tonovani autoskel
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jen takovej postřeh:) pokovení je sice hezčí, často i kvalitnější, možná se i hůř poškrábe atd... ,ale když vám někdo bdue chtít rozbít okýnko a vzít rádio, tak ho ten stříbrnej nádech skla nezastaví, kde žto fólie mu to zvládne pěkně stížit:) nebo si to dost možná rovnou rozmyslí

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Milan
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Asi to bude jen za jedno okno.Já je totiž pokovený mám.Je to fakt super.Hlavně mám takovej postřeh že v autě kde byly folie bylo v noci prd vidět.Ale to pokovení je trochu jiný ve dne je to super jako zrcadlo,ale v noci je to jen o trochu tmavší než normální.Jenže jdu v srpnu na STK a nevím jak se na to budou tvářit.Tak sonduju jestli to jde dolů.Tonda píše:Máš recht.To je nějak moc levné.To je jak cena za komačů.Jestli to není za jedno sklo.A jestli to fakt jde sundat,tak je to super!!!!!!!!!!!!!!!!!
Corolla Verso 2,0 D-4D 66kw
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
- WTE-greenfa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
a) si zajed k nekam kde to delají - jistě vyjde levněji to nechat "legalizovat" za bakšiš než sundávat a opět dávat
b) na tyhle naše "oldskůly" je sada skel na vraku cca.2-3 tisic max - jedno dopoledne a jsou dole, jedno odpoledne a jsou zpět - a STK OK.- jen to zadní - to už bude krapet problem - proto volim možnost a) a domluvu s výsledným lejstrem u tvůrců(i když né toho tvého zatmavení
)
jinak měl jsem i pokovené skla - trochu problem je chytat stejný odstín 2x - ale zdálo se mi že to líp chytá teplo než folie, ty máme ted na druhym aute (vsechny skla krom předku)
b) na tyhle naše "oldskůly" je sada skel na vraku cca.2-3 tisic max - jedno dopoledne a jsou dole, jedno odpoledne a jsou zpět - a STK OK.- jen to zadní - to už bude krapet problem - proto volim možnost a) a domluvu s výsledným lejstrem u tvůrců(i když né toho tvého zatmavení

jinak měl jsem i pokovené skla - trochu problem je chytat stejný odstín 2x - ale zdálo se mi že to líp chytá teplo než folie, ty máme ted na druhym aute (vsechny skla krom předku)
celica 97 super black&white edition
Když by někdo z vás přece jen chtěl lepit sám,tak tady je návod http://www.autodoplnky.cz/montaze/slunecni-folie/ 

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...