Aley píše:To rozhodně souhlas. Dle nákresu vidím, že parkovací a potkávací světla se zapínají spojením signálového vodiče se zemí a tam stačí společné relé s jednou diodou. Naopak to panel-relay spíná silový vodič 12V přes 7.5A pojistku - i na fotkách je vidět, že šedý drát je tlustý.

To ano, ony jsou přes něj napájeny podsvětlovací žárovky a ledky ve všech ovládacích prvcích, takže nějaký proud tam poteče...
Ještě jsem si vzpomněl: Dodatečně mě pak napadlo, že by se PANEL Relay mohlo sepnout až při rozsvícení hlavních světel, ne jen parkovaček, teoreticky by mělo stačit připojit katodu D1 na pin 8 místo 13 konektoru E60 levé páčky. Ale už se mi v tom nechtělo znovat vrtat, tak jsem to nijak podrobně neanalyzoval, jestli tam není někde nějaká zrada.
Totiž kroužek pro zapnutí zadní mlhovky má mechanický blok (aspoň u mé verze) a dá se otočit, jen když je pootočená i páčka zapnutí světel, takže abych mohl zapnout zadní mlhovku, musim zapnout aspoň parkovačky (což je myslím podle vyhlášky správně, možná dokonce musí svítit i přední světla, ale tady stejně už svítí kvůli dennímu svícení), ale tím mi zhasne palubka a ve dne je blbě vidět. Kdyby se to takhle upravilo, tak by stačilo nechat zapnuté parkovačky, to mlhovka určitě zůstane zapnutá, a palubka by pořád svítila naplno.