garančka 15000km

vše ohledně modelové řady Yaris
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

muco dik za zpravu! :D

3,4 litru oleje to je IMHO aspon za 2000-2200Sk? Nebo ne?

běžně se při prohlídkách mažou pedály aby nevrzaly, ale že by se při tom opatlala deska...??? taky je eventuelně možné, žes měl celou palubní desku venku :shock: to by mě vcelku už ani moc nepřekvapilo. :D
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mil »

ja idem na garancku zajtra, ale po 30-tisic. Som zvedava co vsetko vymenia, aj ked ja to osobne aj tak nezistim :?
Som vsak zvedava na filter klimy (kabinovy?). Osadili mi ho az v lete, kedze v aute chybal uz od kupy. Km som najazdila podobne ako muco..no ocakavam, ze mi ho s radostou vymenia. Pri jeho montazi totiz vraveli, ze sa rychlo zanasa a treba ho menit casto (to bol argument, aby mi montaz nemuseli zapisat do servisnej knizky, co som od nich chcela..).
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Daj pokoj josuku s tou palubkou... a ta cena oleja myslím tak aj vychádza -ako píšeš...Inak-neviem nájsť učet za garančku. Viem,že mi ho dal,ale neviem,kde som ho zapatrošil. Chcel by som vedieť,aký olej tam dávajú-akože značku .Viete to niekto???Je to plná syntetika-to viem,ale ako sa volá,som si nezapamatoval.To akože kvôli tej cene-to musí byť olej z marsu za taký peniaz :roll: :roll: .Zaujímalo by ma,čo to stojí v obchode.Aj keď cena je rapidne rozdielna v sudoch a v obaloch :mad:
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

znacku zistis jednoducho,zvyknu lepit nalepku bud na kraj dveri,alebo do motoroveho priestoru,kde je znacka oleja,kedy bol meneny atd... bezne sa lepia tieto nalepky... pokial viem,toyoty davaju castroj na garanckach...
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

bacha na sud oleje v rohu dilny/prodejny :lol: vim o nem moc dobre
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

OK-kuknem sa či niečo niekde nalepili-No,to na ti sudy s olejama na kraji dielne nesmieš myslieť pri garančkách-inak ťa môže z toho brzo klepnúť :cry: :cry:
Toyota Auris 1.8 hybtid
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mil »

neviete ci su ceny za garancky uvedene v ofic. cenniku toyoty.sk pre servisy aktualne ci zavazne?
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

mil píše:neviete ci su ceny za garancky uvedene v ofic. cenniku toyoty.sk pre servisy aktualne ci zavazne?
co jsem absolvoval prohlídky tak každá byla trochu jiná. Jednou potřebuji třeba gumičky do steračů, jednou něco nepotřebuji (nějaký fitr apod.) ... takže se cena podle toho pohybovala nahoru i dolu.
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mil »

tak a je po garancke :D
Je to tak, ceny sa lisia v zavislosti od toho co navyse mneia..mne vymenili navyse dva filtre :)
ale: konecne mozem pochvalit servis AWF. Ustretovost, milota, ochota aj trpezlivost s mojimi otazkami.. Nechapala som. Asi mali dnes vsetci dobry den. A ja teda zatial tiez :)
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

mil píše:neviete ci su ceny za garancky uvedene v ofic. cenniku toyoty.sk pre servisy aktualne ci zavazne?
Na oficialnej stranke toyoty je si o 3€ menej písané,ako som platil...

A ešte-pýtal som sa dnes,aký olej tam dávajú. Povedali,že volakedy dávali GTX 5W...,ale teraz dávajú lepšie,lacnejšie-original vyrobené TOYOTOU-čiže názov to nemá.preto som si ho ani nezapamätal. Aj nálepku mi nalepili na motor,kde je napísané,že : použité originálne náplne toyoty-dalšia prehliadka pri 30000km...To je všetko.
Tak teraz neviem,či je ten olej -ako hovorili -lacnejší,ako volakedy používaný GTX. :roll:
Toyota Auris 1.8 hybtid
bigjoe
Navigátor

Prvý postreh....

Příspěvek od bigjoe »

Zdravím fanúšikov Yarisa, tak včera bol pre mňa deň D. Objednal som Yaris 1,0 VVTi, farba SYLKY GOLD a teraz dva týždne budem horieť nedočkavosťou. Auto som objednal v BA v predajni AVF. Viackrát som tu na fóre čítal ( od včera visím na tomto fóre )o tejto predajni aj zlé aj dobré skúsenosti. Ja ich môžem len chváliť, technik, s ktorým som robil zmluvu bol milý, ústretový, sršal ochotou, skrátka nemám absulútne výhrady. Možno sa mojja mienka zmení, keď budem chodiť na garančky a na servis, uvidíme, čas ukáže. Yarisa som takto zblízka videl prvý krát, moc sa mi páči, má velmi slušnú výbavu a o cene ani nehovorím. Po odrátaní šrotovného za moju 25 ročnú Š 105 je konečná cena 8040 € a to je fantázia.
muco
Věčnej rejpal

Re: Prvý postreh....

Příspěvek od muco »

No,tak to si pekne vykšeftoval!!! Až sa mi to ani veriť nechce...(nieže by som Ti neveril).
Čo sa týka tej ústretovosti,líškania sa, mileho vystupovania v servise...NO...čo si čakal??? Že ťa vyhodia?? Ty by si ako skákal okolo zákazníka,ktorý by chcel u teba kupiť auto za 300tis ( a ešte k tomu v tejto svetovej kríze)..To je pri kúpe vo všeeeetkých predajniach,ale až po kupe zistíš tú pravú ochotu a ústretovosť.
No bodaj by si to nemusel pocítiť na vlastnej koži -po kúpe-dúfam,že ti to bude slúžiť k spokojnosti.
Toyota Auris 1.8 hybtid
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

bigjoe : Vitaj a drzim palce s Yarisom.
K ustretovosti : Ako pisal muco - ked ta lamu, budu na teba mili ako Maruska k pavom. Chcu predat, je obdobie krizy, takyto postup sa dal cakat. Ale mozno ty budes mat dobre skusenosti aj pri servise, nikdy nevies.

Pamatam si na jednu skusenost mojej znamej vo Forde. Kupovala Focusa. Predajca sa k nej spraval tak, ze mala zo seba pocit Afrodity krizenej so svedskou kralovnou. Akonahle podpisala zmluvu, koniec. Nove auto jej nechodilo, meskalo, neozyvali sa jej, musela vsetko vybavovat osobne na mieste, nervy... no proste amen.

K tej tvojej cene, co si dal za Yarisa: utrel som slzu a idem si dat pivo. Stacilo pockat 10 mesiacov!! Sere ma to, sere....
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
bigjoe
Navigátor

Příspěvek od bigjoe »

Chlapi dík za potešujúce slová, ešte k tej cene, skúste ešte "provokovať" a hodím sem kópiu objednávky. Je to skutočne tak, oko som to opísal. Prajem všetkým pekný deň.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

No,serie to aj mňa,ale nie v tom,že by som ti závidel v zlom-naopak-teším sa s tebou,že sa dá kupiť už japan-france za dobrú cenu.Len nech ti slúži!!!!! A to je to najdôležitejšie.

Napíšem ešte jednu pikošku(keď sa tu už spomína ford),čo sa mne stalo vo forde v EUROMOTOR v B.B pri kupe novej fiesty.
Pokial som im nepoložil 359tis. Sk(v r.2007),tak som bol najsympatickejší...atd..ale- na druhý deň mi to skapínalo a prvé čo povedali do telefonu- treba jazdiť a jazdiť,nech sa všetko rozbehá.Dokonca so s tým išiel osobne ukázať,čo to robí a tvrdil mi servisant ,že pokial si "zvyknú" na komunikáciu medzi sebou tie súčiastky,tak to môže trvať aj pokial nenajazdím 40tis km
:shock: :shock: :shock:
Nie som automechanik-ale toto mu nezožral ani môj 12 ročný syn,ktorý bol so mnou. Zároveň som mu ukázal,že pri kúpe som si nevšimol ,že na 3 brzd. svetle je jemne puknuté sklíčko(to je na 5 dverách nad sklom zvonka).Proste som si nevšimol pri preberaní auta tu prasklinku-zabite ma-som si hovoril. No keď som mu to povedal,tvrdil mi,že to nie je na reklamáciu,lebo sa to mohlo stať aj mne tým,že som možno silnejšie buchol "kufrom" a bol som odbavený...Toto všetko som zažil doslovne na druhý deň-asi 15 hod. po kúpe.Tak asi tak... :evil: :evil: :evil:
Toyota Auris 1.8 hybtid
Odpovědět

Zpět na „Yaris“