Jinak ty paraboly jdou sehnat cire na ebay za 1000k i s postovnym. Jo a jedny mam doma, jsou Leňulky, tak ji napis a domluv se s ni, ale nevim mozna si je chce nechat

ja ja, jsou k mani, nepotrebuju je, kdyz nekomu udelaji sluzbu, prosimja_ma píše:Takt to je teda masakr, kdyz si vezmes kolik ma takova zarovka zivotnost, tak je to takrka k nepochopeni![]()
Jinak ty paraboly jdou sehnat cire na ebay za 1000k i s postovnym. Jo a jedny mam doma, jsou Leňulky, tak ji napis a domluv se s ni, ale nevim mozna si je chce nechat
Jednooky bandita.Devils. píše:Jsem mu psal ale neozývá se a mě se nechce jezdit jen s jednim světlem dlouho:)Miroslav Fiala píše:to devils : Tygr Ti tady psal, že Ti je prodá, tak mu dej vědět a domluvte se. Já jsem kupoval jedno světlo ještě před tím, než jsem poznal tyto stránky od nějakého borca z Čech, který vlastní nějaký vrakáč a pltil jsem 1 500,- za kus, tak že mazec !!! Přeji lepší kup !
Ruku do ohne za to nedam, ale mely by byt stejne jako v Celde, protoze jak je znamo daj se dat i do Supry, Nissana, MR2, Hondy takze i do Corroly by pasovat meli, pac japonci nejsou blby aby vyrabeli vic rozmeru. Rozmer kdyz budes opravdu chtit tak ti zmerim, jen sem linej dojit do garazeTonda píše:Když už jsme u těch parabol.Mohl by mi někdo zmněřit rozmněry.Mám tu Corollu s těma mrkačkama a celkem by mi bodlo když by pasovaly s Celici.Páč čiré jsou čiré že ehmDíky za míry předem.
No po zjištění že se ty paraboly používali na hondy mitsubishi nějaký dodávky tušim že kenwod nebo tak něco tak mě napadlo pokusit se sehnat nějaký univerzáli z druhovýroby. No a Štangl mi je našel...Miroslav Fiala píše:Tak to je good ! Kde jsi sehnal? Pochlub se