Leňulka píše:velice nerada ale musim, o toto se proste musim podelit, ... ten kdo zna vCelku ktera uz je u jineho majitele, ale zna ji opravdu dobre, od sameho zacatku co ji mam vi, ze me trapila jedna vec, a to dost krusne zimy a s tim spojene kolisani volnobehu, ne ze si motor lehce zakucka a jede se dal, ale silene stavy jako ze nastartuje bez problemu, po rozjeti se a prvnim vyrazeni a pusteni spojky chcip, a tak to byla schopna delat dokud se motor nezahral, opravdu hodne neprijemna vec, myslim ze i nynejsi majitel by mohl odkyvat, spousty rad co jsem tu cetla se i prevedlo do reality, takze uz ani nevim co je na motoru puvodni krome vnitrnosti, menilo se naprosto vsechno na co si jen vzpomenete, ale bez uspechu, ..... toto se prave tento vikend zmenilo, zahada odhalena, pricinou byla naprosto pro nekoho smesna nepodstatna vec, ktera me ani nikoho jineho cele ty 4 roky nenapadla, blby kontakt na dvou konektorech a taky opacne nasunuty filtrik na hadicce ke snimaci podtlaku, jeden konektor byl k volnobeznemu ventilu, druhy ke snimaci polohy skrtici klapky, vim ted si urcite rikate, sak jasne, na to bych se dival jako prvni, ale nebojte se, nad timto problemem se zamyslelo fakt hodne lidi kazdy co typl to se udelalo, vymenilo, i kontrola elektriky byla, ale az ted kdyz jsem nad tim o vikendu stala mi to nedalo a rypala sem do toho tak dlouho, ze jsem to uvidela, uhnile draty, misto 10 vlasu drzelo z 7mi dratu, na kazdem tak dva vlasy, takze spatny signal, proto vzdycky zavada zmizela po zahrati motoru... no tak asi tak, ten kdo vi co tu ted povidam, vi jak moc velkou radost jsem z toho mela, a nebyt abstinent, tak si asi ozeru drzku