Samolepici SPZ

vše ohledně modelové řady Celica
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Samolepici SPZ

Příspěvek od Vazli »

http://www.aluramecky.cz/e-shop/spz-rz/ ... :877.eshop

Muzu si to dat na auto misto predni plechovy spz? nebo budou policajti drzkovat? (nelibi se mi na 7g odstavajici spzka)
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

Mne bylo receno ze je to neschavaleno... tudiz ti za to muzou dat flastra...
Carlos Sainz limited 2468/5000
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

elviiis píše:Mne bylo receno ze je to neschavaleno... tudiz ti za to muzou dat flastra...
to je divny dit frajeri se supersportama to mivaj ale tak asi je netrapej pokuty:-D
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Samolepici SPZ

Příspěvek od cera »

Vazli píše:http://www.aluramecky.cz/e-shop/spz-rz/ ... :877.eshop

Muzu si to dat na auto misto predni plechovy spz? nebo budou policajti drzkovat? (nelibi se mi na 7g odstavajici spzka)
Kup raději plastovy rameček, jak bych to řekl...jednodušši, s tenšiho plastu, no vice ohybny a po krajich ho prišroubuj k plastove ohnute podložce, co maš namontovanou od vyrobce, a pak dej tam SPZ, bude ohnuta jako rameček a bude to vypadat lip :roll:
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

Taky jsem cetl, ze to neni povoleno. Taky by se ti mohlo stat kdyz narazis na hnupa, ktery rekne ze to spz neni a ze vlastne jezdis bez ni, v takovem pripade pul roku bez ridicaku + tucna pokuta
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

pokud mas napsano ze se na auto nedaji namontovat predni spz - jako to vetsina supersportu dnes ma , tak muzes - ale to asi nemas , jinak micron by ti mohl rict jak mu chteli dat pokutu za tu nalepku a jak to zahral do autu :D
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Celi-johnny »

Javor
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Celi-johnny: tak to je docela luxus vypadá to decentně a efektně, zbyhaj se mi sliny :P

A microne pochlub se jak si to udělal :) to by nás asi všechny docela zajímalo pokud to není nějaký spešl micronský tajemství 8) taky bych si to nechal na vCelce líbit ale nechci aby se na mě pak nějaký příslušník vyřádil..
Celica 2.0GTi 5g zvaná vCelka
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Celi-johnny »

Javor píše:Celi-johnny: tak to je docela luxus vypadá to decentně a efektně, zbyhaj se mi sliny :P

A microne pochlub se jak si to udělal :) to by nás asi všechny docela zajímalo pokud to není nějaký spešl micronský tajemství 8) taky bych si to nechal na vCelce líbit ale nechci aby se na mě pak nějaký příslušník vyřádil..

taky na to koukam :shock:
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Tak to udelej jak ja, prisroubuj znacku jen bez ramecku primo na naraznik a je to v klidu, jeste nikdy me za to nic nerekli :wink: na 1,8me sem to tak mel vpredu i vzadu, na GTcku to mam jen vpredu a pekne tam pasly i puvodni diry z ramecku, vzadu se mi to nechtelo celkem zbytecne prevrtavat... ale samolepku bych si taky asi nelajznul 8)

... a s temi ALU ramecky... jelikoz jim na webu schazeli pro 6.gen, tak jsem jim napsal, estli by byli schopni je zhotovit, nacez se ozvali s tim, at jim poslu foto pristrojovky a do druheho dne je meli na webu v nabidce a pak do 14 dni jsem mel ramecky doma :-) mam je uz namontovane a jak vypadaji se muzete mrknout v moji galerii v podpisu a na zivo jsou jeste lepsi, pekne to tu pristrojovku ozivi a i s nocnim osvitem to vypada o hodne lip, takze doporucuju :twisted: poslal jsem jim i fotky o ktere me poprosili, ale jak koukam, na web je jeste nedali... :?
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Znacky prinytovat pekne na narazniky a ramecky kdo chce usetrit tak tady :D http://cccz.get-forum.net/cokoliv-na-te ... ol-t42.htm
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

co se týká SPZ je to vyhláška č.341/2002Sb., musí být řádně připevněná a schváleného provedení, tzn. pouze tu co dává úřad. Nalepovací SPZ, neboli RZ mohou mít pouze sportovní vozidla, které to mají vyznačené v TP. :wink:
RAV4 D-CAT
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Docela se mi libi jak to maji dělane Alfy 156, to znamena na leve straně blatniku, na specialni podložce...možna, kdyby jsem chtěl davat novy naraznik, take bych to zkusil...
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

cera píše:Docela se mi libi jak to maji dělane Alfy 156, to znamena na leve straně blatniku, na specialni podložce...možna, kdyby jsem chtěl davat novy naraznik, take bych to zkusil...
no na blatníku by byla naprd (z boku) mají jí na nárazníku ale to nic vím jak si to myslel jen semsi musel rejpnout,

jinak od jakživa na celicách a všech autech mám spz bez podložky a mám ji pěkně naohýbanou podle tvaru auta takže to vypadá skoro jak nálepka a přitom nic neporušuji, a policie ?? nic :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

martin.matess píše: jinak od jakživa na celicách a všech autech mám spz bez podložky a mám ji pěkně naohýbanou podle tvaru auta takže to vypadá skoro jak nálepka a přitom nic neporušuji, a policie ?? nic :)
Taky to mam bez podlozek, je to hezci :)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Odpovědět

Zpět na „Celica“