Vyplatí se mi Prius?

vše ohledně modelové řady Prius
Odpovědět
gold1
Člen Týmu

Re: Vyplatí se mi Prius?

Příspěvek od gold1 »

To tahani s kolama na zemi se nedoporucuje prave kvuli tomu,ze auto tahnes bez ridice a tudis nezabranis tomu aby se prevodovka po urcite dobe prepla do "P".Jinak v normalnim provozu muzes klidne na to "N" jezdit,akorat te upozornujou v manualu,ze v tomto rezimu se nenabiji baterie.
Jinak se pohybuju v prazskem provozu denne a rozhodne nemam pocit,ze by na mne ostatni poradali nejaky hon.A 90% lidi,kteri sednou dovnitr a svezou se,tak jsou pozitivne prekvapeni.Obcas se sice najde nekdo,kdo do nebe obhajuje octavku s td,a ze si radeji koupi 2 octavky nez jednoho priuse,ale po kratke citaci z ceniku toyoty a skodovky uz vetsinou do konce cesty mlci a premysli kde udelali soudruzi z NDR chybu :biggrin:
Prius III 2014,výbava Prius,černá hvězdná
Caruso_P1
Navigátor

Příspěvek od Caruso_P1 »

Jo, jo, v Praze je to v pohodě, Prius nikdo neřeší. Dojíždím pracovně do Prahy denně a chování ostatních se v porovnání s předchozí tuctovou Hondou nijak nezměnilo. Oktávkáři a Superbáři se snaží za každou cenu předjíždět, aby ukázali, že jim to jede víc, ale to dělají všem (a dokonce i sobě navzájem), tyhle šašky už skoro ani nevnímám jako nějaké zlo. :-)

Tedy akorát, když mě předjede na světlech a pak se nemůže rozjet, jak baví blondýnu vedle sebe, telefonuje a ještě v druhý ruce drží bagetu, tak to bych ho přetrh' když musím úplně zbytečně brzdit. :-)

Akorát je prima, když ve vedlejším pruhu jede taky Prius, to na sebe zuřivě máváme a ten pocit je bezva. :-) Mimo Prahu ale druhého kolegu potkám docela ojediněle, to je velká náhoda.
Miluju to ticho na křižovatce.
mida
Manager Týmu

Příspěvek od mida »

Tak to máš na ostatní priusaky štěstí, já mávám, blikám a nic. Jen občas na dálnici potkám černýho Priuse s ohromným logem Levi's na dveřích, ten zabliká taky, ale jinak se všichni ostatni priusaci tvářej, že nikde okolo žádnej Prius neni :( . Zrovna minulé úterý jsem potkal odpoledne jednoho v bílý perleti na lanovým mostě a nic, ani se nepodíval, jeli jsme vedle sebe, pak on o kousek vpředu ve vedlejším pruhu, pak jsem ho dojel - ani se neohlidnul, prostě nic, nula, vzduchoprazdno :cry:
Ten Prius byl přesně takovej, jako máš na svým profilu, jeli jsme směrem z centra na Štěrboholy...
Zeman není můj prezident
PALO-Prius
Řidič

Příspěvek od PALO-Prius »

Nooo ja v BA stretavam hlavne NOVE Priusy a vo vacsine z nich sedia take "pipky", ktorym to asi kupil "zazobany" manzel. Povodne som chcel bliknut, ci nieco podobne, ale asi by to nepochopili, pripadne by im to pripadalo smiesne az usmevne, ze ved normalne auto nie.
Ja osobne tak aj Prius povazujem...za normlane auto so 4 kolesami a volantom. S tym som ho aj kupoval, nechcem nejak vycnievat z radu a ukazovat sa , ze "a ja mam Prius a ja som nieco ine" :-) Pravdaze, vzdy ked stretnem ineho Priusa, tak mam lepsiu naladu, predsa len ten clovek predomnou "necmudi" jak stare vyrezane TDi-cko.
Prius III 2010 Excutive, seda metaliza
http://moje.auto.cz/PALO-Prius/priusik.html
Obrázek
gold1
Člen Týmu

Příspěvek od gold1 »

Palo,koukam na tvoji galerii a chci se zeptat:kdyz tam mas plnohodnotnou rezervu 15",tak uz se tam ta spodni plastova vana nevejde a mas tam jenom tu podlazku od kufru???
Prius III 2014,výbava Prius,černá hvězdná
PALO-Prius
Řidič

Příspěvek od PALO-Prius »

Presne tak. Ten plast som vyhodil, aj tak je to tam zbytocnost, zabera to miesto :-) Takto sa tam zmesti este kooopec veciciek, napriklad dazdnik, lekarnicka, cistiace prostriedky, kluce, zdvihak, zlozene bednicky na potraviny/nakup, tasky atd atd.
Prius III 2010 Excutive, seda metaliza
http://moje.auto.cz/PALO-Prius/priusik.html
Obrázek
sy242
Navigátor

Příspěvek od sy242 »

Další trapná otázka - těmi šrouby co drží litá kola, se dají uchytit i disky plechové? Nikdy jsem litá neměl.
Prius II 2007
udo
Manager Týmu

Příspěvek od udo »

Záleží, jak které mají udělané dosedací plošky. Já taky mám na jedněch liťácích ploché a na druhých konické. Takže dvě sady šroubů. Ale není to taková darda, abys tomu podřizoval výběr disků. Jen na to pamatovat a držet si vždycky šrouby s koly a patřičnou fajfkou (pokud nemáš univerzál kříž, doporučuju).
sy242
Navigátor

Příspěvek od sy242 »

Díky. Litá jsou ta originální, jiná jsem na Priusu 2 ani neviděl? Na zimu ale dám plechy. Jasně, jde tedy jen o tvar hlavy ze strany dříku.
Prius II 2007
mida
Manager Týmu

Příspěvek od mida »

udo píše:Záleží, jak které mají udělané dosedací plošky. Já taky mám na jedněch liťácích ploché a na druhých konické. Takže dvě sady šroubů. Ale není to taková darda, abys tomu podřizoval výběr disků. Jen na to pamatovat a držet si vždycky šrouby s koly a patřičnou fajfkou (pokud nemáš univerzál kříž, doporučuju).
Důležitá je i délka těch šroubů! Víc ti řeknou v servisu.
Zeman není můj prezident
mida
Manager Týmu

Příspěvek od mida »

Někdo tady sháněl Priuse...

Dnes ráno jsem jednoho dvojkovýho viděl u Freye na Černým Mostě (modrošedá barva). Tak držím palce :thumbsup:
Zeman není můj prezident
zvady2
Věčnej rejpal

Příspěvek od zvady2 »

Nevyzerá zle, ale cena vyššia a tisícky zničená látka na loketni opierky.
Kameraman a videoprodukce
http://www.adamvideo.cz
KLIKNI NA ODKAZ
-------------------
Toyota Pravia 2001,2.4b,automat,106 tis Km při koupě
Toyota Camry,3.0 V6,automat,167tis km při koupě,LPG
TOYOTA CARINA E Sedan,1997,1.6.,78kW 107tis km při koupě, Moje první Toyota
Jaroslavn
Navigátor

Příspěvek od Jaroslavn »

sy242 píše:Díky. Litá jsou ta originální, jiná jsem na Priusu 2 ani neviděl? Na zimu ale dám plechy. Jasně, jde tedy jen o tvar hlavy ze strany dříku.
No vidíš, já tam mám zrovna neoriginální :D .
ex-Corolla Verso 2007, 2,2 100kw
ex-Toyota Prius 2008, 1,5
Toyota Avensis T27 1,8 valvematic 2010
Jaroslavn
Navigátor

Příspěvek od Jaroslavn »

zvady2 píše:Nevyzerá zle, ale cena vyššia a tisícky zničená látka na loketni opierky.
Cena se ti zdá vysoká?? Mě spíš přijde, že za tu cenu to bude mít nějaké ,,ale", protože kdyby to bylo naprosto v pořádku, tak je to hodně dobrá cena.
ex-Corolla Verso 2007, 2,2 100kw
ex-Toyota Prius 2008, 1,5
Toyota Avensis T27 1,8 valvematic 2010
zvady2
Věčnej rejpal

Příspěvek od zvady2 »

Za tú istú cenu tu je Prius s 75 tis KM!
http://www.tipcars.com/toyota-prius/15- ... 02982.html
Odpovědět

Zpět na „Prius“