No,serie to aj mňa,ale nie v tom,že by som ti závidel v zlom-naopak-teším sa s tebou,že sa dá kupiť už japan-france za dobrú cenu.Len nech ti slúži!!!!! A to je to najdôležitejšie.
Napíšem ešte jednu pikošku(keď sa tu už spomína ford),čo sa mne stalo vo forde v EUROMOTOR v B.B pri kupe novej fiesty. 
Pokial som im nepoložil 359tis. Sk(v r.2007),tak som bol najsympatickejší...atd..ale- na druhý deň mi to skapínalo a prvé čo povedali do telefonu- treba  jazdiť a jazdiť,nech sa všetko rozbehá.Dokonca so s tým išiel osobne ukázať,čo to robí a  tvrdil mi servisant ,že pokial si "zvyknú" na komunikáciu medzi sebou tie súčiastky,tak to môže trvať aj pokial nenajazdím 40tis km

Nie som automechanik-ale toto mu nezožral ani môj 12 ročný syn,ktorý bol so mnou. Zároveň som mu ukázal,že pri kúpe som si nevšimol ,že na 3 brzd. svetle je jemne puknuté sklíčko(to je na 5 dverách nad sklom zvonka).Proste som si nevšimol pri preberaní auta tu prasklinku-zabite ma-som si hovoril. No keď som mu to povedal,tvrdil mi,že to nie je na reklamáciu,lebo sa to mohlo stať aj mne tým,že som možno silnejšie buchol "kufrom" a bol som odbavený...
Toto všetko som zažil doslovne na druhý deň-asi 15 hod. po kúpe.Tak asi tak...