nemá na něj ani výstup ecu. Zeptej se toho mechanika jak přišel na čidlo klepání a kde je umístěno. Standartně je u 3g 3s mezi 2a3 válcem těsně pod spojem hlava blok z intake strany.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Odpovědět

Zpět na „Celica“