Jinak se pohybuju v prazskem provozu denne a rozhodne nemam pocit,ze by na mne ostatni poradali nejaky hon.A 90% lidi,kteri sednou dovnitr a svezou se,tak jsou pozitivne prekvapeni.Obcas se sice najde nekdo,kdo do nebe obhajuje octavku s td,a ze si radeji koupi 2 octavky nez jednoho priuse,ale po kratke citaci z ceniku toyoty a skodovky uz vetsinou do konce cesty mlci a premysli kde udelali soudruzi z NDR chybu
Vyplatí se mi Prius?
Re: Vyplatí se mi Prius?
To tahani s kolama na zemi se nedoporucuje prave kvuli tomu,ze auto tahnes bez ridice a tudis nezabranis tomu aby se prevodovka po urcite dobe prepla do "P".Jinak v normalnim provozu muzes klidne na to "N" jezdit,akorat te upozornujou v manualu,ze v tomto rezimu se nenabiji baterie.
Jinak se pohybuju v prazskem provozu denne a rozhodne nemam pocit,ze by na mne ostatni poradali nejaky hon.A 90% lidi,kteri sednou dovnitr a svezou se,tak jsou pozitivne prekvapeni.Obcas se sice najde nekdo,kdo do nebe obhajuje octavku s td,a ze si radeji koupi 2 octavky nez jednoho priuse,ale po kratke citaci z ceniku toyoty a skodovky uz vetsinou do konce cesty mlci a premysli kde udelali soudruzi z NDR chybu
Prius III 2014,výbava Prius,černá hvězdná
Jo, jo, v Praze je to v pohodě, Prius nikdo neřeší. Dojíždím pracovně do Prahy denně a chování ostatních se v porovnání s předchozí tuctovou Hondou nijak nezměnilo. Oktávkáři a Superbáři se snaží za každou cenu předjíždět, aby ukázali, že jim to jede víc, ale to dělají všem (a dokonce i sobě navzájem), tyhle šašky už skoro ani nevnímám jako nějaké zlo. 
Tedy akorát, když mě předjede na světlech a pak se nemůže rozjet, jak baví blondýnu vedle sebe, telefonuje a ještě v druhý ruce drží bagetu, tak to bych ho přetrh' když musím úplně zbytečně brzdit.
Akorát je prima, když ve vedlejším pruhu jede taky Prius, to na sebe zuřivě máváme a ten pocit je bezva.
Mimo Prahu ale druhého kolegu potkám docela ojediněle, to je velká náhoda.
Tedy akorát, když mě předjede na světlech a pak se nemůže rozjet, jak baví blondýnu vedle sebe, telefonuje a ještě v druhý ruce drží bagetu, tak to bych ho přetrh' když musím úplně zbytečně brzdit.
Akorát je prima, když ve vedlejším pruhu jede taky Prius, to na sebe zuřivě máváme a ten pocit je bezva.
Miluju to ticho na křižovatce.
Tak to máš na ostatní priusaky štěstí, já mávám, blikám a nic. Jen občas na dálnici potkám černýho Priuse s ohromným logem Levi's na dveřích, ten zabliká taky, ale jinak se všichni ostatni priusaci tvářej, že nikde okolo žádnej Prius neni
. Zrovna minulé úterý jsem potkal odpoledne jednoho v bílý perleti na lanovým mostě a nic, ani se nepodíval, jeli jsme vedle sebe, pak on o kousek vpředu ve vedlejším pruhu, pak jsem ho dojel - ani se neohlidnul, prostě nic, nula, vzduchoprazdno 
Ten Prius byl přesně takovej, jako máš na svým profilu, jeli jsme směrem z centra na Štěrboholy...
Ten Prius byl přesně takovej, jako máš na svým profilu, jeli jsme směrem z centra na Štěrboholy...
Zeman není můj prezident
- PALO-Prius
- Řidič
Nooo ja v BA stretavam hlavne NOVE Priusy a vo vacsine z nich sedia take "pipky", ktorym to asi kupil "zazobany" manzel. Povodne som chcel bliknut, ci nieco podobne, ale asi by to nepochopili, pripadne by im to pripadalo smiesne az usmevne, ze ved normalne auto nie.
Ja osobne tak aj Prius povazujem...za normlane auto so 4 kolesami a volantom. S tym som ho aj kupoval, nechcem nejak vycnievat z radu a ukazovat sa , ze "a ja mam Prius a ja som nieco ine"
Pravdaze, vzdy ked stretnem ineho Priusa, tak mam lepsiu naladu, predsa len ten clovek predomnou "necmudi" jak stare vyrezane TDi-cko.
Ja osobne tak aj Prius povazujem...za normlane auto so 4 kolesami a volantom. S tym som ho aj kupoval, nechcem nejak vycnievat z radu a ukazovat sa , ze "a ja mam Prius a ja som nieco ine"
Palo,koukam na tvoji galerii a chci se zeptat:kdyz tam mas plnohodnotnou rezervu 15",tak uz se tam ta spodni plastova vana nevejde a mas tam jenom tu podlazku od kufru???
Prius III 2014,výbava Prius,černá hvězdná
- PALO-Prius
- Řidič
Presne tak. Ten plast som vyhodil, aj tak je to tam zbytocnost, zabera to miesto
Takto sa tam zmesti este kooopec veciciek, napriklad dazdnik, lekarnicka, cistiace prostriedky, kluce, zdvihak, zlozene bednicky na potraviny/nakup, tasky atd atd.
Další trapná otázka - těmi šrouby co drží litá kola, se dají uchytit i disky plechové? Nikdy jsem litá neměl.
Prius II 2007
Záleží, jak které mají udělané dosedací plošky. Já taky mám na jedněch liťácích ploché a na druhých konické. Takže dvě sady šroubů. Ale není to taková darda, abys tomu podřizoval výběr disků. Jen na to pamatovat a držet si vždycky šrouby s koly a patřičnou fajfkou (pokud nemáš univerzál kříž, doporučuju).
Díky. Litá jsou ta originální, jiná jsem na Priusu 2 ani neviděl? Na zimu ale dám plechy. Jasně, jde tedy jen o tvar hlavy ze strany dříku.
Prius II 2007
Důležitá je i délka těch šroubů! Víc ti řeknou v servisu.udo píše:Záleží, jak které mají udělané dosedací plošky. Já taky mám na jedněch liťácích ploché a na druhých konické. Takže dvě sady šroubů. Ale není to taková darda, abys tomu podřizoval výběr disků. Jen na to pamatovat a držet si vždycky šrouby s koly a patřičnou fajfkou (pokud nemáš univerzál kříž, doporučuju).
Zeman není můj prezident
Někdo tady sháněl Priuse...
Dnes ráno jsem jednoho dvojkovýho viděl u Freye na Černým Mostě (modrošedá barva). Tak držím palce
Dnes ráno jsem jednoho dvojkovýho viděl u Freye na Černým Mostě (modrošedá barva). Tak držím palce
Zeman není můj prezident
Nevyzerá zle, ale cena vyššia a tisícky zničená látka na loketni opierky.
Kameraman a videoprodukce
http://www.adamvideo.cz
KLIKNI NA ODKAZ
-------------------
Toyota Pravia 2001,2.4b,automat,106 tis Km při koupě
Toyota Camry,3.0 V6,automat,167tis km při koupě,LPG
TOYOTA CARINA E Sedan,1997,1.6.,78kW 107tis km při koupě, Moje první Toyota
http://www.adamvideo.cz
KLIKNI NA ODKAZ
-------------------
Toyota Pravia 2001,2.4b,automat,106 tis Km při koupě
Toyota Camry,3.0 V6,automat,167tis km při koupě,LPG
TOYOTA CARINA E Sedan,1997,1.6.,78kW 107tis km při koupě, Moje první Toyota
-
Jaroslavn
- Navigátor
No vidíš, já tam mám zrovna neoriginálnísy242 píše:Díky. Litá jsou ta originální, jiná jsem na Priusu 2 ani neviděl? Na zimu ale dám plechy. Jasně, jde tedy jen o tvar hlavy ze strany dříku.
ex-Corolla Verso 2007, 2,2 100kw
ex-Toyota Prius 2008, 1,5
Toyota Avensis T27 1,8 valvematic 2010
-
Jaroslavn
- Navigátor
Cena se ti zdá vysoká?? Mě spíš přijde, že za tu cenu to bude mít nějaké ,,ale", protože kdyby to bylo naprosto v pořádku, tak je to hodně dobrá cena.zvady2 píše:Nevyzerá zle, ale cena vyššia a tisícky zničená látka na loketni opierky.
ex-Corolla Verso 2007, 2,2 100kw
Za tú istú cenu tu je Prius s 75 tis KM!
http://www.tipcars.com/toyota-prius/15- ... 02982.html
http://www.tipcars.com/toyota-prius/15- ... 02982.html