Což třeba u bílé si nejsem jist, jestli by fungovalo, protože "bílá LED" v podstatě neexistujemaxwell píše:Stačí povrch LED diody přejet jemným šmirglem a rázem se stane z bodové diody rozptylka
Budíky T22
Toyota Avensis T221R 1998
7A-FE, 1.8 Petrol
Po Fucusu (05) a Citroenu C2 (05) je Avensis hódně příjemná změna
7A-FE, 1.8 Petrol
Přiznávám, že tak moc se v tom neorientuju. Jen vím, že bílá není bílá, i když bíle svítí
. Pro mě je podstatný, že to svítí 
Já jsem tam vrátil žárovičky, zelená taky není špatná. Dodělám si osvětlení pod palubku a přihrádky pod popelníkem a budu happy. LEDkama
Já jsem tam vrátil žárovičky, zelená taky není špatná. Dodělám si osvětlení pod palubku a přihrádky pod popelníkem a budu happy. LEDkama
7A-FE, 1.8 Petrol
7A-FE, 1.8 Petrol
Samozřejmě, že dá..U starších modelů, udávala barvu ta nasazená šprcka, u novějších barva diody...Jen je třeba vyměnit i podsvícení všude a je to dost náročný...hlaně nic nezprasit
Já to dělal třeba u Cariny, ale u LED pak nefunguje regulace podsvícení, muselo by se to upravit, ale k tomu jsem se nedostal...
Auris Touring Sport Hybrid, Style
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex
Jenže ta "šprcka" je jen na žárovičkách pro LCD, na těch větších pro budíky to je řešený zeleným filtrem, který je přímo na budících z druhý strany. To je právě ten problém. Pokud by to bylo všude řešeno tou "šprckou", tak by to byla sranda májová. Takhle je ale problém s jasností podsvícení, protože když dám pod LCD modrou LED, září to jak prase a možnost regulace je minimální. Naopak, pokud dám modrý LED na budíky, tak fůru světla "sežere" právě ten zelený filtr a budíky jsou pak podsvíceny minimálně 
7A-FE, 1.8 Petrol
7A-FE, 1.8 Petrol
Ano, to je to, co jsem měl na mysli tím "zeleným filtrem". jen jsem to bral moc zeširokaNohis píše:Změnit barva se dá přímo jedině změnou ciferníků za nějaké alternativní, protože v origo je v nich zatavená zelená fólie. Ale jako když do toho pošleš silné modré diody, tak to do modra svítit bude, ale nebude to asi moc hezké. Navíc ručičky počítají s bílým světlem.
7A-FE, 1.8 Petrol
7A-FE, 1.8 Petrol
aha, no děla jsem to jen na carině...jestli je na ave zelenej filtr tak to je smolíkDamillo píše:Jenže ta "šprcka" je jen na žárovičkách pro LCD, na těch větších pro budíky to je řešený zeleným filtrem, který je přímo na budících z druhý strany. To je právě ten problém. Pokud by to bylo všude řešeno tou "šprckou", tak by to byla sranda májová. Takhle je ale problém s jasností podsvícení, protože když dám pod LCD modrou LED, září to jak prase a možnost regulace je minimální. Naopak, pokud dám modrý LED na budíky, tak fůru světla "sežere" právě ten zelený filtr a budíky jsou pak podsvíceny minimálně
Auris Touring Sport Hybrid, Style
Re: Budíky T22
víte někdo označení žárovek v budikach T22? čísla jsem podle katalogu našel ale nikde není označení patice..