Jak může být těžké vyměnit žárovku, kdo poradí ?

vše ohledně modelové řady Celica
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Takt to je teda masakr, kdyz si vezmes kolik ma takova zarovka zivotnost, tak je to takrka k nepochopeni :shock:
Jinak ty paraboly jdou sehnat cire na ebay za 1000k i s postovnym. Jo a jedny mam doma, jsou Leňulky, tak ji napis a domluv se s ni, ale nevim mozna si je chce nechat :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

to cumim

Příspěvek od micron »

Ne Japonci, ale Amíci musej mít něco extra :lol: to je fakt vynález :-) no mně přebejvá 1 standard Koito pravá parabola.... 250,- ... viz rubrika co nám přeb + chyb. žárovka je v ceně :lol: můžu jí vyfotit, kdybys měl zájem. I když čirý sou čirý že :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

byl jsem asi první tady z fora, s kým .Devils. o tom mluvil, taky jsem mu moc nerozuměl dokud mi neposlal ty fotky... holt amíci mají asi víc peněz, že mění rovnou celý paraboly :D:D nebo aby jim tam nenatekla slaná voda když je přepravovali lodičkama z jpn do usa?? ;)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Hoši a děvčata tak to je opravdu síla.Ten kdo tohle vynalezl si zaslouží nakopat do vajec :sneaky: ......přinejmenším. :twisted:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

jeste,ze nedelaj cele auto z jednoho kusu :lol:
celica 1,6
Miroslav Fiala
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miroslav Fiala »

a nebo by mohli dělat v kuse celá kola :lol: Sjedeš pneu a musíš si koupit celé kolo včetně elektronu!!! No každopádně je to drs ! :wink:
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

ja_ma píše:Takt to je teda masakr, kdyz si vezmes kolik ma takova zarovka zivotnost, tak je to takrka k nepochopeni :shock:
Jinak ty paraboly jdou sehnat cire na ebay za 1000k i s postovnym. Jo a jedny mam doma, jsou Leňulky, tak ji napis a domluv se s ni, ale nevim mozna si je chce nechat :wink:
ja ja, jsou k mani, nepotrebuju je, kdyz nekomu udelaji sluzbu, prosim :)
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

.Devils. píše:
Miroslav Fiala píše:to devils : Tygr Ti tady psal, že Ti je prodá, tak mu dej vědět a domluvte se. Já jsem kupoval jedno světlo ještě před tím, než jsem poznal tyto stránky od nějakého borca z Čech, který vlastní nějaký vrakáč a pltil jsem 1 500,- za kus, tak že mazec !!! Přeji lepší kup ! :lol:
Jsem mu psal ale neozývá se a mě se nechce jezdit jen s jednim světlem dlouho:)
Jednooky bandita :lol: :lol: jinak amici to rvali kam to slo H.Prelude to ma taky-je to hodne divny styl 8)
Kdyby nahodou nekomu chybeli na 4g ja je mam i s mrkackama.
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

no u amíku je to klasika, ono totiž toto světlo má jinačí lom paprsku, je prvdou že je s ním lépe vidět, jenomže proto to nedovoluje konstrukčně vyřešit měnící žárovkou.

Jo a podle toho co jsem se dozvěděl o této skutečnosti na Dekře, tak v americe ta parabola stojí o něco málo víc než u nás žárovka, prý to vychází jako by u nás stálo cca 400Kč, takže asi proto tam dělají tyto věci :lol:
RAV4 D-CAT
.Devils.
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .Devils. »

Tak už mám vyřešenej problém s parabolama...US verze jsem vyměnil za EU verzi a jedna parabola mě vyšla na 400 a to NOVÁ!!!
Miroslav Fiala
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miroslav Fiala »

Tak to je good ! Kde jsi sehnal? Pochlub se :D
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Když už jsme u těch parabol.Mohl by mi někdo zmněřit rozmněry.Mám tu Corollu s těma mrkačkama a celkem by mi bodlo když by pasovaly s Celici.Páč čiré jsou čiré že ehm :lol: Díky za míry předem. :wink:
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Tonda píše:Když už jsme u těch parabol.Mohl by mi někdo zmněřit rozmněry.Mám tu Corollu s těma mrkačkama a celkem by mi bodlo když by pasovaly s Celici.Páč čiré jsou čiré že ehm :lol: Díky za míry předem. :wink:
Ruku do ohne za to nedam, ale mely by byt stejne jako v Celde, protoze jak je znamo daj se dat i do Supry, Nissana, MR2, Hondy takze i do Corroly by pasovat meli, pac japonci nejsou blby aby vyrabeli vic rozmeru. Rozmer kdyz budes opravdu chtit tak ti zmerim, jen sem linej dojit do garaze :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
.Devils.
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .Devils. »

Miroslav Fiala píše:Tak to je good ! Kde jsi sehnal? Pochlub se :D
No po zjištění že se ty paraboly používali na hondy mitsubishi nějaký dodávky tušim že kenwod nebo tak něco tak mě napadlo pokusit se sehnat nějaký univerzáli z druhovýroby. No a Štangl mi je našel...
Sice to neni žádná kvalita ale daleko lepší než kupovat nějaký starší a dráž, no ne:) Pecka je prostě to že je všude jen jeden rozměr u tohohle typu:)
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

JJ díky moc.A nevíte o nějakých čirých jak tu někdo psal?Kdyžtak mi hoďte prosím vás odkaz.Asi kůpím.Teť záleží na ceně. :? Zase jsme u peněz :(

TO .Devils. No za 400,- je to super cena.Tak ať dlouho slouží :wink:
Odpovědět

Zpět na „Celica“