Samolepici SPZ
- Vazli
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Samolepici SPZ
http://www.aluramecky.cz/e-shop/spz-rz/ ... :877.eshop
Muzu si to dat na auto misto predni plechovy spz? nebo budou policajti drzkovat? (nelibi se mi na 7g odstavajici spzka)
Muzu si to dat na auto misto predni plechovy spz? nebo budou policajti drzkovat? (nelibi se mi na 7g odstavajici spzka)
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Samolepici SPZ
Kup raději plastovy rameček, jak bych to řekl...jednodušši, s tenšiho plastu, no vice ohybny a po krajich ho prišroubuj k plastove ohnute podložce, co maš namontovanou od vyrobce, a pak dej tam SPZ, bude ohnuta jako rameček a bude to vypadat lipVazli píše:http://www.aluramecky.cz/e-shop/spz-rz/ ... :877.eshop

-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- Javor
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Celi-johnny: tak to je docela luxus vypadá to decentně a efektně, zbyhaj se mi sliny
A microne pochlub se jak si to udělal
to by nás asi všechny docela zajímalo pokud to není nějaký spešl micronský tajemství
taky bych si to nechal na vCelce líbit ale nechci aby se na mě pak nějaký příslušník vyřádil..

A microne pochlub se jak si to udělal

Celica 2.0GTi 5g zvaná vCelka
-
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
Javor píše:Celi-johnny: tak to je docela luxus vypadá to decentně a efektně, zbyhaj se mi sliny![]()
A microne pochlub se jak si to udělalto by nás asi všechny docela zajímalo pokud to není nějaký spešl micronský tajemství
taky bych si to nechal na vCelce líbit ale nechci aby se na mě pak nějaký příslušník vyřádil..
taky na to koukam

- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak to udelej jak ja, prisroubuj znacku jen bez ramecku primo na naraznik a je to v klidu, jeste nikdy me za to nic nerekli
na 1,8me sem to tak mel vpredu i vzadu, na GTcku to mam jen vpredu a pekne tam pasly i puvodni diry z ramecku, vzadu se mi to nechtelo celkem zbytecne prevrtavat... ale samolepku bych si taky asi nelajznul
... a s temi ALU ramecky... jelikoz jim na webu schazeli pro 6.gen, tak jsem jim napsal, estli by byli schopni je zhotovit, nacez se ozvali s tim, at jim poslu foto pristrojovky a do druheho dne je meli na webu v nabidce a pak do 14 dni jsem mel ramecky doma
mam je uz namontovane a jak vypadaji se muzete mrknout v moji galerii v podpisu a na zivo jsou jeste lepsi, pekne to tu pristrojovku ozivi a i s nocnim osvitem to vypada o hodne lip, takze doporucuju
poslal jsem jim i fotky o ktere me poprosili, ale jak koukam, na web je jeste nedali... 

... a s temi ALU ramecky... jelikoz jim na webu schazeli pro 6.gen, tak jsem jim napsal, estli by byli schopni je zhotovit, nacez se ozvali s tim, at jim poslu foto pristrojovky a do druheho dne je meli na webu v nabidce a pak do 14 dni jsem mel ramecky doma

Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Znacky prinytovat pekne na narazniky a ramecky kdo chce usetrit tak tady
http://cccz.get-forum.net/cokoliv-na-te ... ol-t42.htm

"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
-
- Věčnej rejpal
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no na blatníku by byla naprd (z boku) mají jí na nárazníku ale to nic vím jak si to myslel jen semsi musel rejpnout,cera píše:Docela se mi libi jak to maji dělane Alfy 156, to znamena na leve straně blatniku, na specialni podložce...možna, kdyby jsem chtěl davat novy naraznik, take bych to zkusil...
jinak od jakživa na celicách a všech autech mám spz bez podložky a mám ji pěkně naohýbanou podle tvaru auta takže to vypadá skoro jak nálepka a přitom nic neporušuji, a policie ?? nic

http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw