No jo, myslel jsem na narazniku...Bez podložky to bude vypadat určitě lip, ale ta SPZ je nova a je mi ji Liiiiito vrtat...martin.matess píše:no na blatníku by byla naprd (z boku) mají jí na nárazníku ale to nic vím jak si to myslel jen semsi musel rejpnout,cera píše:Docela se mi libi jak to maji dělane Alfy 156, to znamena na leve straně blatniku, na specialni podložce...možna, kdyby jsem chtěl davat novy naraznik, take bych to zkusil...
jinak od jakživa na celicách a všech autech mám spz bez podložky a mám ji pěkně naohýbanou podle tvaru auta takže to vypadá skoro jak nálepka a přitom nic neporušuji, a policie ?? nic
Takto bych neriskoval, duvěřovat osud SPZ nějakemu lepidlu...Lucinka píše:Já mám taky RZ bez rámečku a ani v ní nemám vyvrtané díryJe tvarovaná na nárazník a přilepená nějakým lepidlem made by bývalá Nemocnice na kraji Dobříše. Musím říct, že to mimi sluší fakt daleko víc
Souhlasim s Lucinkou, přilepyt a je klid. A když to nepřilepýš ňákým "herkulesem na papír" tak nemáš šanci ji ztratitcera píše:Takto bych neriskoval, duvěřovat osud SPZ nějakemu lepidlu...Lucinka píše:Já mám taky RZ bez rámečku a ani v ní nemám vyvrtané díryJe tvarovaná na nárazník a přilepená nějakým lepidlem made by bývalá Nemocnice na kraji Dobříše. Musím říct, že to mimi sluší fakt daleko víc
Už jsem rozhodnout...když pojedu do servisu tak poprosim at mně to privrtaji timi motorovyma šroubama co pořad se serou...bude to drsne a take ušetřim na materialu..