tak rodily japonec rika selikaPavo.B. píše:jak se to cte nam muze rict jen rodily japonec preci ne ??, tak nejakyho sezente, ale chytryho, ne ze zajdete do prvniho bistra nebo na trh, a tam pozor nejsou japonci, to asi vite, bacha na to

tak rodily japonec rika selikaPavo.B. píše:jak se to cte nam muze rict jen rodily japonec preci ne ??, tak nejakyho sezente, ale chytryho, ne ze zajdete do prvniho bistra nebo na trh, a tam pozor nejsou japonci, to asi vite, bacha na to
No dovol...teď jsem se asi urazila =))) a jak jí říkáš Ty? =) Furt mi to přijde lepší než Cecilka třeba, tak se jí taky hojně říká... a to je jak ta babka ze Slunce Seno =)) nebo to byla ta kráva...?! No, ať tak či tak, zlatej Venca =P =DDDgreddy píše:čelda?to chudak auto...zni to na chudaka tak venisnicky
neco jako venca
nedokážu si představit, že bych měla jen auto... hrůzná představa =/greddy píše:ty kasicko vyderacska..ne ja ani nevim nijak ji nerikam..zase takovej vztah k autu nemam
mno tak pro me auto plni ulohu jakozto stroj..na medovy reci mam pritelkyni takze nemam potrebu se bavit s autemArtie píše:nedokážu si představit, že bych měla jen auto... hrůzná představa =/greddy píše:ty kasicko vyderacska..ne ja ani nevim nijak ji nerikam..zase takovej vztah k autu nemam
každý auto musí mít "jméno" - resp. spoň nick =)))
čkej, to vyznívá, jak kdyby ti, kteří mají jméno "pojmenovaný" byli nějací cvoci =DDD a to nikdo nejni =))) teda, všici tak trochu, no, ale to Ty taky, nemysli si, že jsi něco lepšíhogreddy píše:mno tak pro me auto plni ulohu jakozto stroj..na medovy reci mam pritelkyni takze nemam potrebu se bavit s autemto nemeni nic na tom ze chapu ze nekdo k nemu citovej vztah ma
ja ho mam taky ale "zdravej"
zrovna důkaz že ani wiki neumí bet neomylná, páč já se v >>žádnym<< případě mýlit nemohuArtie píše:neci rejpat, ale wiki říká "coelica ['koilika]" =) ale když člověk mrkne po webu, tak ještě nabízí jako možnost španělské slovo "célico" což znamená to stejný, takže ono je to otázkou =))
wopatrně na ta slovaArtie píše:Furt mi to přijde lepší než Cecilka třeba, tak se jí taky hojně říká... a to je jak ta babka ze Slunce Seno =))
promiň, promiň, moje chyba, moje chybagarfielld píše:zrovna důkaz že ani wiki neumí bet neomylná, páč já se v >>žádnym<< případě mýlit nemohu
garfielld píše:wopatrně na ta slova, těch co jí řikáme Cecilka(je to hrozný já vim) je tu nejspíš víc