Celi-johnny píše:Mel sis koupit moji kdyz jsem ji prodaval, ta byla bez starosti akorat sem tam horsi lak...
Salceer píše:Tak první a důležitá oprava jsou ty ložiska, homokinetáky a silentbloky na ramenech.. jinak kastla nikde zhnilá není kromě jedné zadní kapsy ale to se vyvaří.. jinak nevím v létě bych ji chtěl ošetřit podvozek nějakým asfaltem nebo něčím podobným.. a jinak tam jiné opravy ani nejsou.. no přetěsnění horního víka motoru.. ale nevím jestli koupit tmel a nebo tam narvat těsnění jestli je..
Koupě Čeldy 2.2 (hodnocení)
Re: re
No já jsem uvažoval nad koupi čeldy teprve v červenci 2010 a to už byla ta tvoje fuč..
, to jsem byl sotva ve druháku a řidičák bych měl až za rok a půl a do té doby by mi stála a nevím co všechno by se s ní stalo.. . No ale uvažuju že ji tak o prázdninách zkusím prodat a nebo ji ještě nechám.. uvidíme jak se to vyvine..
-
Celi-johnny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
ja ji prodaval tedka v sprnu to uz si sel do ctvrtaku ne? ale je fakt ze byla pryc za 3 dny noo
-
Celi-johnny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
za 20...
Tak nakonec mám dobré zprávy.. jak jsi viděl Kubrtovou 6tku jak ji měl rozdělanou tak jsem se Ním inspiroval a že se podívám na výfukové svody jestli by nepotřebovali vyčistit, protože pochybuji že je někdo za 20let vozu čistil nebo měnil.. ale možná jo kdo ví. A když už jsem byl v monterkách a hrabal se v Cecilce tak mě napadlo že se podívám na ty ložiska.. sundal jsem kolo a co jsem hned uviděl bylo že poloosa je volná, s matkou jsem mohl točit i prsty. Tak jsem si sehnal 30ku klíč a dotáhl to na byka a jel jsem to projet.. zjistil jsem, že vůle zmizela a auto má klidný TICHÝ zvuk.. žádné klepání a třískání v nápravě. Kromě ďuravého pletence je auto tiché jako myška..
, jsem úplně nadšený.. , že opět mohu klidně jezdit.. 
Gratuluji, odstranil jsi problém a tímto Tě jmenuji mým dvorním mechanikem!Salceer píše: Tak jsem si sehnal 30ku klíč a dotáhl to na byka a jel jsem to projet.. zjistil jsem, že vůle zmizela a auto má klidný TICHÝ zvuk.. žádné klepání a třískání v nápravě. Kromě ďuravého pletence je auto tiché jako myška..![]()
Celica AT200 + LPG
-
Celi-johnny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Salceer"]Tak nakonec mám dobré zprávy.. jak jsi viděl Kubrtovou 6tku jak ji měl rozdělanou tak jsem se Ním inspiroval a že se podívám na výfukové svody jestli by nepotřebovali vyčistit, protože pochybuji že je někdo za 20let vozu čistil nebo měnil.. ale možná jo kdo ví. A když už jsem byl v monterkách a hrabal se v Cecilce tak mě napadlo že se podívám na ty ložiska.. sundal jsem kolo a co jsem hned uviděl bylo že poloosa je volná, s matkou jsem mohl točit i prsty. Tak jsem si sehnal 30ku klíč a dotáhl to na byka a jel jsem to projet.. zjistil jsem, že vůle zmizela a auto má klidný TICHÝ zvuk.. žádné klepání a třískání v nápravě. Kromě ďuravého pletence je auto tiché jako myška..
[
jak vidim tak na dopravce je to poradne stejne:D
jak vidim tak na dopravce je to poradne stejne:D
jo jsou ale i tak jsem s timi matkami mohl točit.. tak jsem dotáhnul a drží to pěkně.. ty závlačky jsou asi o 3 nebo 4 závity dané ven než je dotáhnutá ta matka.., zatím to drží tak jsem spokojen.. doufám že to vydrží tak tich 20tis. km a pak bude mít autíčko možná nového majitele.. to se ještě uvidí jak to dopadne..
Kámoš měl pravdu, jak to přetáhneš, ložisko se zadře a je to na rozbití huby. Zažil jsem, když se mi ložisko kouslo ve 130km/hod, naštěstí to bylo zadní. Být to přední, tak tu dnes nepíšu. Bacha na to!!!!Salceer píše:jo občas jo..
ale je tam sranda jak cyp..
. Kámoš mi napsal že jsem je tak neměl dotáhnout. Že se zapečou.. no nevím... podle mě to musí být nějak dotáhnuté protože jinak to má vůli jak blázen..
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Kubrt píše:kdyz jsem to delal u me tak jsem nekde nasel ze na mojem to mam dotahnout kolem 120Nm tak jsem to tak +-. udelal pres pujcenej momentak velkej na zabijeni. zafixoval tou matkou a pohodicka. Ty jestli jsis nevymlatitl za tu dobu co jsi to mel volny naboje tak bud hodne rad. Pretahnout je jasna prasarna, ale nemit spravne dotahnuty je vetsi a taky o hubu.
přátelé žasnu, a dokonce jsem se i pousmál jak jsem si to tu pročetl
to že se ložiska zapečou platí u konickejch ložisek co se stahujou proti sobě ( třeba felcka nebo corsa a jiný stroje vzadu v bubnech) přetahovat to je zrůdnost to jo, není to potřeba ale už jsem měl celicy kde se to nedalo povolit ani 3 metrovou pákou a to to nebylo rezatý a ložiska byly ok protože nejsou konická, každopádně jak píše pavo a je to praxí ověřené stačí velkou golou dotáhnout rukou pak se přez to dá ta kovová "šprcka" nebo korunka nebo jak to nazvat a šoupne závlačka a NIKDY, ale NIKDY to nic neudělá, xxx-krát ověřeno
jak se ti to prosímtě scalcere stalo že se ti ty poloosy povolily?
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ps jinak tu 2.2 určo neber, a kastli má coupe nebo lift?? a motor jde?? jentak ze zajímavosti:D jinak je k ničemu, a ta kastle nevypadá zas tak tragicky, ale chycená je..
jinak ta fotka čumáku je ta z kyjova, na které jsem se byl dívat, protože mi celica tak nějak chybí, no a musím říci že není špatná a kastle je dokonce vítečná!! sice omlácená ale bez koroze ale fakt nádhera, motor jde hezky, ale třískaj zdvihátka.... tak 1-2 možná 3, takovej malej koncert, a má nějakej zvýšenej volnoběh, možná termostat, protože teplota nešla tak jak má být, a spojka je na ní skoro ko, při 5-6tis přeřazení a klouže jak Hera, blatníky přední jsou stříkané sprayem - humus děs, kapota "zasraná" od plniče, a celkově spasování podběů a blatníků a F-bumperu je napováženou, a byla lehce bouchlá na předek, nějaký nedobrždění nebo tak se mi zdálo protože spodek ok, ale nahoře u světel rovnáno klepáno. jinak vůz celkově slušný stav, niktera nevymlácený podvozek a Žádný tuzing, čili základ dobrý, ale cena pro mne mimo, tak jsme nevzal, a navíc pak jsem se stavoval za MichalemS a svezl se v jeho GTi a to byla jiná píseň, jenže chlapec se o ni stará .. hold to je poznat... jestli holky mají péči či ne
tak kdyby tedy na tuto z kyjova chtěl někdo jet tak ví, nebo ať mi napíše či zavolá a popíšu jí více
jinak ta fotka čumáku je ta z kyjova, na které jsem se byl dívat, protože mi celica tak nějak chybí, no a musím říci že není špatná a kastle je dokonce vítečná!! sice omlácená ale bez koroze ale fakt nádhera, motor jde hezky, ale třískaj zdvihátka.... tak 1-2 možná 3, takovej malej koncert, a má nějakej zvýšenej volnoběh, možná termostat, protože teplota nešla tak jak má být, a spojka je na ní skoro ko, při 5-6tis přeřazení a klouže jak Hera, blatníky přední jsou stříkané sprayem - humus děs, kapota "zasraná" od plniče, a celkově spasování podběů a blatníků a F-bumperu je napováženou, a byla lehce bouchlá na předek, nějaký nedobrždění nebo tak se mi zdálo protože spodek ok, ale nahoře u světel rovnáno klepáno. jinak vůz celkově slušný stav, niktera nevymlácený podvozek a Žádný tuzing, čili základ dobrý, ale cena pro mne mimo, tak jsme nevzal, a navíc pak jsem se stavoval za MichalemS a svezl se v jeho GTi a to byla jiná píseň, jenže chlapec se o ni stará .. hold to je poznat... jestli holky mají péči či ne
tak kdyby tedy na tuto z kyjova chtěl někdo jet tak ví, nebo ať mi napíše či zavolá a popíšu jí více
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw