Vaše první zkušenosti
- ToyotaMan
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vaše první zkušenosti
Už jste si ho někdo koupili? Kolik jste už máte najeto?
A co první dojmy? Zajímá recenze běžného uživatele!

- Benedictus
- Navigátor
Ty máš se svojí 1.4 v benzinu nejmíň co říkatPlextor píše:To bude asi lenochod, ale pri dnesnich predpisech to urcite staci !!!!!!

Je však pravda, že s manuálním řazením je auris krapet svižnější než s MMT, ale zase tak dramatické to nebude. Spíš je horší, že auris je o nějakých 110 kg těžší než corolla se stejným motorem, takže nějaké to kilo navrch při totožné motorizaci určitě znát bude. Komu však pujčím svoji corollu s výše zmiňovaným motorem, tak se diví, jaká je to čiperka. Kdo chce závodit, tak jezdí v něčem jiném, ne?
Corolla E12, Wagon D-4D, 1364 ccm (66kW), r.v. 2006
Subaru Libero E12 Superdeluxe, 4WD, 1190 ccm (40 kW), r.v. 1996
Já vím,jaká je Toyota Corolla 1.4, do teď jsem jí měl,a jelikož mám dvojčata, nejezdil jsem jako Alonso. Každopádně jsem dost zvědavej a abych pravdu řekl docela nervozní z Aurisu.Nervozní proto, že koupit nové auto není běžná věc.Měl jsem koupit ojetou škodovku a měl bych klid.Ale zvítězila představa protáhlých obličejů sousedů a věřím Toyotě,což je hlavní.No a snad není ošklivá?Josef
A kolik to má koníčků??machrr píše:Já vím,jaká je Toyota Corolla 1.4, do teď jsem jí měl,a jelikož mám dvojčata, nejezdil jsem jako Alonso. Každopádně jsem dost zvědavej a abych pravdu řekl docela nervozní z Aurisu.Nervozní proto, že koupit nové auto není běžná věc.Měl jsem koupit ojetou škodovku a měl bych klid.Ale zvítězila představa protáhlých obličejů sousedů a věřím Toyotě,což je hlavní.No a snad není ošklivá?Josef
Dnes jak nemá auto alespoň 100k,tak je out,ale japonci jdou na to od lesa.... přes spotřebu, emise a brzy omezující zákony a předpisy

Toyota Corolla 1,4 97´ liftback
tuning originál TTE
tuning originál TTE
- Benedictus
- Navigátor
1.4 D-4D ma nějakých 90 koníků, což se u corolly nemusí zdát mnoho, ale podotýkám, že stejný jmenovitý výkon měly i ortodoxní motory 1.9 TDI u oktávek a nikdo neprotestoval. Zajímavější je však tento toyoťácký 90 koňový agregát u yarise nebo dokonce ayga, to už jsou takový malý rakety.Jolly píše:A kolik to má koníčků??machrr píše:Já vím,jaká je Toyota Corolla 1.4, do teď jsem jí měl,a jelikož mám dvojčata, nejezdil jsem jako Alonso. Každopádně jsem dost zvědavej a abych pravdu řekl docela nervozní z Aurisu.Nervozní proto, že koupit nové auto není běžná věc.Měl jsem koupit ojetou škodovku a měl bych klid.Ale zvítězila představa protáhlých obličejů sousedů a věřím Toyotě,což je hlavní.No a snad není ošklivá?Josef
Dnes jak nemá auto alespoň 100k,tak je out,ale japonci jdou na to od lesa.... přes spotřebu, emise a brzy omezující zákony a předpisy
-
- Člen Týmu
Pro uzivatele Pavko
Dobry den, mohl by jste prosim na psat, jake datum dodani Vam sdelili v Toyote? My jsme si Aurise 1.4 D-4D ve stribrne metalize ve vybave Sol objednavali minuly tyden ve stredu a bylo nam receno, ze prijde do CR 11. cervna a u dealera bude k prevzeti 20 cervna. Diky za odpovedi
Když jsem si 14.3. objednávala Aurise, tak mi sdělili, že ve mnou zvolené výbavě, dorazí do ČR začátkem dubna a pak do tří týdnů na prodejnu, což melo být 24.4. a dnes 17.4. mi volali, ať si přijdu Aurise převzít. Přiveze mi ho kamarád, protože jsem dlouho neřídila, a jako téměř neřidič si ani netroufnu napsat recenzi běžného uživatele. 

- Benedictus
- Navigátor
Tobě zase přeju do toho 20. června klidné spaníPavko píše:Tak to Ti teda gratuluji a přeji spoustu kilometrů bez nehod a problémů. Zrovna dneska mi volali, že můj Auris bude dodán do ČR 20.6, takže koncem června bych ho měl převzít. Už teď se těším.