Název pro nástupce 888gen C3LICA

vše ohledně modelové řady Celica

preferujesh u auta "jméno" nebo "kod"?

NAME
7
100%
CODE
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 7

Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Pavo.B. píše:jak se to cte nam muze rict jen rodily japonec preci ne ??, tak nejakyho sezente, ale chytryho, ne ze zajdete do prvniho bistra nebo na trh, a tam pozor nejsou japonci, to asi vite, bacha na to :lol:
tak rodily japonec rika selika :wink:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

greddy píše:čelda? :D to chudak auto...zni to na chudaka tak venisnicky :D neco jako venca :D
No dovol...teď jsem se asi urazila =))) a jak jí říkáš Ty? =) Furt mi to přijde lepší než Cecilka třeba, tak se jí taky hojně říká... a to je jak ta babka ze Slunce Seno =)) nebo to byla ta kráva...?! No, ať tak či tak, zlatej Venca =P =DDD
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ty kasicko vyderacska :D..ne ja ani nevim nijak ji nerikam..zase takovej vztah k autu nemam :)
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

taky řikám čelda... čelda rulez

nebo cecílie, bo cecilka :)

a když me vošmelí (kdyz jedu na benzinku(jel)) tak ji řikám šmelika.
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

greddy píše:ty kasicko vyderacska :D..ne ja ani nevim nijak ji nerikam..zase takovej vztah k autu nemam :)
nedokážu si představit, že bych měla jen auto... hrůzná představa =/

každý auto musí mít "jméno" - resp. spoň nick =)))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Artie píše:
greddy píše:ty kasicko vyderacska :D..ne ja ani nevim nijak ji nerikam..zase takovej vztah k autu nemam :)
nedokážu si představit, že bych měla jen auto... hrůzná představa =/

každý auto musí mít "jméno" - resp. spoň nick =)))
mno tak pro me auto plni ulohu jakozto stroj..na medovy reci mam pritelkyni takze nemam potrebu se bavit s autem :D to nemeni nic na tom ze chapu ze nekdo k nemu citovej vztah ma :) ja ho mam taky ale "zdravej" :D
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

greddy píše:mno tak pro me auto plni ulohu jakozto stroj..na medovy reci mam pritelkyni takze nemam potrebu se bavit s autem :D to nemeni nic na tom ze chapu ze nekdo k nemu citovej vztah ma :) ja ho mam taky ale "zdravej" :D
čkej, to vyznívá, jak kdyby ti, kteří mají jméno "pojmenovaný" byli nějací cvoci =DDD a to nikdo nejni =))) teda, všici tak trochu, no, ale to Ty taky, nemysli si, že jsi něco lepšího :lol: ale nevěřím, že dycky mluvíš o Celde jako o autě =)
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

tak u me se uz asi o zdravem citovem vztahu mluvit neda, ale se "vCelkou" jak ji rikam si nevykladam, ikdyz obcas :oops: :lol:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Artie píše:neci rejpat, ale wiki říká "coelica ['koilika]" =) ale když člověk mrkne po webu, tak ještě nabízí jako možnost španělské slovo "célico" což znamená to stejný, takže ono je to otázkou =))
zrovna důkaz že ani wiki neumí bet neomylná, páč já se v >>žádnym<< případě mýlit nemohu :lol:
Artie píše:Furt mi to přijde lepší než Cecilka třeba, tak se jí taky hojně říká... a to je jak ta babka ze Slunce Seno =))
wopatrně na ta slova :) , těch co jí řikáme Cecilka(je to hrozný já vim) je tu nejspíš víc :wink:
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

garfielld píše:zrovna důkaz že ani wiki neumí bet neomylná, páč já se v >>žádnym<< případě mýlit nemohu :lol:
promiň, promiň, moje chyba, moje chyba :lol: :lol: :lol:
garfielld píše:wopatrně na ta slova :) , těch co jí řikáme Cecilka(je to hrozný já vim) je tu nejspíš víc :wink:

já to nikomu neberu, ať si ji říká třeba puntíkatý podsvinče, když se mu to bude líbit, proč ne =)) jen když jsem to slyšela poprvé, tak mi úplně naskočila husí kůže...páč teda jako Cecilka mi na ní nesedí, ale samozřejmě proti gustu ;)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

:-)

Příspěvek od micron »

intergalactic sferum =Skyline, Eclipse, Celica= :lol: Ne chemickou školu nestuduju... z chemie mě vyhodili ze 2 gymplů...ale na posledním sem byl nejlepší ze třídy... mno opakování je matka modrosti... asi
Měl jsem 1/2 koláčku z hashe-dáreček a litr červenýho Sicil vína-pěkně vyjetý víno...to jo

Garfielld> Kelika = božská... taky si myslim, že to bude spíš z tý latiny než ze španělska... proč zrovna ze španělska... hmm a proč zrovna z latiny :-) KILLICA by taky šlo.... po opravdu libový noční jízdě řikám celice čičinka... "to se ti líbilo projížďka viď" a ona si tak hezky vrní a syčí... čičinkaaa... když se mi let líbil fakt extra... tak jí ještě pohladim po volantu, dostane pusu na volant a pak jeětě na střechu :oops: no prostě za tu radost co mi dává!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
maxino
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxino »

Jo taky jsem slysel to Selika bylo to nekde na nemcich a bylo to dost divny .. no jo jako vsichni nemci
Celica STI My love My life
Odpovědět

Zpět na „Celica“