Volnoběh u T18

vše ohledně modelové řady Celica
Legon
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Legon »

Leňulka píše:velice nerada ale musim, o toto se proste musim podelit, ... ten kdo zna vCelku ktera uz je u jineho majitele, ale zna ji opravdu dobre, od sameho zacatku co ji mam vi, ze me trapila jedna vec, a to dost krusne zimy a s tim spojene kolisani volnobehu, ne ze si motor lehce zakucka a jede se dal, ale silene stavy jako ze nastartuje bez problemu, po rozjeti se a prvnim vyrazeni a pusteni spojky chcip, a tak to byla schopna delat dokud se motor nezahral, opravdu hodne neprijemna vec, myslim ze i nynejsi majitel by mohl odkyvat, spousty rad co jsem tu cetla se i prevedlo do reality, takze uz ani nevim co je na motoru puvodni krome vnitrnosti, menilo se naprosto vsechno na co si jen vzpomenete, ale bez uspechu, ..... toto se prave tento vikend zmenilo, zahada odhalena, pricinou byla naprosto pro nekoho smesna nepodstatna vec, ktera me ani nikoho jineho cele ty 4 roky nenapadla, blby kontakt na dvou konektorech a taky opacne nasunuty filtrik na hadicce ke snimaci podtlaku, jeden konektor byl k volnobeznemu ventilu, druhy ke snimaci polohy skrtici klapky, vim ted si urcite rikate, sak jasne, na to bych se dival jako prvni, ale nebojte se, nad timto problemem se zamyslelo fakt hodne lidi kazdy co typl to se udelalo, vymenilo, i kontrola elektriky byla, ale az ted kdyz jsem nad tim o vikendu stala mi to nedalo a rypala sem do toho tak dlouho, ze jsem to uvidela, uhnile draty, misto 10 vlasu drzelo z 7mi dratu, na kazdem tak dva vlasy, takze spatny signal, proto vzdycky zavada zmizela po zahrati motoru... no tak asi tak, ten kdo vi co tu ted povidam, vi jak moc velkou radost jsem z toho mela, a nebyt abstinent, tak si asi ozeru drzku :lol:
SILNA GRATULACIA
ObrázekObrázekObrázekObrázek
EE90, 2E, rv 1988 - Pinďa
AT180, 4AFE, rv 1991, B-LFB
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

diky prevelice, je to opravdu velky uspech, jde videt ze ostatni to jeste nezazili tak si rikaji co tady delam sceny :lol:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Javor
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

a to jste měli leňulku slyšet jak mi juchala do telefonu :D jako trápilo to dost a to jsem to zažíval jen jednu zimu.. takže mi též spadl veliký kámen ze srdce že se tomu přišlo na kloub a můj mladý hrb se klaní :D supr leňulko 8)
Celica 2.0GTi 5g zvaná vCelka
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

gratuluju!!!! taky se těšim až namrzne... a přijdu na to cukání, co se netýká jen mý celicky... až sem se musel smát chvílema... fakt to vibrovalo celým autem cca 30sec/1min fakt jako by tam byly splašený muly pod kapotou :-)... na to jsme jesště nepřišli... ale bavil jsem se s ToyoCarE... kolegou a myslim že oba víme... kde je zakopanej čoklík... uvidíme v listopadu... to chci fakt eliminovat, popsat a vyřešit... i když auto fachalo krásně... cukat si nebude! to nenene a ne. 8)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“