LED světla- denní svícení
- extremehany
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
Tak už jsem to taky objednal. DL-X5 ve variantě bez obrysovek, s poštovnym 1270,- .Jen je chci před montáží ještě dodatečně utěsnit. Jinak budu každopádně pájet.Svorky časem oxydujou a já nechci strávit zbytek středního věku hledánim špatnejch kontaktů.Tažný jsem si taky napájel přímo do konektorů...
EX Moskvič 1500
EX Trabant 601
EX Toyota Corolla Kombi 1,3 ´91
Subaru Vivio 4WD ´95
Toyota Avensis Kombi 1,8 ´05
EX Trabant 601
EX Toyota Corolla Kombi 1,3 ´91
Subaru Vivio 4WD ´95
Toyota Avensis Kombi 1,8 ´05
- extremehany
- Věčnej rejpal
J8 se obávám, že ta funkce vypnout nepůjde, musel bys tam dát další rele, protože ty naše se vypnou a ty tvoje ztlumí když na žlutej kábl dojde od obrysovek napětí...izolovat je nebudu, díval sem se průchodky tam jsou, myslím že problém stím nebude
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
- extremehany
- Věčnej rejpal
http://www.auto-moto-elektronika.cz/Poz ... homologace
tady sem našel, že pozičky maj být mezi 350 - 1500 mm, ted nemám u sebe auto, tak to nezměřím, to asi nevyjde že ? tak tam hod rele za 50 Kč a máš po problému...já právě taky prvně objednal včetně poziček, naštěstí jsem si toho všim a rychle objednávku změnil. Ony totiž bez poziček jsou dražší jak s pozičkama.
tady sem našel, že pozičky maj být mezi 350 - 1500 mm, ted nemám u sebe auto, tak to nezměřím, to asi nevyjde že ? tak tam hod rele za 50 Kč a máš po problému...já právě taky prvně objednal včetně poziček, naštěstí jsem si toho všim a rychle objednávku změnil. Ony totiž bez poziček jsou dražší jak s pozičkama.
no s cenou nevim, staly 1090 vcetne tech pozicek... kdyz se to da dolu do narazniku tak je to od zeme cca 27cm.... a jako pozicky to fakt nechci...
rele to resi jak? pod pojmem rele si predstavuju spinac, ale tohle je pro me spanelska vesnice
rele to resi jak? pod pojmem rele si predstavuju spinac, ale tohle je pro me spanelska vesnice
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
- extremehany
- Věčnej rejpal
tak rele se dává ke všem denním světlům co maj klasicky dva dráty + a -. Tyto maj vestavěny rele v sobě, ktery je vypíná když přijde napětí na žlutý kabel (vtvym případě rele ubere intenzitu světla).
Ve tvém případě se tedy žlutý kabel nebude vůbec používat a rele se dá na kabel bílý. Na rele co bude na bílém kabelu bude připojen právě stejný kabel který měl být připojen na kabel žlutý.
Rele není vypínač, ale přepínač, přepíná mezi dvěma kontakty. Nevím jestli je to z mého výkldu jasné jak to funguje, ale jsem elektrikář, tak možná říkiám věci, ktery mi připadaj automaticky známy, ale přitom být nemusí.
Ve tvém případě se tedy žlutý kabel nebude vůbec používat a rele se dá na kabel bílý. Na rele co bude na bílém kabelu bude připojen právě stejný kabel který měl být připojen na kabel žlutý.
Rele není vypínač, ale přepínač, přepíná mezi dvěma kontakty. Nevím jestli je to z mého výkldu jasné jak to funguje, ale jsem elektrikář, tak možná říkiám věci, ktery mi připadaj automaticky známy, ale přitom být nemusí.