Na zacatku jsem mel 505...a po ujeti 300km uz mam 295...cili celkovy soucet 595...jsem zvedav, kam az to dojde

Napájení připojím jednoduše-vedu kabel nad volantem (pod přístrojovkou - je tam taková zástěrka kvůli polohování volantu - tak to strčím pod ní a potom vedu kabel po straně středového panelu (dvě průhledný samolepky) a výsledek.....navigaci mám těsně před očima a nezabírá výhled z čelního okna.hasicm píše:A jak připojíš napájení? Já mám navigaci v PDA, takže menší displej a držák jsem dal na přední sklo. Není to ideální, ale nemám s tím problém, je dobře slyšet a přehledná je taky.
Zajel jsem na Toyotu a za cca 700Kc a 30 min casu me v toyote zapojili nabijeni navigace pod palubovkou. Navigaci mam na prednim skle v levo a dobijeci kablik je vyveden v mezere mezi plasty u maleho bocniho okinka.hasicm píše:A jak připojíš napájení? Já mám navigaci v PDA, takže menší displej a držák jsem dal na přední sklo. Není to ideální, ale nemám s tím problém, je dobře slyšet a přehledná je taky.
Nedavno se mi stalo tohle se skakanim pres zuby...pak se to zhorsilo a musel jsem pri 1500km na vymenu synchronu na 2. prevodovem stupni...(doufam, ze to nebude Tvuj pripad)...johny2000 píše:Tak obcas mam problem, pokud zatacim prudce doleva, ze mi z jednicky nejde dat dvojka. Zacna to skakat pres zuby. Stava se vam to nekdy?