Jinak ty paraboly jdou sehnat cire na ebay za 1000k i s postovnym. Jo a jedny mam doma, jsou Leňulky, tak ji napis a domluv se s ni, ale nevim mozna si je chce nechat
Jak může být těžké vyměnit žárovku, kdo poradí ?
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Takt to je teda masakr, kdyz si vezmes kolik ma takova zarovka zivotnost, tak je to takrka k nepochopeni
Jinak ty paraboly jdou sehnat cire na ebay za 1000k i s postovnym. Jo a jedny mam doma, jsou Leňulky, tak ji napis a domluv se s ni, ale nevim mozna si je chce nechat

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
to cumim
Ne Japonci, ale Amíci musej mít něco extra
to je fakt vynález
no mně přebejvá 1 standard Koito pravá parabola.... 250,- ... viz rubrika co nám přeb + chyb. žárovka je v ceně
můžu jí vyfotit, kdybys měl zájem. I když čirý sou čirý že 
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
byl jsem asi první tady z fora, s kým .Devils. o tom mluvil, taky jsem mu moc nerozuměl dokud mi neposlal ty fotky... holt amíci mají asi víc peněz, že mění rovnou celý paraboly
:D nebo aby jim tam nenatekla slaná voda když je přepravovali lodičkama z jpn do usa?? 
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- Miroslav Fiala
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
ja ja, jsou k mani, nepotrebuju je, kdyz nekomu udelaji sluzbu, prosimja_ma píše:Takt to je teda masakr, kdyz si vezmes kolik ma takova zarovka zivotnost, tak je to takrka k nepochopeni![]()
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jednooky bandita.Devils. píše:Jsem mu psal ale neozývá se a mě se nechce jezdit jen s jednim světlem dlouho:)Miroslav Fiala píše:to devils : Tygr Ti tady psal, že Ti je prodá, tak mu dej vědět a domluvte se. Já jsem kupoval jedno světlo ještě před tím, než jsem poznal tyto stránky od nějakého borca z Čech, který vlastní nějaký vrakáč a pltil jsem 1 500,- za kus, tak že mazec !!! Přeji lepší kup !
Kdyby nahodou nekomu chybeli na 4g ja je mam i s mrkackama.
TeLe 1000R - rpm11200 
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
-
Radus2,0Gti
- Věčnej rejpal
no u amíku je to klasika, ono totiž toto světlo má jinačí lom paprsku, je prvdou že je s ním lépe vidět, jenomže proto to nedovoluje konstrukčně vyřešit měnící žárovkou.
Jo a podle toho co jsem se dozvěděl o této skutečnosti na Dekře, tak v americe ta parabola stojí o něco málo víc než u nás žárovka, prý to vychází jako by u nás stálo cca 400Kč, takže asi proto tam dělají tyto věci
Jo a podle toho co jsem se dozvěděl o této skutečnosti na Dekře, tak v americe ta parabola stojí o něco málo víc než u nás žárovka, prý to vychází jako by u nás stálo cca 400Kč, takže asi proto tam dělají tyto věci
RAV4 D-CAT
- Miroslav Fiala
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Ruku do ohne za to nedam, ale mely by byt stejne jako v Celde, protoze jak je znamo daj se dat i do Supry, Nissana, MR2, Hondy takze i do Corroly by pasovat meli, pac japonci nejsou blby aby vyrabeli vic rozmeru. Rozmer kdyz budes opravdu chtit tak ti zmerim, jen sem linej dojit do garazeTonda píše:Když už jsme u těch parabol.Mohl by mi někdo zmněřit rozmněry.Mám tu Corollu s těma mrkačkama a celkem by mi bodlo když by pasovaly s Celici.Páč čiré jsou čiré že ehmDíky za míry předem.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
-
.Devils.
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No po zjištění že se ty paraboly používali na hondy mitsubishi nějaký dodávky tušim že kenwod nebo tak něco tak mě napadlo pokusit se sehnat nějaký univerzáli z druhovýroby. No a Štangl mi je našel...Miroslav Fiala píše:Tak to je good ! Kde jsi sehnal? Pochlub se
Sice to neni žádná kvalita ale daleko lepší než kupovat nějaký starší a dráž, no ne:) Pecka je prostě to že je všude jen jeden rozměr u tohohle typu:)