Podle mě je to relé tady jsou tam pojistky a nějaká relátka.
ctirad píše:Kdyz mi reknes kam se podivat, tak to zjistim. Mam to tam od puvodniho majitele.
Jsem si to myslel ze to maj blbe udelany v tom programu workshop, je to vlastne programek uplne na hovno.dik za vysvetleni.aevn píše:to na fotkách je řídící jednotka klimatizace, se světlama nemá nic společnýho. Jestli potřebuješ automaticky rozsvěcet světla tak tam musíš něco dodělat, tvoje corolla nemá žádný relé nebo patici kam se dá něco strčit a je to.
Podle toho kdy světla chceš rozsvítit můžeš použít několik způsobů - relé připojené ke kontaktům spínací skříňky (i se zpožďovačem), kontrolky mazání nebo dobíjení. Můžeš použít pípátko, které tě po nastartování upozorní, že nemáš rozsvíceno. Můžeš si zajít přímo koupit nějaký modul na rozsvěcení světel, ale dráty kam ho připojit si stejně musíš najít sám.
Je to tak a rele i navod k zapojeni jsou soucasti baleniPalos píše:Jde spíš o to jak to tam umístit jestli to tam bude držet, bude potřeba asi udělat ještě nějaký spešl držáky. Jinak jak jsem pochopil tak se to napojí na elektriku normálních světel a taky na spínačku(tam jsem si už přidělával Alarm) takže když sepneš spínačku tak se to rožne aj ak zapneš světla tak se to vypne,samozřejmě přes to relé co k tomu dodávaj.Asi tak to bude myslim