Teplota u 3SGE
Teplota u 3SGE
zdarec. jakou mate teplotu u motoru 3SGE? me to porad lezi vlevo. neni to KO termostat? pravdou je ze to moc netopi..(napr pri srovani s octavii)
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
1/2 je ok
Většinou se teplota drží na 1/2 (3SGE) 1990... to je v klidu- zima i léto, horší je, když mi jednou odešla vodní pumpa a byl sem úplně "napravo" ... z motoru se čoudilo , ale do servisu sem se přes celou Prahu dostal
Japan motor je prostě kvalitka a i když téměř hoří, stejně to jede
ps: musel to bejt hustej pohled pro ostatní řidiče hohoho, když celicu budete prosit, poslechne
)) jo a po2. byla ručička taky na "konci" a to když sem nedolil vodu do chladiče... na dálnici směr czechTEK, prostě nesmrtelnej motor...

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
kolísání
teploty... posledních pár týdnů sem si občas všimnul, že mi kolísá v palubce ta teplota od 1/2 až na 3/4 a i trochu dááál
a pak zase spadne na 1/2 a zase vyskočí pomalu na 3/4 pak zase spadne.... prostě nějak blbne. Auto nevaří, vodu v chladiči sem kontroloval, nemizí, ventilátory se točej... kde může bejt chyba?
ta ručička si prostě dělá srandu a lítá si jak chce... nevěřim, že ukazuje realitu. Dřív ukazovala perfektně... těsně pod 1/2 a nebo na 1/2... teď mírně za 1/2 a skáče nahoru a pak zpátky jako divá....

Naposledy upravil(a) micron dne úte 10.03.2009, 19:18, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
dííííky
takže za A: čidlo teploty, nebo B: termostat. Dá se nějak vyloučit 1 z možností? nějakej trick? Jako teplotu sleduju od tý doby... toho předešlýho příspěvku z roku 2004 nepřetržitě... docela to dokáže udělat pěkný peklo... mohla by možná svítit, aby to piloty bouchlo víc do očí, ale naučil sem se tam mrkat levým okem prakticky nonstop
, hasičák sice vozim, ale nerad bych ho používal 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Vyloučit čidlo teploty se dá změřením jeho odporu. Přesnou hodnotu z hlavy nevím,podívám se zítra. Jak rychle není ručička polohu? V řádu sekund nebo je to pozvolné? Pokud je to hodně rychle tak je to z 99%čidlo. 1%případný zkrat.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
schnell
velmi rychle... právě až tak rychle, že to ve mně vyvolalo docela stress... ale stejně rychle zase dolu... tak sem se uklidnil... a čuměl jak tam lítá jak zděšená... kdyby to ukazovalo okej, už by tam voněla pečínka, jako kdysi psycho. Navíc sem jel právě jen kousek pro destilku, abych se podival kolik je v expanzce a po pár metrech, kdy se to absolutně ani nemohlo zahřát ta ručička dělala tyhle vylomeniny.
Díky moc za pomoc, Libore. seš1* ... sem se díval na cenu: 150,- to je příjemná "hasičská" částka
Díky moc za pomoc, Libore. seš1* ... sem se díval na cenu: 150,- to je příjemná "hasičská" částka

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Stejně pokud máš možnost ohm metru pro jistotu proměř. Pokud je v háji bude Ti lítat odpor stejně i na něm. Pokud ale bude stabilní hodnota jsme u toho 1% zkrat ke kostre. Jestli ještě pořád v mikronesii parkuješ outdoor tak při tom počasí co teď je a vzhledem k mladí auta by to nebylo nic divného.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
tady
v micronesii furt leje a leje a leje... tak aspoň mam přírodně ekologicky umytý auto zadáčo
good... no zejtra to prověřim... ale vzhledem k tomu, že se ty čidla prodávaj, a je jich hodně
tak se klonim k těm 99% asi se nebudou nabízet je tak... navíc tu kontrolku sem už hypnotizoval asi 6 let, tak už toho má plný kecky 

to Ditri:
já to mám stejně jak ty, v létě vpohodě a teď v zimě se to nechce zahřát, jen když stojíš s nastartovaným motorem a netopí nic moc.. stopro je to termostat, kdybych nebyl línej tak sem ho už vyměnil
Ale kup origo toyota, už se to tady řešilo, že ty neoriga fungují špatně..
já to mám stejně jak ty, v létě vpohodě a teď v zimě se to nechce zahřát, jen když stojíš s nastartovaným motorem a netopí nic moc.. stopro je to termostat, kdybych nebyl línej tak sem ho už vyměnil

Ale kup origo toyota, už se to tady řešilo, že ty neoriga fungují špatně..
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
checked
Tak otevřel sem kapotu, koukám koukám... tady je ten senzor... aaa tak sem ho vypojil, zapojil zpátky, jezdim a jezdim a jezdim... kontrolka ukazuje těsně pod 1/2 a ani se nehne.... jako za mlada
takže tam byl akorát špatnej kontakt na konektoru... pak sem chtěl objednat novej a zrovna jim tam prej "spadnul system", tak mi slečna cinkla zpět... ale vezmu ho jindy, kvůli 150,- by se mi to nevyplatilo, asi až budu měnit i zadní kotouče, tak to vezmu jako bonus pro-jistotu.