LED světla- denní svícení
LED světla- denní svícení
Aho j ve spolek
chci se zeptat, zda-li nemáte někdo už instalovány přídavné led světla na denní svícení, jestli kulaté, či obdélnikové a eventuleně foto, nebo kde jsou umístněny? já si zatím nedovedu představit kam?
chci se zeptat, zda-li nemáte někdo už instalovány přídavné led světla na denní svícení, jestli kulaté, či obdélnikové a eventuleně foto, nebo kde jsou umístněny? já si zatím nedovedu představit kam?
leo
byl ave 2,0D4D 12/2001 kombi
už je Avesro 2,0D4D T25 EXECUTIVE 2004
a Corolla Verso 1,8VVTi 2005
byl ave 2,0D4D 12/2001 kombi
už je Avesro 2,0D4D T25 EXECUTIVE 2004
a Corolla Verso 1,8VVTi 2005
Toyota Avensis 2.0.VVTi A/T
http://www.leddennisviceni.cz/
Tak tady Ti posílám link na homologované světla na denní svícení!! Můžeš jim poslat foto ave ze předu a oni navrhnou kam by se daly namontovat!! Taky o tom přemýšlím je tam nandat!!Mám xenony a to je terno!!
Tak tady Ti posílám link na homologované světla na denní svícení!! Můžeš jim poslat foto ave ze předu a oni navrhnou kam by se daly namontovat!! Taky o tom přemýšlím je tam nandat!!Mám xenony a to je terno!!
chlapi,
na linku níže je ten nákres (požadavek vyhlášky našich posranců)
http://www.autodoplnky.cz/picture/shop/ ... -drl-5.jpg
na linku níže je ten nákres (požadavek vyhlášky našich posranců)
http://www.autodoplnky.cz/picture/shop/ ... -drl-5.jpg
Toyota Avensis sedan 2.0 16V / 128 HP r.v.: 1998
Re: Toyota Avensis 2.0.VVTi A/T
tak me dnes dosly svetla typ Typ DL-X5 a musim rict, ze sednou jak ulity do te sterbiny co je v narazniku pod mlhovkama a v tomto miste i krasne splnujou danou vyhlasku pro montaz dennich svetel, nad vozovkou budou 27cm /25cm je norma/ a roztec mezi nima bude zhruba 80cm /60cm je norma/ a tech 40cm od kraje vozidla samozrejme splni taky, jsou pekne v rozich. A jejich tvar krasne kopiruje naraznik. Jsou slusne velky, takze to nebudou zadny bludicky.No v tydnu kdyz se dostanu na dilnu, tak je namontuji. Doufam, ze nebudu muset sundavat naraznik pri montazi.burexmen píše:http://www.leddennisviceni.cz/
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Re: Toyota Avensis 2.0.VVTi A/T
ty samy uz mam doma taky nachystany, pristi pondeli to jedu namontovathudyss píše: tak me dnes dosly svetla typ Typ DL-X5 a musim rict, ze sednou jak ulity do te sterbiny co je v narazniku pod mlhovkama a v tomto miste i krasne splnujou danou vyhlasku pro montaz dennich svetel, nad vozovkou budou 27cm /25cm je norma/ a roztec mezi nima bude zhruba 80cm /60cm je norma/ a tech 40cm od kraje vozidla samozrejme splni taky, jsou pekne v rozich. A jejich tvar krasne kopiruje naraznik. Jsou slusne velky, takze to nebudou zadny bludicky.No v tydnu kdyz se dostanu na dilnu, tak je namontuji. Doufam, ze nebudu muset sundavat naraznik pri montazi.
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
to je jasnyjulinkaa píše:Až to budete mít namontované tak to nafotte jak to vypadá a svítí,nech to můžeme zkouknout.Taky o těchto světlech uvažuji.Dík
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Kluci, taky jsem řešil, kam je dát a jestli si to pamatuju dobře tak pod mlhovkou na straně řidiče je přívod vzduchu do motoru, vím, že to světlo nezabere moc prostoru, ale budeme se bavit řádově o cca 30 % plochy vstupu vzduchu, dejte vědět, jestli se nezměnil chod motoru, či spotřeba. a jestě jeden dotaz, co máš za kola na vénovy, já mám ten průduch 24 cm nad zemí.
Ahojte,
zaujímalo by ma aká je skutočná šírka spomínaných denných svetiel. Našiel som na inej slovenskej stránke zdá sa mi že to isté, akurát že tam je šírka svetiel okolo 16 cm. A ešte jedna poznámka. Spomínate že otvor pod hmlovkou slúži na nasávanie vzduchu, ale mne sa zdá že ten otvor je zo zadnej strany zaslepený.
Dík
zaujímalo by ma aká je skutočná šírka spomínaných denných svetiel. Našiel som na inej slovenskej stránke zdá sa mi že to isté, akurát že tam je šírka svetiel okolo 16 cm. A ešte jedna poznámka. Spomínate že otvor pod hmlovkou slúži na nasávanie vzduchu, ale mne sa zdá že ten otvor je zo zadnej strany zaslepený.
Dík
Avensis 2.0 VVTi
2004
147 k
2004
147 k
Ahojte,
Dík
Dík
Avensis 2.0 VVTi
2004
147 k
2004
147 k