tonovani autoskel

vše ohledně modelové řady Corolla
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

jen takovej postřeh:) pokovení je sice hezčí, často i kvalitnější, možná se i hůř poškrábe atd... ,ale když vám někdo bdue chtít rozbít okýnko a vzít rádio, tak ho ten stříbrnej nádech skla nezastaví, kde žto fólie mu to zvládne pěkně stížit:) nebo si to dost možná rovnou rozmyslí
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Milan
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milan »

Tonda píše:Máš recht.To je nějak moc levné.To je jak cena za komačů.Jestli to není za jedno sklo.A jestli to fakt jde sundat,tak je to super!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Asi to bude jen za jedno okno.Já je totiž pokovený mám.Je to fakt super.Hlavně mám takovej postřeh že v autě kde byly folie bylo v noci prd vidět.Ale to pokovení je trochu jiný ve dne je to super jako zrcadlo,ale v noci je to jen o trochu tmavší než normální.Jenže jdu v srpnu na STK a nevím jak se na to budou tvářit.Tak sonduju jestli to jde dolů.
Corolla Verso 2,0 D-4D 66kw
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

A ty jsi si tam nechal dát tmavší odstín bez atestu?Asi jo,jinak by jsi ho měl a byl v poho.Jakej stpeň zatmavení tam máš?
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Milan
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milan »

Nn to auto s foliema nebylo moje.Já mám pokovení,ale na autě už bylo,když sem ho kupoval.Tak nevím jakej stupeň tam je. :roll:
Corolla Verso 2,0 D-4D 66kw
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
WTE-greenfa
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WTE-greenfa »

a) si zajed k nekam kde to delají - jistě vyjde levněji to nechat "legalizovat" za bakšiš než sundávat a opět dávat
b) na tyhle naše "oldskůly" je sada skel na vraku cca.2-3 tisic max - jedno dopoledne a jsou dole, jedno odpoledne a jsou zpět - a STK OK.- jen to zadní - to už bude krapet problem - proto volim možnost a) a domluvu s výsledným lejstrem u tvůrců(i když né toho tvého zatmavení :) )

jinak měl jsem i pokovené skla - trochu problem je chytat stejný odstín 2x - ale zdálo se mi že to líp chytá teplo než folie, ty máme ted na druhym aute (vsechny skla krom předku)
celica 97 super black&white edition
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Když by někdo z vás přece jen chtěl lepit sám,tak tady je návod http://www.autodoplnky.cz/montaze/slunecni-folie/ :wink:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Odpovědět

Zpět na „Corolla“