Samolepici SPZ

vše ohledně modelové řady Celica
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

:lol: :lol: :lol: :lol: víte vůbec co mě to stálo nervů a úsilí... moře mnogooooo :lol: :lol: :lol: :lol: a co nechci je to, aby to dělali všichni... mě si prostě nevšímaj a i kdyby jo... nemaj šanci.... faktem je že se na 5/6g nehoděj a překážej tam... já sem řek pár lidem na srazu jak na to... pár lidem když mě zkouřili a oalkoholovali :lol: a řeknu to jen zase na srazu jinak ne. A každej kdo to bude vědět, bude vědět, že to nesmí říct dál, ale stejně bude riskovat než dostane papír černý na bílým a nebude blbej... neni to easy ale nic to nestojí... tedy jen výslech, inteligenci a rozum. taková zkouška... jako když jde člověk na zkoušku na VS. podobný... nervous :lol: akce pak by se totiž mohlo stát to, že by to nějakej modrej nebo oranžovej exot změnil a už by to nebyla taková prča--- kdyby to zkoušel každej jeliman se škodkou- ty musej platit :lol: A TUZEŘI TAKY a na mojí spz si nikdo nenačerpá ani mililitr benzinu... heh :lol: je totiž v depositu u mě doma...i když vlastně neni... hihihi
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

martin.matess píše:
cera píše:Docela se mi libi jak to maji dělane Alfy 156, to znamena na leve straně blatniku, na specialni podložce...možna, kdyby jsem chtěl davat novy naraznik, take bych to zkusil...
no na blatníku by byla naprd (z boku) mají jí na nárazníku ale to nic vím jak si to myslel jen semsi musel rejpnout,

jinak od jakživa na celicách a všech autech mám spz bez podložky a mám ji pěkně naohýbanou podle tvaru auta takže to vypadá skoro jak nálepka a přitom nic neporušuji, a policie ?? nic :)
No jo, myslel jsem na narazniku...Bez podložky to bude vypadat určitě lip, ale ta SPZ je nova a je mi ji Liiiiito vrtat...:cry:
Preatorian
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Preatorian »

Taky by mě zajímalo jestli je možný, že bych si dal SPZ na levou stranu nárazníku. Uprostřed na rámečku se mi fakt nezamlouvá a dole by zas bránila přívodu vzduchu k chladiči. Máte někdo zkušenost s tím jak se na to policie tváří, když je takhle na boku nárazníku a bez rámečku?
Celica 6.g. 1.8 červená "MIKAELA"
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

ja myslim ze ne moc dobre, protoze auta ktere to maji na boku to maji z vyroby a nebo schvalene dodatecne (nevim kde ani dalsi podrobnosti), me se to taky libi, ale dotovat tu bandu rozhodne v planu nemam, takze to neresim.
Ale mohl bys to vyzkouset a pak echo :D
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

To cera: neblazni, ten kousek plechu i kdyz je novej tak za to nestoji aby si do nej nevrtal diry :lol: spis naopak stoji to za to jak to vypada bez ramecku :wink:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Já mám taky RZ bez rámečku a ani v ní nemám vyvrtané díry :D Je tvarovaná na nárazník a přilepená nějakým lepidlem made by bývalá Nemocnice na kraji Dobříše. Musím říct, že to mimi sluší fakt daleko víc :lol:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

preboha... vyserte se na to... jaký na straně, jaký malý... prostě žádný a bez vrtání :lol: :lol: :lol: sečkej času jako husa husabergu :lol: už se těšim až to prubnu... 500/550 husaberg s pásama na zimu... ještě sem motorku neřešil, ale tenhle pásoš bude brutální!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Lucinka píše:Já mám taky RZ bez rámečku a ani v ní nemám vyvrtané díry :D Je tvarovaná na nárazník a přilepená nějakým lepidlem made by bývalá Nemocnice na kraji Dobříše. Musím říct, že to mimi sluší fakt daleko víc :lol:
Takto bych neriskoval, duvěřovat osud SPZ nějakemu lepidlu...
Už jsem rozhodnout...když pojedu do servisu tak poprosim at mně to privrtaji timi motorovyma šroubama co pořad se serou...bude to drsne a take ušetřim na materialu.. :lol:
Vladas
Navigátor

Příspěvek od Vladas »

cera píše:
Lucinka píše:Já mám taky RZ bez rámečku a ani v ní nemám vyvrtané díry :D Je tvarovaná na nárazník a přilepená nějakým lepidlem made by bývalá Nemocnice na kraji Dobříše. Musím říct, že to mimi sluší fakt daleko víc :lol:
Takto bych neriskoval, duvěřovat osud SPZ nějakemu lepidlu...
Už jsem rozhodnout...když pojedu do servisu tak poprosim at mně to privrtaji timi motorovyma šroubama co pořad se serou...bude to drsne a take ušetřim na materialu.. :lol:
Souhlasim s Lucinkou, přilepyt a je klid. A když to nepřilepýš ňákým "herkulesem na papír" tak nemáš šanci ji ztratit :D
pito
Člen Týmu

Příspěvek od pito »

cafte,ked to dobre prilepite obojstranou paskou zatazenie 50kg tou najsilnejsou a stylom ramceku okolo tabulky a vnutro silikonom sklarsky tag je to na 200% a ak nekdo neveri ze to tam bude jag pribyte kludne se snim stavim ze ani fyzickou silou len tag lahko neodlepí:o) a k polisom mam to uz hodne dlho a casto zastavujú ma k sakru! No uprimne ked mam povedat si to tie zelene hlavy ani nevsimli . . A na Slovensku to ani neriesia myslim:o)tag 7gen.dotoho samo i tie ostatné"
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

jelikoz uz jsem ztratil druhou predni spz,dal jsem tam nalepovaci,policajti uz me kvuli tomu prudili,ale ja rekl,ze jsem ji akorat ztratil a tadyta je nouzova.samozrejme,ze mi bylo receno,ze se to nesmi tak jsem se zeptal jestli si mysli,ze je lepsi,abych lepsi jezdit bez spz a byl klid :lol:
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

dříve jsem měl nálepku pak origo SPZ trochu ohl bez rámečku a na konec jsem tam dal klasiku i s podložkou za ty problémy to nestálo :D :shock:
Avensis T22 D4D,r.v.10/01
Celica 2.0.GTi r.v.05/90
Obrázek
Vladas
Navigátor

Příspěvek od Vladas »

No a nebo 4vrták do aku vrtačky, udělat do každýho rohu díru. Vzít 4 nejtky a hotovka. Značka drží a krásně kopíruje linii nárazníku. Práce i s hledáním vercajku na 10minut :D
Odpovědět

Zpět na „Celica“