Samolepici SPZ
- micron
 - Fantom fóra
 - Kontaktovat uživatele:

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- cera
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

No jo, myslel jsem na narazniku...Bez podložky to bude vypadat určitě lip, ale ta SPZ je nova a je mi ji Liiiiito vrtat...martin.matess píše:no na blatníku by byla naprd (z boku) mají jí na nárazníku ale to nic vím jak si to myslel jen semsi musel rejpnout,cera píše:Docela se mi libi jak to maji dělane Alfy 156, to znamena na leve straně blatniku, na specialni podložce...možna, kdyby jsem chtěl davat novy naraznik, take bych to zkusil...
jinak od jakživa na celicách a všech autech mám spz bez podložky a mám ji pěkně naohýbanou podle tvaru auta takže to vypadá skoro jak nálepka a přitom nic neporušuji, a policie ?? nic
- Preatorian
 - Řidič
 - Kontaktovat uživatele:

Taky by mě zajímalo jestli je možný, že bych si dal SPZ na levou stranu nárazníku. Uprostřed na rámečku se mi fakt nezamlouvá a dole by zas bránila přívodu vzduchu k chladiči. Máte někdo zkušenost s tím jak se na to policie tváří, když je takhle na boku nárazníku a bez rámečku?

Celica 6.g. 1.8 červená "MIKAELA"

- micron
 - Fantom fóra
 - Kontaktovat uživatele:

preboha... vyserte se na to... jaký na straně, jaký malý... prostě žádný a bez vrtání  

sečkej času jako husa husabergu 
 už se těšim až to prubnu... 500/550 husaberg s pásama na zimu... ještě sem motorku neřešil, ale tenhle pásoš bude brutální!

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- cera
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

Takto bych neriskoval, duvěřovat osud SPZ nějakemu lepidlu...Lucinka píše:Já mám taky RZ bez rámečku a ani v ní nemám vyvrtané díryJe tvarovaná na nárazník a přilepená nějakým lepidlem made by bývalá Nemocnice na kraji Dobříše. Musím říct, že to mimi sluší fakt daleko víc
Už jsem rozhodnout...když pojedu do servisu tak poprosim at mně to privrtaji timi motorovyma šroubama co pořad se serou...bude to drsne a take ušetřim na materialu..
- Vladas
 - Navigátor

Souhlasim s Lucinkou, přilepyt a je klid. A když to nepřilepýš ňákým "herkulesem na papír" tak nemáš šanci ji ztratitcera píše:Takto bych neriskoval, duvěřovat osud SPZ nějakemu lepidlu...Lucinka píše:Já mám taky RZ bez rámečku a ani v ní nemám vyvrtané díryJe tvarovaná na nárazník a přilepená nějakým lepidlem made by bývalá Nemocnice na kraji Dobříše. Musím říct, že to mimi sluší fakt daleko víc
Už jsem rozhodnout...když pojedu do servisu tak poprosim at mně to privrtaji timi motorovyma šroubama co pořad se serou...bude to drsne a take ušetřim na materialu..
cafte,ked to dobre prilepite obojstranou paskou zatazenie 50kg tou najsilnejsou a stylom ramceku okolo tabulky a vnutro silikonom sklarsky tag je to na 200% a ak nekdo neveri ze to tam bude jag pribyte kludne se snim stavim ze ani fyzickou silou len tag lahko neodlepí:o) a k polisom mam to uz hodne dlho a casto zastavujú ma k sakru! No uprimne ked mam povedat si to tie zelene hlavy ani nevsimli . . A na Slovensku to ani neriesia myslim:o)tag 7gen.dotoho samo i tie ostatné"

jelikoz uz jsem ztratil druhou predni spz,dal jsem tam nalepovaci,policajti uz me kvuli tomu prudili,ale ja rekl,ze jsem ji akorat ztratil a tadyta je nouzova.samozrejme,ze mi bylo receno,ze se to nesmi tak jsem se zeptal jestli si mysli,ze je lepsi,abych lepsi jezdit bez spz a byl klid 

ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)

corolla e11 1,6 gt (81kw)