Celi-johnny píše:Mel sis koupit moji kdyz jsem ji prodaval, ta byla bez starosti akorat sem tam horsi lak...
Salceer píše:Tak první a důležitá oprava jsou ty ložiska, homokinetáky a silentbloky na ramenech.. jinak kastla nikde zhnilá není kromě jedné zadní kapsy ale to se vyvaří.. jinak nevím v létě bych ji chtěl ošetřit podvozek nějakým asfaltem nebo něčím podobným.. a jinak tam jiné opravy ani nejsou.. no přetěsnění horního víka motoru.. ale nevím jestli koupit tmel a nebo tam narvat těsnění jestli je..
Koupě Čeldy 2.2 (hodnocení)
Re: re
No já jsem uvažoval nad koupi čeldy teprve v červenci 2010 a to už byla ta tvoje fuč.., to jsem byl sotva ve druháku a řidičák bych měl až za rok a půl a do té doby by mi stála a nevím co všechno by se s ní stalo.. . No ale uvažuju že ji tak o prázdninách zkusím prodat a nebo ji ještě nechám.. uvidíme jak se to vyvine..
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
ja ji prodaval tedka v sprnu to uz si sel do ctvrtaku ne? ale je fakt ze byla pryc za 3 dny noo
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
za 20...
Tak nakonec mám dobré zprávy.. jak jsi viděl Kubrtovou 6tku jak ji měl rozdělanou tak jsem se Ním inspiroval a že se podívám na výfukové svody jestli by nepotřebovali vyčistit, protože pochybuji že je někdo za 20let vozu čistil nebo měnil.. ale možná jo kdo ví. A když už jsem byl v monterkách a hrabal se v Cecilce tak mě napadlo že se podívám na ty ložiska.. sundal jsem kolo a co jsem hned uviděl bylo že poloosa je volná, s matkou jsem mohl točit i prsty. Tak jsem si sehnal 30ku klíč a dotáhl to na byka a jel jsem to projet.. zjistil jsem, že vůle zmizela a auto má klidný TICHÝ zvuk.. žádné klepání a třískání v nápravě. Kromě ďuravého pletence je auto tiché jako myška.. , jsem úplně nadšený.. , že opět mohu klidně jezdit..
Gratuluji, odstranil jsi problém a tímto Tě jmenuji mým dvorním mechanikem! SuperSalceer píše: Tak jsem si sehnal 30ku klíč a dotáhl to na byka a jel jsem to projet.. zjistil jsem, že vůle zmizela a auto má klidný TICHÝ zvuk.. žádné klepání a třískání v nápravě. Kromě ďuravého pletence je auto tiché jako myška.. , jsem úplně nadšený.. , že opět mohu klidně jezdit..
Celica AT200 + LPG
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Salceer"]Tak nakonec mám dobré zprávy.. jak jsi viděl Kubrtovou 6tku jak ji měl rozdělanou tak jsem se Ním inspiroval a že se podívám na výfukové svody jestli by nepotřebovali vyčistit, protože pochybuji že je někdo za 20let vozu čistil nebo měnil.. ale možná jo kdo ví. A když už jsem byl v monterkách a hrabal se v Cecilce tak mě napadlo že se podívám na ty ložiska.. sundal jsem kolo a co jsem hned uviděl bylo že poloosa je volná, s matkou jsem mohl točit i prsty. Tak jsem si sehnal 30ku klíč a dotáhl to na byka a jel jsem to projet.. zjistil jsem, že vůle zmizela a auto má klidný TICHÝ zvuk.. žádné klepání a třískání v nápravě. Kromě ďuravého pletence je auto tiché jako myška.. , jsem úplně nadšený.. , že opět mohu klidně jezdit.. [
jak vidim tak na dopravce je to poradne stejne:D
jak vidim tak na dopravce je to poradne stejne:D
jo jsou ale i tak jsem s timi matkami mohl točit.. tak jsem dotáhnul a drží to pěkně.. ty závlačky jsou asi o 3 nebo 4 závity dané ven než je dotáhnutá ta matka.., zatím to drží tak jsem spokojen.. doufám že to vydrží tak tich 20tis. km a pak bude mít autíčko možná nového majitele.. to se ještě uvidí jak to dopadne..
Kámoš měl pravdu, jak to přetáhneš, ložisko se zadře a je to na rozbití huby. Zažil jsem, když se mi ložisko kouslo ve 130km/hod, naštěstí to bylo zadní. Být to přední, tak tu dnes nepíšu. Bacha na to!!!!Salceer píše: jo občas jo.. ale je tam sranda jak cyp... Kámoš mi napsal že jsem je tak neměl dotáhnout. Že se zapečou.. no nevím... podle mě to musí být nějak dotáhnuté protože jinak to má vůli jak blázen..
kdyz jsem to delal u me tak jsem nekde nasel ze na mojem to mam dotahnout kolem 120Nm tak jsem to tak +-. udelal pres pujcenej momentak velkej na zabijeni. zafixoval tou matkou a pohodicka. Ty jestli jsis nevymlatitl za tu dobu co jsi to mel volny naboje tak bud hodne rad. Pretahnout je jasna prasarna, ale nemit spravne dotahnuty je vetsi a taky o hubu.
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Kubrt píše: kdyz jsem to delal u me tak jsem nekde nasel ze na mojem to mam dotahnout kolem 120Nm tak jsem to tak +-. udelal pres pujcenej momentak velkej na zabijeni. zafixoval tou matkou a pohodicka. Ty jestli jsis nevymlatitl za tu dobu co jsi to mel volny naboje tak bud hodne rad. Pretahnout je jasna prasarna, ale nemit spravne dotahnuty je vetsi a taky o hubu.
přátelé žasnu, a dokonce jsem se i pousmál jak jsem si to tu pročetl
to že se ložiska zapečou platí u konickejch ložisek co se stahujou proti sobě ( třeba felcka nebo corsa a jiný stroje vzadu v bubnech) přetahovat to je zrůdnost to jo, není to potřeba ale už jsem měl celicy kde se to nedalo povolit ani 3 metrovou pákou a to to nebylo rezatý a ložiska byly ok protože nejsou konická, každopádně jak píše pavo a je to praxí ověřené stačí velkou golou dotáhnout rukou pak se přez to dá ta kovová "šprcka" nebo korunka nebo jak to nazvat a šoupne závlačka a NIKDY, ale NIKDY to nic neudělá, xxx-krát ověřeno
jak se ti to prosímtě scalcere stalo že se ti ty poloosy povolily?
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ps jinak tu 2.2 určo neber, a kastli má coupe nebo lift?? a motor jde?? jentak ze zajímavosti:D jinak je k ničemu, a ta kastle nevypadá zas tak tragicky, ale chycená je..
jinak ta fotka čumáku je ta z kyjova, na které jsem se byl dívat, protože mi celica tak nějak chybí, no a musím říci že není špatná a kastle je dokonce vítečná!! sice omlácená ale bez koroze ale fakt nádhera, motor jde hezky, ale třískaj zdvihátka.... tak 1-2 možná 3, takovej malej koncert, a má nějakej zvýšenej volnoběh, možná termostat, protože teplota nešla tak jak má být, a spojka je na ní skoro ko, při 5-6tis přeřazení a klouže jak Hera, blatníky přední jsou stříkané sprayem - humus děs, kapota "zasraná" od plniče, a celkově spasování podběů a blatníků a F-bumperu je napováženou, a byla lehce bouchlá na předek, nějaký nedobrždění nebo tak se mi zdálo protože spodek ok, ale nahoře u světel rovnáno klepáno. jinak vůz celkově slušný stav, niktera nevymlácený podvozek a Žádný tuzing, čili základ dobrý, ale cena pro mne mimo, tak jsme nevzal, a navíc pak jsem se stavoval za MichalemS a svezl se v jeho GTi a to byla jiná píseň, jenže chlapec se o ni stará .. hold to je poznat... jestli holky mají péči či ne
tak kdyby tedy na tuto z kyjova chtěl někdo jet tak ví, nebo ať mi napíše či zavolá a popíšu jí více
jinak ta fotka čumáku je ta z kyjova, na které jsem se byl dívat, protože mi celica tak nějak chybí, no a musím říci že není špatná a kastle je dokonce vítečná!! sice omlácená ale bez koroze ale fakt nádhera, motor jde hezky, ale třískaj zdvihátka.... tak 1-2 možná 3, takovej malej koncert, a má nějakej zvýšenej volnoběh, možná termostat, protože teplota nešla tak jak má být, a spojka je na ní skoro ko, při 5-6tis přeřazení a klouže jak Hera, blatníky přední jsou stříkané sprayem - humus děs, kapota "zasraná" od plniče, a celkově spasování podběů a blatníků a F-bumperu je napováženou, a byla lehce bouchlá na předek, nějaký nedobrždění nebo tak se mi zdálo protože spodek ok, ale nahoře u světel rovnáno klepáno. jinak vůz celkově slušný stav, niktera nevymlácený podvozek a Žádný tuzing, čili základ dobrý, ale cena pro mne mimo, tak jsme nevzal, a navíc pak jsem se stavoval za MichalemS a svezl se v jeho GTi a to byla jiná píseň, jenže chlapec se o ni stará .. hold to je poznat... jestli holky mají péči či ne
tak kdyby tedy na tuto z kyjova chtěl někdo jet tak ví, nebo ať mi napíše či zavolá a popíšu jí více
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw