tak rodily japonec rika selikaPavo.B. píše:jak se to cte nam muze rict jen rodily japonec preci ne ??, tak nejakyho sezente, ale chytryho, ne ze zajdete do prvniho bistra nebo na trh, a tam pozor nejsou japonci, to asi vite, bacha na to
Název pro nástupce 888gen C3LICA
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..

..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
- Artie
 - Navigátorka
 - Kontaktovat uživatele:

No dovol...teď jsem se asi urazila =))) a jak jí říkáš Ty? =) Furt mi to přijde lepší než Cecilka třeba, tak se jí taky hojně říká... a to je jak ta babka ze Slunce Seno =)) nebo to byla ta kráva...?! No, ať tak či tak, zlatej Venca =P =DDDgreddy píše:čelda?to chudak auto...zni to na chudaka tak venisnicky
neco jako venca
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

- Artie
 - Navigátorka
 - Kontaktovat uživatele:

nedokážu si představit, že bych měla jen auto... hrůzná představa =/greddy píše:ty kasicko vyderacska..ne ja ani nevim nijak ji nerikam..zase takovej vztah k autu nemam
každý auto musí mít "jméno" - resp. spoň nick =)))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 

mno tak pro me auto plni ulohu jakozto stroj..na medovy reci mam pritelkyni takze nemam potrebu se bavit s autemArtie píše:nedokážu si představit, že bych měla jen auto... hrůzná představa =/greddy píše:ty kasicko vyderacska..ne ja ani nevim nijak ji nerikam..zase takovej vztah k autu nemam
každý auto musí mít "jméno" - resp. spoň nick =)))
- Artie
 - Navigátorka
 - Kontaktovat uživatele:

čkej, to vyznívá, jak kdyby ti, kteří mají jméno "pojmenovaný" byli nějací cvoci =DDD a to nikdo nejni =))) teda, všici tak trochu, no, ale to Ty taky, nemysli si, že jsi něco lepšíhogreddy píše:mno tak pro me auto plni ulohu jakozto stroj..na medovy reci mam pritelkyni takze nemam potrebu se bavit s autemto nemeni nic na tom ze chapu ze nekdo k nemu citovej vztah ma
ja ho mam taky ale "zdravej"

- garfielld
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

zrovna důkaz že ani wiki neumí bet neomylná, páč já se v >>žádnym<< případě mýlit nemohuArtie píše:neci rejpat, ale wiki říká "coelica ['koilika]" =) ale když člověk mrkne po webu, tak ještě nabízí jako možnost španělské slovo "célico" což znamená to stejný, takže ono je to otázkou =))
wopatrně na ta slovaArtie píše:Furt mi to přijde lepší než Cecilka třeba, tak se jí taky hojně říká... a to je jak ta babka ze Slunce Seno =))

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Artie
 - Navigátorka
 - Kontaktovat uživatele:

promiň, promiň, moje chyba, moje chybagarfielld píše:zrovna důkaz že ani wiki neumí bet neomylná, páč já se v >>žádnym<< případě mýlit nemohu
garfielld píše:wopatrně na ta slova, těch co jí řikáme Cecilka(je to hrozný já vim) je tu nejspíš víc
já to nikomu neberu, ať si ji říká třeba puntíkatý podsvinče, když se mu to bude líbit, proč ne =)) jen když jsem to slyšela poprvé, tak mi úplně naskočila husí kůže...páč teda jako Cecilka mi na ní nesedí, ale samozřejmě proti gustu

- micron
 - Fantom fóra
 - Kontaktovat uživatele:

:-)
intergalactic sferum =Skyline, Eclipse, Celica=  
  Ne chemickou školu nestuduju... z chemie mě vyhodili ze 2 gymplů...ale na posledním sem byl nejlepší ze třídy... mno opakování je matka modrosti... asi 
Měl jsem 1/2 koláčku z hashe-dáreček a litr červenýho Sicil vína-pěkně vyjetý víno...to jo
Garfielld> Kelika = božská... taky si myslim, že to bude spíš z tý latiny než ze španělska... proč zrovna ze španělska... hmm a proč zrovna z latiny
 KILLICA by taky šlo.... po opravdu libový noční jízdě řikám celice čičinka... "to se ti líbilo projížďka viď" a ona si tak hezky vrní a syčí... čičinkaaa... když se mi let líbil fakt extra... tak jí ještě pohladim po volantu, dostane pusu na volant a pak jeětě na střechu  
 no prostě za tu radost co mi dává!

Měl jsem 1/2 koláčku z hashe-dáreček a litr červenýho Sicil vína-pěkně vyjetý víno...to jo
Garfielld> Kelika = božská... taky si myslim, že to bude spíš z tý latiny než ze španělska... proč zrovna ze španělska... hmm a proč zrovna z latiny
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++