Corolla E11 po faceliftu - denní světla

vše ohledně modelové řady Corolla
konik
Řidič

Příspěvek od konik »

Obrázek

Podle mě je to relé tady jsou tam pojistky a nějaká relátka.
Corolla E11 1.8 16V 81kw 4WD
ctirad
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ctirad »

Tak musím všechny zklamat. Pod tou krytkou nic není. Od vypinače jde dvoulinka dolů, vpravo kolem pojistek a dál někam pod volant a rozebírat palubku se mi nechce. Zvuk relé je ale každopádně slyšet odněkud z prostoru před řidičem. Snaha byla :(
petrumr
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrumr »

http://www.toyota.cz/sluzby-zakaznikum- ... 0601a.html kdo má problém? :idea:to není špatný,když někdo kupuje,tak tam zajet,je to levnější jak na stk.
toyota corolla 4E FE 65kW
Palos
Manager Týmu

Příspěvek od Palos »

ctirad píše:Kdyz mi reknes kam se podivat, tak to zjistim. Mam to tam od puvodniho majitele.

Že se k tomu zase vracim ale nemohl by jsi vyzkoušet jestli náhodou taky nedělá něco toto relé(viz obrázky) já to zkoušel mě to nedělá nic, ale pokud máš auto který to mělo originál udělaný to svícení tak by to mohlo být ono,aspoň trochu doufám,nemusíš rozdělávat kastlik u spolujezdce (ruka se tam vejde pokud nemáš obří) a zkus tu svorkovnici odpojit. dík za pokus

Obrázek

Obrázek

Obrázek
EX:Toyota Corolla E 11 1.3 Compact 63 KW/120 Nm
aevn
Řidič

Příspěvek od aevn »

to na fotkách je řídící jednotka klimatizace, se světlama nemá nic společnýho. Jestli potřebuješ automaticky rozsvěcet světla tak tam musíš něco dodělat, tvoje corolla nemá žádný relé nebo patici kam se dá něco strčit a je to.
Podle toho kdy světla chceš rozsvítit můžeš použít několik způsobů - relé připojené ke kontaktům spínací skříňky (i se zpožďovačem), kontrolky mazání nebo dobíjení. Můžeš použít pípátko, které tě po nastartování upozorní, že nemáš rozsvíceno. Můžeš si zajít přímo koupit nějaký modul na rozsvěcení světel, ale dráty kam ho připojit si stejně musíš najít sám.
Palos
Manager Týmu

Příspěvek od Palos »

aevn píše:to na fotkách je řídící jednotka klimatizace, se světlama nemá nic společnýho. Jestli potřebuješ automaticky rozsvěcet světla tak tam musíš něco dodělat, tvoje corolla nemá žádný relé nebo patici kam se dá něco strčit a je to.
Podle toho kdy světla chceš rozsvítit můžeš použít několik způsobů - relé připojené ke kontaktům spínací skříňky (i se zpožďovačem), kontrolky mazání nebo dobíjení. Můžeš použít pípátko, které tě po nastartování upozorní, že nemáš rozsvíceno. Můžeš si zajít přímo koupit nějaký modul na rozsvěcení světel, ale dráty kam ho připojit si stejně musíš najít sám.
Jsem si to myslel ze to maj blbe udelany v tom programu workshop, je to vlastne programek uplne na hovno.dik za vysvetleni.
dejavu
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejavu »

V pondělí jsem objednaný do servisu na to "udělátko" co pak za mně bude celý den svítit :) Tak pak mrknu, co tam přibylo a dám vědět... Na to relé jsem se ptal a prý nic takového není... Tak nefim...
Palos
Manager Týmu

Příspěvek od Palos »

No jo není no co se daá dělat, koupim ty světla pro denní svícení od Helly a budu mít klid,je to asi stejně na pořád takže mě ty 2 tisíce nezabijou, a až budu auto prodávat tak je vyndám a zadělám na další Toyotu :D
dejavu
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejavu »

A jak to vypada? Myslím ty světýlka co si chceš pořídit :)
Palos
Manager Týmu

Příspěvek od Palos »

Já myslim že se to tu už probíralo,ale asi jen na Celicach,myslim že ten kdo nemá mlhovky jako já tak to bude s těma světýlkama vypadat i líp

http://www.hella.cz/prisl/taglicht/index.htm

http://motozurnal.centrum.cz/motoporadn ... ml?id=4169
dejavu
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejavu »

Hmmm... vypadá to dobře - i s tím nízkým příkonem :) Otázkaje, jestli to bude i na naši toyotku - taky nemám mlhovky...
Palos
Manager Týmu

Příspěvek od Palos »

Jde spíš o to jak to tam umístit jestli to tam bude držet, bude potřeba asi udělat ještě nějaký spešl držáky. Jinak jak jsem pochopil tak se to napojí na elektriku normálních světel a taky na spínačku(tam jsem si už přidělával Alarm) takže když sepneš spínačku tak se to rožne aj ak zapneš světla tak se to vypne,samozřejmě přes to relé co k tomu dodávaj.Asi tak to bude myslim
Slam
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slam »

Já to nakonec vzdal a nechal si namontovat dajaké bazmek, které rožne světla po nastartování. Naprali ho pod pojistky v kabině do prostoru pod krytem podběhu...
Slam

EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06

RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Palos píše:Jde spíš o to jak to tam umístit jestli to tam bude držet, bude potřeba asi udělat ještě nějaký spešl držáky. Jinak jak jsem pochopil tak se to napojí na elektriku normálních světel a taky na spínačku(tam jsem si už přidělával Alarm) takže když sepneš spínačku tak se to rožne aj ak zapneš světla tak se to vypne,samozřejmě přes to relé co k tomu dodávaj.Asi tak to bude myslim
Je to tak a rele i navod k zapojeni jsou soucasti baleni :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Palos
Manager Týmu

Příspěvek od Palos »

Jo a kde jsi to kupoval a za kolik?
Odpovědět